hening Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Nem, nem fér el a Blitzestől. ^_^ Na azt már leveheted. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Na azt már leveheted. :huh: ^_^ Miért, tegnap még neked is fennvolt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Miért, tegnap még neked is fennvolt! :huh: Mert még nem volt időm leszedni. Majd holnap leszedem, és amikor megjön az új, az lesz rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Mert még nem volt időm leszedni. Majd holnap leszedem, és amikor megjön az új, az lesz rajta. Én lehet csak a dátumot veszem le meg hogy V. a többi marad, hamár opelclubbos nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Én lehet csak a dátumot veszem le meg hogy V. a többi marad, hamár opelclubbos nincs. 3500Ft-ért lenne... :huh: Igaz, az csak kisméretű. ^_^ Bár a matrinyát még nem kaptam meg, majd beszélek Pííístával hogy pályanapra hozza el... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 3500Ft-ért lenne... :huh: Igaz, az csak kisméretű. ^_^ Bár a matrinyát még nem kaptam meg, majd beszélek Pííístával hogy pályanapra hozza el... :lol: Az elején még lelkes voltam, hogy amint lehet, de aztán lelohadt a lelkesedésem. Mindennel így vagyok... B) De még nem tettem le róla, és egyértelműen az 5 ropisat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Az elején még lelkes voltam, hogy amint lehet, de aztán lelohadt a lelkesedésem. Mindennel így vagyok... B) De még nem tettem le róla, és egyértelműen az 5 ropisat. Majd ha te is megnyomorítod az első rendszámkeretedet, akkor sürgetni fogod a belépést. ^_^ Amúgy ma sikeresen megnyomtam egy korlátot, guminyomás ellenőrzőnél shell kútnál és a hátsó lökős kapott egy pici pofont... :huh: Fösték megrepedt itt-ott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Isten éltesse Peti85 cartársat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Köszi a jokivansagokat! Meg elek,csak nem voltam internetközelben 5 napja. Rengeteg gyereket szülesztettem meg csaszarral közben, meg a születesnapomon sikerült eljutni az Opel gyarba. Nem tudtam tul sokat fenykepezni, mert nem hagytak. Viszont q jo volt, majd meselek. Itt gyartjak az Insigniat(az angol piacra is), meg itt fogjak az uj Astrat is, amit lattam, de nem sikerült lekapnom. Meg olyan kocsikat, mint pl. az Insignia OPC, ami meg nem került szeriagyartasba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Isten éltesse Peti85 cartársat. Ja, gratula, nem linkelgetek állandóan, felezzétek meg a Gergő nőjét. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Köszi a jokivansagokat! Meg elek,csak nem voltam internetközelben 5 napja. Rengeteg gyereket szülesztettem meg csaszarral közben, meg a születesnapomon sikerült eljutni az Opel gyarba. Nem tudtam tul sokat fenykepezni, mert nem hagytak. Viszont q jo volt, majd meselek. Itt gyartjak az Insigniat(az angol piacra is), meg itt fogjak az uj Astrat is, amit lattam, de nem sikerült lekapnom. Meg olyan kocsikat, mint pl. az Insignia OPC, ami meg nem került szeriagyartasba. Várom a mesélést! Mikor jössz is haza? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Isten éltesse Thuby cartársat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Isten éltesse Thuby cartársat. Ja-ja hasonló jókat, egy kis Opel tuning? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Ja-ja hasonló jókat, egy kis Opel tuning? :lol: Ez mán régi és tele van bakival. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Ez mán régi és tele van bakival. :huh: Mint például? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Mint például? :huh: Nézd erősen a felniket. Amivel odaérkezik a bolthoz, aztán amit levesznek róla, ami felkerül és ami utána lesz rajta, amikor kijön a srác. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Nézd erősen a felniket. Amivel odaérkezik a bolthoz, aztán amit levesznek róla, ami felkerül és ami utána lesz rajta, amikor kijön a srác. :huh: Jaj ne már, azok dísztárcsák. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 28an jövök vissza. Tehat penteken. Reggel indulunk 8 körül, kb. 7 ora tisztan, dugo nelkül. Remelem nem kapunk be 1et sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 28an jövök vissza. Tehat penteken. Reggel indulunk 8 körül, kb. 7 ora tisztan, dugo nelkül. Remelem nem kapunk be 1et sem. Akkor tudsz jönni a kecsói pályanapra. :lol: Szept 12-n lesz. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Akkor tudsz jönni a kecsói pályanapra. ^_^ Szept 12-n lesz. :lol: Meg este a Pezo-ba is. :huh: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Jaja igyekszem, a szept. 12 nemt tuti, mert vmikor akkor vizsgazom szuleszetböl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Jaja igyekszem, a szept. 12 nemt tuti, mert vmikor akkor vizsgazom szuleszetböl. Szoktál hazavinni munkát? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Szoktál hazavinni munkát? :huh: Dehogy! Örülök, hogy itt hagyhatom a klinikan. Neha mar herotom van a sok nöi nemi szervtöl. :lol: Ja, a mult 7vegen itt volt a bnöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Meg este a Pezo-ba is. :huh: ^_^ Az meg a másik. :lol: Amúgy holnap nem kell leszerelni a hővédőt a leömlőnél, tegnap leszedtük. B) Azért köszi a felajánlást. :P 8-ra ott vagyok a Pezonál holnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Az meg a másik. :huh: Amúgy holnap nem kell leszerelni a hővédőt a leömlőnél, tegnap leszedtük. :lol: Azért köszi a felajánlást. ^_^ 8-ra ott vagyok a Pezonál holnap. Ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts