zsolesz1 Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 Köszi Karcsi! Ha már biztosabb lesz majd egyeztetünk, addig még sok minden történhet. A Kadett-be is beépül addig pár alkatrész :lol: motor?? :lol: :lol: :lol:
zsolesz1 Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 Zsoltival mi van? köszi,élek és virulok :lol: ,néha a gyerekeimtől eltudom imádni a gépet :lol: olyankor amit lehet elolvasom megy a meló a munkahelyen,mellette 1 fakitermelőnél melózok. fitt vagyok és üde,mint a harmatos gané:lol: :lol:
zsolesz1 Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 Mostanában nem láttam, de midenképpen beszélni akartam vele a pályanap miatt. Hátha van kedve és ideje is! :P én láttalak,gurultál velem szemben a sári templomnál.Integettem mint 1 valogadűűlt veréb.de szépen lassan pedáloztál a verdáddal :lol: köszi hogy gondoltál rám :lol: de sajna szinte biztos ,hogy ki kell hagynom :lol: :lol:
hening Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 köszi,élek és virulok :lol: ,néha a gyerekeimtől eltudom imádni a gépet :lol: olyankor amit lehet elolvasom megy a meló a munkahelyen,mellette 1 fakitermelőnél melózok. fitt vagyok és üde,mint a harmatos gané:lol: :lol: Néha írhatnál, hogy mi történik felétek. Jó lenne már találkozni is. Bár tudom, hogy nem a szomszédban laktok.
Frisco Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 motor?? :lol: :lol: :lol: Isten őrizz! :P Fékek felújítása illetve 1-2 tömítés + sajálatomra szélvédő csere mivel pókos a design repedés stílusban. :lol:
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 pókos a design Kaszás, vagy keresztes? :lol:
Frisco Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 én láttalak,gurultál velem szemben a sári templomnál.Integettem mint 1 valogadűűlt veréb.de szépen lassan pedáloztál a verdáddal :lol: köszi hogy gondoltál rám :P de sajna szinte biztos ,hogy ki kell hagynom :lol: :lol: ha szép lassan akkor az nem én voltam csak a szellemem :D az igazság az, hogy manapság csak nézek ki a fejemből mert brutál a melóm. heti 55-60 óra tömény agyhalál :lol:
Frisco Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 Kaszás, vagy keresztes? :lol: a kérdés jó ! :lol: nekem kaszásnak tűnik, de nem vagyok hozzáértő :lol:
Frisco Elküldve Szeptember4, 2009 Elküldve Szeptember4, 2009 Már nem leszek pókember! Szélvédő cserélve. :lol:
zsolesz1 Elküldve Szeptember4, 2009 Elküldve Szeptember4, 2009 Már nem leszek pókember! Szélvédő cserélve. :lol: :lol:
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2009 Elküldve Szeptember5, 2009 Már nem leszek pókember! Szélvédő cserélve. :lol: Mibe fájt? :lol:
Frisco Elküldve Szeptember7, 2009 Elküldve Szeptember7, 2009 Mibe fájt? :lol: 8000,- volt a bontot szélvédő Kenny-től + 6500,- a cullang. Lehetett volna meredekebb is.
zotya975 Elküldve Szeptember7, 2009 Elküldve Szeptember7, 2009 8000,- volt a bontot szélvédő Kenny-től + 6500,- a cullang. Lehetett volna meredekebb is. Nem volt vészes. Isten éltesse B.I.G. cartársat. Éltesse, már ha benéz még ide. :lol:
brezsó Elküldve Szeptember7, 2009 Elküldve Szeptember7, 2009 Karcsi! Te mennyiért vetted a Bosal hátsó dobot és hol? ...nálunk igen drágának találom(kb.80Eur) és úgy emlékszem mintha te egész jó árat irtál volna anno... Összeszakadt a bele, van ám "bu-bu-bu"...hm, mások nagy pénzeket fizetnek azért hogy ilyen hangja legyen, de nekem nem jön be és gyanitom a fogyasztásomat is hazavágja. Gyanús volt ez már nekem egy ideje. :lol:
hening Elküldve Szeptember7, 2009 Elküldve Szeptember7, 2009 Karcsi! Te mennyiért vetted a Bosal hátsó dobot és hol? ...nálunk igen drágának találom(kb.80Eur) és úgy emlékszem mintha te egész jó árat irtál volna anno... Összeszakadt a bele, van ám "bu-bu-bu"...hm, mások nagy pénzeket fizetnek azért hogy ilyen hangja legyen, de nekem nem jön be és gyanitom a fogyasztásomat is hazavágja. Gyanús volt ez már nekem egy ideje. :lol: 12000, és van egy kipufogó szervíz a DAC pálya mellett. Ott csináltattam.
brezsó Elküldve Szeptember7, 2009 Elküldve Szeptember7, 2009 12000, és van egy kipufogó szervíz a DAC pálya mellett. Ott csináltattam. Dunaszerdahelyen? Szerintem azt én is ki tudnám cserélni, csak az ár érdekel meg hogy hol vetted annyiért, mert ez majdnem csak a fele ár mint amit nekem mondtak itt. :lol:
hening Elküldve Szeptember7, 2009 Elküldve Szeptember7, 2009 Dunaszerdahelyen? Szerintem azt én is ki tudnám cserélni, csak az ár érdekel meg hogy hol vetted annyiért, mert ez majdnem csak a fele ár mint amit nekem mondtak itt. :lol: A dobot a szervíz adta. Az ár tartalmazta a dobot, és a szerelést.
Frisco Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 Hát srácok jó szórakozást szombatra! Én már hazaértem, a kilóméteróra helyett a betonkeverő fog pörögni! :lol: Majd fotózzatok szorgalmasan! :lol:
hening Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 Hát srácok jó szórakozást szombatra! Én már hazaértem, a kilóméteróra helyett a betonkeverő fog pörögni! :lol: Majd fotózzatok szorgalmasan! :lol: Nemááááár! Mostezméééér? :lol:
zsolesz1 Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 Hát srácok jó szórakozást szombatra! Én már hazaértem, a kilóméteróra helyett a betonkeverő fog pörögni! :lol: Majd fotózzatok szorgalmasan! :lol: kössél arra is kilóméter órát :lol:
Frisco Elküldve Szeptember10, 2009 Elküldve Szeptember10, 2009 Nemááááár! Mostezméééér? :lol: A kőműves most tudott jönni! A Kadett "háza" készülget. Ha most nem betonozunk akkor ismerve a helyzetet el fog "tünni" a mester, mert jön a burkoló szezon és abban több a lóvé. Szegény autó igazán megérdemli már a fedelet ennyi év után.
Frisco Elküldve Szeptember10, 2009 Elküldve Szeptember10, 2009 kössél arra is kilóméter órát :lol: Lehet meglepne az adat amit mutatna! :lol:
hening Elküldve Szeptember10, 2009 Elküldve Szeptember10, 2009 A kőműves most tudott jönni! A Kadett "háza" készülget. Ha most nem betonozunk akkor ismerve a helyzetet el fog "tünni" a mester, mert jön a burkoló szezon és abban több a lóvé. Szegény autó igazán megérdemli már a fedelet ennyi év után. Megértem. :lol:
Recommended Posts