hening Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Kell neked tankkal járni.. :lol: :lol: Állítólag Debrecenben lesz az idén a bliccwíkend... :D Állítólag?? Te már tudsz vmit?? Ott a helyünk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Kell neked tankkal járni.. :D ;) Állítólag Debrecenben lesz az idén a bliccwíkend... :lol: Messzebb nem lehet? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Srácok! Ha valaki tud valamit a Blitz -ről ne tartsa meg magának mert: Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Messzebb nem lehet? :lol: :D Erről már írtam máshol is. Képzeld el, tavaly volt aki Debiből jött a Balatonra. Neki nem volt messze???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Illetékestől kaptam az infót, hogy aug. 7-8-9.-én lesz debrecenben, egyéb infót (helyet, stb) nem tudok. És elmondanám csak úgy mellékesen, hogy cimborámék Tarcalról jöttek le Blitzre, igaz tőlünk az enyémmel mentünk tovább (ugyebár pöppet kevesebb üzemanyag kellett neki :D ). Tőlünk a B.szemesi Vadvirág kemping 368 km-re volt, a cimbiék és köztünk pedig 146 km van az enyém órája szerint.. :lol: Lehet számolgatni.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Erről már írtam máshol is. Képzeld el, tavaly volt aki Debiből jött a Balatonra. Neki nem volt messze???? :D Nem kell ám komolyan venni, de ha ilyen messze lesz, akkor lehet nem látogatok le, mert annyira nem megbízható a vas, jelenleg. Motorikusan. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Messze? Szombathelyre jártam anno kiképző alakulathoz tevékenykedni ombre -az 450-460 km úgyhogy ne mondd nekem, hogy Várpalota messze van innen.. :D Egyébként tudok egy jó c20xe mocit eladóban ócsóért.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Zotya, ha kell a belső omi lámpám, gyere pénteken a talira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Zotya, ha kell a belső omi lámpám, gyere pénteken a talira. Nekem kell! :lol: :D Végeztem a vizsgákkal! Megyek haza! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Nekem kell! :lol: :D Végeztem a vizsgákkal! Megyek haza! Helyes. De kh-s meg kell forrasztgatni biztos. Azért gondoltam Zotyának. De ha neked kell, akkor a tied. Vagy tudok jobbat, boxoljátok le. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Helyes. De kh-s meg kell forrasztgatni biztos. Azért gondoltam Zotyának. De ha neked kell, akkor a tied. Vagy tudok jobbat, boxoljátok le. :lol: :D Már azt hittem , bontod a gépet... :lol: Más: Kormány- és váltószoknya bőrözés érdekel valakit? Van itt nem messze, Kisbéren egy mester , tízér' megcsinálja a kettőt. Én valószínűleg megcsináltatom, már régen szerettem volna. http://hunyadi.co.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Már azt hittem , bontod a gépet... :lol: Más: Kormány- és váltószoknya bőrözés érdekel valakit? Van itt nem messze, Kisbéren egy mester , tízér' megcsinálja a kettőt. Én valószínűleg megcsináltatom, már régen szerettem volna. http://hunyadi.co.hu/ Jah, kibontom belőle ami nem kell, vagy van másik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Helyes. De kh-s meg kell forrasztgatni biztos. Azért gondoltam Zotyának. De ha neked kell, akkor a tied. Vagy tudok jobbat, boxoljátok le. :D :lol: Tudok szerezni holnapra mobil, gázos forrasztópákát ha nagyon kell. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Zotya, ha kell a belső omi lámpám, gyere pénteken a talira. Hogyhogy neked már nem kell? Nekem kell! :lol: :D Végeztem a vizsgákkal! Megyek haza! Verekedjünk meg érte, mivel két fejjel magasabb vagy adhadsz két ütés előnyt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Hogyhogy neked már nem kell? Verekedjünk meg érte, mivel két fejjel magasabb vagy adhadsz két ütés előnyt. :lol: Szereztem másikat. Annak semmi baja. Azért gondoltam, hogy ha neked kell, ezt megcsinálhatod. t :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Szereztem másikat. Annak semmi baja. Azért gondoltam, hogy ha neked kell, ezt megcsinálhatod. t :D Nagyon rendes tőled. :lol: A fékemre írhatnál vmit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Nagyon rendes tőled. :D A fékemre írhatnál vmit. :lol: Valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Valami. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Valami. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Amúgy holnap remek napom lesz. Céges verdával irány pöst, majd komárom, aztán fehérvár. Lehet hulla leszek Győrött. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Amúgy holnap remek napom lesz. Céges verdával irány pöst, majd komárom, aztán fehérvár. Lehet hulla leszek Győrött. :lol: ;) Majd elringatlak a kocsival, most leginkább egy hajóhintához hasonlitt. A mérésnél, kérdezte az ürge, gyanakszok valamire, vagy csak úgy hoztam? Mondtam szerintem szar a jobb hátsó lengéscsillapítom. Visszajött a kezébe a papírral.: van jobb hátsó lengéscsillapítod??? :lol: 3% :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Majd elringatlak a kocsival, most leginkább egy hajóhintához hasonlitt. A mérésnél, kérdezte az ürge, gyanakszok valamire, vagy csak úgy hoztam? Mondtam szerintem szar a jobb hátsó lengéscsillapítom. Visszajött a kezébe a papírral.: van jobb hátsó lengéscsillapítod??? :D 3% :lol: :lol: Az Oppá-ban van ócsóé' olajos Kayaba, 7500/db, a múltkor kérdeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Az Oppá-ban van ócsóé' olajos Kayaba, 7500/db, a múltkor kérdeztem. Kösz, én az Unixban is néztem kb, hasonló árban, de most a fék jobban aggaszt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Majd elringatlak a kocsival, most leginkább egy hajóhintához hasonlitt. A mérésnél, kérdezte az ürge, gyanakszok valamire, vagy csak úgy hoztam? Mondtam szerintem szar a jobb hátsó lengéscsillapítom. Visszajött a kezébe a papírral.: van jobb hátsó lengéscsillapítod??? :D 3% :lol: :lol: Pff... 3%. Az semmi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Pff... 3%. Az semmi. :D Alá is néztem, hátha elhagytam. :lol: De majd meglátod holnap milyen szépen ring. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts