daykiller Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Alá is néztem, hátha elhagytam. :lol: De majd meglátod holnap milyen szépen ring. Legalább lesz viszonyítási alapom. :lol: Kíváncsi vagyok rá amúgy. Csak át ne szereld gyorsan a tiedbe az enyémet, amíg hátat fordítok neked. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Van nekem forrasztópákám. Elszórakozok vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Van nekem forrasztópákám. Elszórakozok vele. Csak hülyéskedek ám. Ha már egyszer a Zotyának írtam, akkor nem csinálok segget a számból, sry. :lol: ui. Este tudnál hozni vmi navi progit a telóra?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Csak hülyéskedek ám. Ha már egyszer a Zotyának írtam, akkor nem csinálok segget a számból, sry. :lol: ui. Este tudnál hozni vmi navi progit a telóra?? Megvetted az 5800-at? Hát ahhoz kicsit többet kell hekkelnünk, hogy navit feltegyünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Megvetted az 5800-at? Hát ahhoz kicsit többet kell hekkelnünk, hogy navit feltegyünk. Akkor elvonulunk, és hekkelünk. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Akkor elvonulunk, és hekkelünk. :lol: :D A nokiaprogramok-on megtalálsz minden infót, hogy hogy kell feltörni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 A nokiaprogramok-on megtalálsz minden infót, hogy hogy kell feltörni. Hol?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Hol?? nokiaprogramok.hu :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Hmmmm- modtam már, hogy valójában egy szőke nagymellű csajszi vagyok? :) :) Vagy inkább transzweszti? <_< :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Vagy inkább transzweszti? <_< :) :) :lol: Most még az a fázis van, amikor nem tud róla senki otthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Most még az a fázis van, amikor nem tud róla senki otthon. A multkor azon kaptam magam, hogy ülve pisilek a WC-n. Ez jelent vmit? <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 A multkor azon kaptam magam, hogy ülve pisilek a WC-n. Ez jelent vmit? <_< :lol: Az már a kezdet! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Vazze. Tegnap éjjel, tejköd. <_< Kifolyt a szemem kb, mire hazaértem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Vazze. Tegnap éjjel, tejköd. <_< Kifolyt a szemem kb, mire hazaértem. Még reggel is olyan volt. Legalábbis, itt nálunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Vazze. Tegnap éjjel, tejköd. <_< Kifolyt a szemem kb, mire hazaértem. Az nem lehetett király! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Vazze. Tegnap éjjel, tejköd. <_< Kifolyt a szemem kb, mire hazaértem. Nekem akkor szokott amikor az asszony hagymát pucol. Ő simán bírja kontaktlencsével, még a gázspray se ártana neki. :lol: Ülök a gép előtt, és azt veszem észre, hogy sírok. Úgy látszik, öregszem, és mindenen elbőgőm magam. Lehet hogy ez már a változókor? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Kezdesz klimaxos lenni? <_< :lol: :lol: :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Kezdesz klimaxos lenni? <_< ^_^ :lol: :) :) :lol: Ááááá, csak simán HÜLYE. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Kezdesz klimaxos lenni? :) ;) :P :lol: :lol: :lol: Lehet, éjjel szakadt rólam a víz, ez vmi hőhulllám. <_< Ááááá, csak simán HÜLYE. ^_^ Öri hari! :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Isten éltessen Zsolti bácsi. :( Atyaisten de vííííín vagy. :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Isten éltessen Zsolti bácsi. :D Atyaisten de vííííín vagy. :) :D Köszönöm! :P :( Nyomdokaidba lépkedek. :hiya: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 szedjétek össze légyszi hány Blitz reklámozós matrica kell nektek és ha kapok egy postacímet küldöm is, 85x25cm fehér betűk, idén nincs rajta logó. ingyen van! PÜ pls Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Sziasztok! Szeretnék a G Astrámba zenét! Egyenlőre a csomagtartóba valami beépítést a csomagtartó kapacitásásnak minimális csökkenésével! Van egy elképzelésem és a a hozzávalókat megtudom szerezni mdf lap akár üvegszálas anyagok,gyanta stb /az üvegszálas dolgok elkészítésében lenne segítségem/ Olyan Győri vagy környéki személyt keresek aki tud segíteni a megvalósításában /persze nem a két szép szememért/ milyen mélynyomó, mekkora erősítő bekötés stb! Tudnék olyat aki komplettan megcsinálná csak az biztos anyagilag sokkal több lenne, mint ha én rakom össze és valaki segít benne! Ha lenne ilyen vállalkozó kedvű egyén szívesen várom pü-ét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 szedjétek össze légyszi hány Blitz reklámozós matrica kell nektek és ha kapok egy postacímet küldöm is, 85x25cm fehér betűk, idén nincs rajta logó. ingyen van! PÜ pls Megjött a metrica, már fel is tettem, ezer hála és köszönet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Megjött a metrica, már fel is tettem, ezer hála és köszönet! :( én is most kérdeztem rá, kár h előbb nem tudtam róla! Esetleg ha valakinek kell akkor szóljon és kérünk! kiviszem neki a korházhoz /bár még nem voltam, de elkell kezdeni/ esetleg ha nektek maradt is okés lenne! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts