Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 1,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Mert még nem volt időm leszedni. Majd holnap leszedem, és amikor megjön az új, az lesz rajta.

Én lehet csak a dátumot veszem le meg hogy V. a többi marad, hamár opelclubbos nincs.

Elküldve
Én lehet csak a dátumot veszem le meg hogy V. a többi marad, hamár opelclubbos nincs.

3500Ft-ért lenne... :huh: Igaz, az csak kisméretű. ^_^

Bár a matrinyát még nem kaptam meg, majd beszélek Pííístával hogy pályanapra hozza el... :lol:

Elküldve
3500Ft-ért lenne... :huh: Igaz, az csak kisméretű. ^_^

Bár a matrinyát még nem kaptam meg, majd beszélek Pííístával hogy pályanapra hozza el... :lol:

Az elején még lelkes voltam, hogy amint lehet, de aztán lelohadt a lelkesedésem. Mindennel így vagyok... B) De még nem tettem le róla, és egyértelműen az 5 ropisat.

Elküldve
Az elején még lelkes voltam, hogy amint lehet, de aztán lelohadt a lelkesedésem. Mindennel így vagyok... B) De még nem tettem le róla, és egyértelműen az 5 ropisat.

Majd ha te is megnyomorítod az első rendszámkeretedet, akkor sürgetni fogod a belépést. ^_^

Amúgy ma sikeresen megnyomtam egy korlátot, guminyomás ellenőrzőnél shell kútnál és a hátsó lökős kapott egy pici pofont... :huh: Fösték megrepedt itt-ott. :lol:

Elküldve

Köszi a jokivansagokat! Meg elek,csak nem voltam internetközelben 5 napja. Rengeteg gyereket szülesztettem meg csaszarral közben, meg a születesnapomon sikerült eljutni az Opel gyarba. Nem tudtam tul sokat fenykepezni, mert nem hagytak. Viszont q jo volt, majd meselek. Itt gyartjak az Insigniat(az angol piacra is), meg itt fogjak az uj Astrat is, amit lattam, de nem sikerült lekapnom. Meg olyan kocsikat, mint pl. az Insignia OPC, ami meg nem került szeriagyartasba.

Elküldve
Köszi a jokivansagokat! Meg elek,csak nem voltam internetközelben 5 napja. Rengeteg gyereket szülesztettem meg csaszarral közben, meg a születesnapomon sikerült eljutni az Opel gyarba. Nem tudtam tul sokat fenykepezni, mert nem hagytak. Viszont q jo volt, majd meselek. Itt gyartjak az Insigniat(az angol piacra is), meg itt fogjak az uj Astrat is, amit lattam, de nem sikerült lekapnom. Meg olyan kocsikat, mint pl. az Insignia OPC, ami meg nem került szeriagyartasba.

Várom a mesélést! Mikor jössz is haza? :huh:

Elküldve
Mint például? :huh:

Nézd erősen a felniket. Amivel odaérkezik a bolthoz, aztán amit levesznek róla, ami felkerül és ami utána lesz rajta, amikor kijön a srác. :lol:

Elküldve
Nézd erősen a felniket. Amivel odaérkezik a bolthoz, aztán amit levesznek róla, ami felkerül és ami utána lesz rajta, amikor kijön a srác. :huh:

Jaj ne már, azok dísztárcsák. :lol:

Elküldve
28an jövök vissza. Tehat penteken. Reggel indulunk 8 körül, kb. 7 ora tisztan, dugo nelkül. Remelem nem kapunk be 1et sem.

Akkor tudsz jönni a kecsói pályanapra. :lol: Szept 12-n lesz. :huh:

Elküldve
Meg este a Pezo-ba is. :huh: ^_^

Az meg a másik. :lol:

Amúgy holnap nem kell leszerelni a hővédőt a leömlőnél, tegnap leszedtük. B) Azért köszi a felajánlást. :P 8-ra ott vagyok a Pezonál holnap.

Elküldve
Az meg a másik. :huh:

Amúgy holnap nem kell leszerelni a hővédőt a leömlőnél, tegnap leszedtük. :lol: Azért köszi a felajánlást. ^_^ 8-ra ott vagyok a Pezonál holnap.

Ok.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.