Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Köszi Karcsi!

Ha már biztosabb lesz majd egyeztetünk, addig még sok minden történhet.

A Kadett-be is beépül addig pár alkatrész :lol:

motor?? :lol: :lol: :lol:

• Hozzászólások 1,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Zsoltival mi van?

köszi,élek és virulok :lol: ,néha a gyerekeimtől eltudom imádni a gépet :lol: olyankor amit lehet elolvasom

megy a meló a munkahelyen,mellette 1 fakitermelőnél melózok.

fitt vagyok és üde,mint a harmatos gané:lol: :lol:

Elküldve
Mostanában nem láttam, de midenképpen beszélni akartam vele a pályanap miatt.

Hátha van kedve és ideje is! :P

én láttalak,gurultál velem szemben a sári templomnál.Integettem mint 1 valogadűűlt veréb.de szépen lassan pedáloztál a verdáddal :lol:

köszi hogy gondoltál rám :lol: de sajna szinte biztos ,hogy ki kell hagynom :lol: :lol:

Elküldve
köszi,élek és virulok :lol: ,néha a gyerekeimtől eltudom imádni a gépet :lol: olyankor amit lehet elolvasom

megy a meló a munkahelyen,mellette 1 fakitermelőnél melózok.

fitt vagyok és üde,mint a harmatos gané:lol: :lol:

Néha írhatnál, hogy mi történik felétek. Jó lenne már találkozni is. Bár tudom, hogy nem a szomszédban laktok.

Elküldve
motor?? :lol: :lol: :lol:

Isten őrizz! :P Fékek felújítása illetve 1-2 tömítés + sajálatomra szélvédő csere mivel pókos a design repedés stílusban. :lol:

Elküldve
én láttalak,gurultál velem szemben a sári templomnál.Integettem mint 1 valogadűűlt veréb.de szépen lassan pedáloztál a verdáddal :lol:

köszi hogy gondoltál rám :P de sajna szinte biztos ,hogy ki kell hagynom :lol: :lol:

ha szép lassan akkor az nem én voltam csak a szellemem :D

az igazság az, hogy manapság csak nézek ki a fejemből mert brutál a melóm. heti 55-60 óra tömény agyhalál :lol:

Elküldve
8000,- volt a bontot szélvédő Kenny-től + 6500,- a cullang.

Lehetett volna meredekebb is.

Nem volt vészes.

Isten éltesse B.I.G. cartársat.

Éltesse, már ha benéz még ide. :lol:

Elküldve

Karcsi! Te mennyiért vetted a Bosal hátsó dobot és hol? ...nálunk igen drágának találom(kb.80Eur) és úgy emlékszem mintha te egész jó árat irtál volna anno...

Összeszakadt a bele, van ám "bu-bu-bu"...hm, mások nagy pénzeket fizetnek azért hogy ilyen hangja legyen, de nekem nem jön be és gyanitom a fogyasztásomat is hazavágja. Gyanús volt ez már nekem egy ideje. :lol:

Elküldve
Karcsi! Te mennyiért vetted a Bosal hátsó dobot és hol? ...nálunk igen drágának találom(kb.80Eur) és úgy emlékszem mintha te egész jó árat irtál volna anno...

Összeszakadt a bele, van ám "bu-bu-bu"...hm, mások nagy pénzeket fizetnek azért hogy ilyen hangja legyen, de nekem nem jön be és gyanitom a fogyasztásomat is hazavágja. Gyanús volt ez már nekem egy ideje. :lol:

12000, és van egy kipufogó szervíz a DAC pálya mellett. Ott csináltattam.

Elküldve
12000, és van egy kipufogó szervíz a DAC pálya mellett. Ott csináltattam.

Dunaszerdahelyen? Szerintem azt én is ki tudnám cserélni, csak az ár érdekel meg hogy hol vetted annyiért, mert ez majdnem csak a fele ár mint amit nekem mondtak itt. :lol:

Elküldve
Dunaszerdahelyen? Szerintem azt én is ki tudnám cserélni, csak az ár érdekel meg hogy hol vetted annyiért, mert ez majdnem csak a fele ár mint amit nekem mondtak itt. :lol:

A dobot a szervíz adta. Az ár tartalmazta a dobot, és a szerelést.

Elküldve

Hát srácok jó szórakozást szombatra!

Én már hazaértem, a kilóméteróra helyett a betonkeverő fog pörögni! :lol:

Majd fotózzatok szorgalmasan! :lol:

Elküldve

Nemááááár! Mostezméééér? :lol:

Elküldve

kössél arra is kilóméter órát :lol:

Elküldve
Nemááááár! Mostezméééér? :lol:

A kőműves most tudott jönni! A Kadett "háza" készülget.

Ha most nem betonozunk akkor ismerve a helyzetet el fog "tünni" a mester, mert jön a burkoló szezon és abban több a lóvé.

Szegény autó igazán megérdemli már a fedelet ennyi év után.

Elküldve
A kőműves most tudott jönni! A Kadett "háza" készülget.

Ha most nem betonozunk akkor ismerve a helyzetet el fog "tünni" a mester, mert jön a burkoló szezon és abban több a lóvé.

Szegény autó igazán megérdemli már a fedelet ennyi év után.

Megértem. :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.