hening Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Nos, mint megtudtam, a pöstiek 8-tól gyülekeznek a lurdy-nál és fél9-kor indulnak, jó sokan, szóval ha nem az Erzsébet híd - Kerepesi útvonalon megyünk, hanem a Lágymányosi - Hungárián, akkor elvileg mi is 8 körül érnénk oda, ráérősen, ha gondoljátok, csatlakozhatunk hozzájuk. Szerk.: pontosabb infó, cs-n találtam: Közös levonuláshoz találkozóhelyek 7-én reggel 8:00 Lurdy ház parkolójában onnan M3-kivezető shell kút mögött Meki parkoló!!!! f9-hn9!!!! És onnan 9-kor INDULÁS!!!! Szóval mehetünk az eredeti terv szerinti útvonalon is és akkor a Shellnél megállunk először, ott is bevárhatjuk őket. Vagy menjünk külön? Mit szóltok? Oks. Mehetünk a Lurdyhoz. De utána feltétlenül meg kel állni a Shell kúton, mert ott talizunk Tomival, meg én ma beszéltem Áfonya cartárssal is, és vele is ott kéne találkozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Oks. Mehetünk a Lurdyhoz. De utána feltétlenül meg kel állni a Shell kúton, mert ott talizunk Tomival, meg én ma beszéltem Áfonya cartárssal is, és vele is ott kéne találkozni. A lurdysok is állnak ott egy valamennyit. Szóval nem gond. De ha 8-ra lurdyhoz akarunk érni tutira, hátha már van akkor is egy kis forgalom, akkor tényleg 6-kor indulni kell Győrből. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 A lurdysok is állnak ott egy valamennyit. Szóval nem gond. De ha 8-ra lurdyhoz akarunk érni tutira, hátha már van akkor is egy kis forgalom, akkor tényleg 6-kor indulni kell Győrből. :huh: Én akkor indulok az tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Én akkor indulok az tuti. Végülis 60km-re vagytok, akkor nekem fél 7-kor már várnom kell a pályán titeket. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Végülis 60km-re vagytok, akkor nekem fél 7-kor már várnom kell a pályán titeket. :huh: Elképzelem, ahogy a leállósávban nézed a tükröt és mikor messziről meglátsz egy fehér Astrát, akkor elrajtolsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Elképzelem, ahogy a leállósávban nézed a tükröt és mikor messziről meglátsz egy fehér Astrát, akkor elrajtolsz. :huh: Az az érdekes, hogy tényleg ez lesz....csak nem leállósávban, hanem parkolóban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Elképzelem, ahogy a leállósávban nézed a tükröt és mikor messziről meglátsz egy fehér Astrát, akkor elrajtolsz. ^_^ Én meg elképzelem, hogy hányszor rajtol el potyára, mire a várt kocsi odaér. :lol: Bármelyik nagyáruház előtt parkolsz, minimum 10 fehér astrát tuti hogy látsz. Van amikor a caravanokat is szelektálnom kell. :huh: nem az enyém...nem az enyém...ez sem az enyém...hopp megvan! B) Most azért a Blizt -es matrinya ad némi segítséget. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Én meg elképzelem, hogy hányszor rajtol el potyára, mire a várt kocsi odaér. :lol: Bármelyik nagyáruház előtt parkolsz, minimum 10 fehér astrát tuti hogy látsz. Van amikor a caravanokat is szelektálnom kell. :huh: nem az enyém...nem az enyém...ez sem az enyém...hopp megvan! :P Most azért a Blizt -es matrinya ad némi segítséget. :D Naigen! B) Nekem eddig a nagy magyarországos matrinya adott támpontot, de általában tudtam hogy hova parkoltam. :lol: Meg nem sűrűn látni ilyen színű caravan-t szerencsére. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Naigen! :lol: Nekem eddig a nagy magyarországos matrinya adott támpontot, de általában tudtam hogy hova parkoltam. ^_^ Meg nem sűrűn látni ilyen színű caravan-t szerencsére. :huh: Persze de a fehér szerinted mennyire ritka szín? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Persze de a fehér szerinted mennyire ritka szín? :huh: De a tiedé felismerhetőbb. Elég ritka a facelift előtti lámpa és hűtőmaszk, de áttetsző indexbúra és színrefújt lökősök keveréke. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 De a tiedé felismerhetőbb. Elég ritka a facelift előtti lámpa és hűtőmaszk, de áttetsző indexbúra és színrefújt lökősök keveréke. :lol: Oké, de ez mesziről nem látszik. Gondoltam már rá, hogy kötök egy héliumos lufot az antennára. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Az az érdekes, hogy tényleg ez lesz....csak nem leállósávban, hanem parkolóban :P "Elfogókocsi".. :D Én meg elképzelem, hogy hányszor rajtol el potyára, mire a várt kocsi odaér. :lol: Bármelyik nagyáruház előtt parkolsz, minimum 10 fehér astrát tuti hogy látsz. Van amikor a caravanokat is szelektálnom kell. :huh: nem az enyém...nem az enyém...ez sem az enyém...hopp megvan! Meg nézed a csajokat, "nem az enyém, nem az enyém..." ^_^ B) Gondoltam már rá, hogy kötök egy héliumos lufot az antennára. :lol: Vagy egy rózsaszínű tangát.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Megérkeztem épségben vas. este 6-ra Mainzba. Internet az nincs, plusz még halálra is dolgoztatnak. Tegnap is 10 órát voltam bent, legtöbbet a mütöben. Még Rüsselsheimbe se jutottam el. Na mindegy. Ez van szívás. A fogyasztási rekordkísérlet nem sikerült, mert 200km-t mentünk dugóban. Addig 6,1 volt az átlagom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Vagy egy rózsaszínű tangát.. Mekkorát? :lol: Megérkeztem épségben vas. este 6-ra Mainzba. Internet az nincs, plusz még halálra is dolgoztatnak. Tegnap is 10 órát voltam bent, legtöbbet a mütöben. Még Rüsselsheimbe se jutottam el. Na mindegy. Ez van szívás. A fogyasztási rekordkísérlet nem sikerült, mert 200km-t mentünk dugóban. Addig 6,1 volt az átlagom. Kaszaboltál rendesen? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Megérkeztem épségben vas. este 6-ra Mainzba. Internet az nincs, plusz még halálra is dolgoztatnak. Tegnap is 10 órát voltam bent, legtöbbet a mütöben. Még Rüsselsheimbe se jutottam el. Na mindegy. Ez van szívás. A fogyasztási rekordkísérlet nem sikerült, mert 200km-t mentünk dugóban. Addig 6,1 volt az átlagom. Akkor honnan írsz most? ^_^ Ne hagyd magad kizsigerelni. :huh: :lol: Ebként örülök, hogy sima utatok volt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Megérkeztem épségben vas. este 6-ra Mainzba. Internet az nincs, plusz még halálra is dolgoztatnak. Tegnap is 10 órát voltam bent, legtöbbet a mütöben. Még Rüsselsheimbe se jutottam el. Na mindegy. Ez van szívás. A fogyasztási rekordkísérlet nem sikerült, mert 200km-t mentünk dugóban. Addig 6,1 volt az átlagom. Azért remélem nem egy emberi mészárszéken gályázol. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Megérkeztem épségben vas. este 6-ra Mainzba. Internet az nincs, plusz még halálra is dolgoztatnak. Tegnap is 10 órát voltam bent, legtöbbet a mütöben. Még Rüsselsheimbe se jutottam el. Na mindegy. Ez van szívás. A fogyasztási rekordkísérlet nem sikerült, mert 200km-t mentünk dugóban. Addig 6,1 volt az átlagom. Akkor honnan írsz most? B) Ne hagyd magad kizsigerelni. :huh: ^_^ Ebként örülök, hogy sima utatok volt. :lol: :lol: ...telepátia? :P ...vagy mobilról? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 A szülészet-nögyógyászaton vagyok, ugyhogy nöket kaszabolunk. Internet otthon nincs, még a szomszédok is letitkosították a dolgot. Csak itt a klinikán tudok ritkán netezni. De itt pl. ilyen messenger le is van tiltva. Igyekszem, hogy ne tudjanak teljesen kihasználni. Èlö kampóként akarnak használni, de ezt én unalmasnak tartom, szóval magyaráztam, hogy akkor lássunk mást is, de egyenlöre nem engednek a kis gennyek, pedig még sok mindent kéne ezen kívül is látnom. Még a városból sem láttam semmit. Rüsselsheimröl már nem is beszélve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 A szülészet-nögyógyászaton vagyok, ugyhogy nöket kaszabolunk. Internet otthon nincs, még a szomszédok is letitkosították a dolgot. Csak itt a klinikán tudok ritkán netezni. De itt pl. ilyen messenger le is van tiltva. Igyekszem, hogy ne tudjanak teljesen kihasználni. Èlö kampóként akarnak használni, de ezt én unalmasnak tartom, szóval magyaráztam, hogy akkor lássunk mást is, de egyenlöre nem engednek a kis gennyek, pedig még sok mindent kéne ezen kívül is látnom. Még a városból sem láttam semmit. Rüsselsheimröl már nem is beszélve. Akkor kitartás. :huh: Mikor jössz haza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli_győr Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Honnan lesz az indulás és mikor? Mert már kérdezték tőlem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Honnan lesz az indulás és mikor? Mert már kérdezték tőlem is. Reggel 6 óra, Praktiker melletti Agip kút. Autópálya matrica legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Reggel 6 óra, Praktiker melletti Agip kút. Autópálya matrica legyen. Mikorra érjek fel a pályára? Elég fél 7-re vagy már legyek kinn hamarabb? Matricám és telitankom már holnap este meglesz. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Mikorra érjek fel a pályára? Elég fél 7-re vagy már legyek kinn hamarabb? Matricám és telitankom már holnap este meglesz. :huh: Mennyi idő neked felérni a pályára? Nem elég, ha szólok mondjuk Tata magasságában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli_győr Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Reggel 6 óra, Praktiker melletti Agip kút. Autópálya matrica legyen. Ott leszek. Ha esetleg nem akkor majd megyek utánatok. Esetleg egy telefonszámot majd tudnál küldeni pü-ben? Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Mennyi idő neked felérni a pályára? Nem elég, ha szólok mondjuk Tata magasságában? Nem elég....kell valamennyi. Mondjuk ha Komáromnál megcsörgetsz akkor jó...mert mire beülünk...stb....idő. A pihenőben megállok és akkor majd utánatok eredek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts