Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hát ez nagyszerű! Az ajtóból már talán menni fog nekem is..vagy korábban megyek a talira és "beszereljük közösen" :lol: :D Zotya szétszedi te meg összerakod..ja, én meg adogatom a szerszámokat, csak hogy én is kivegyem a részem :D :) :lol:

A "kapcsoló nincs hozzá" a tükörre vonatkozik, ugye? Ha kétezer, akkor kérnék azt is...és ha már az van akkor esetleg tükör is lenne hozzá olcsó pénzért? - mert akkor nem veszem meg itt...18Eur/drb - igaz, azt mondja újak. ;)

;) jaj, de ha tükröt cserélném akkor kell másik háromszög is belülre, nem? Vagy csak egy dugó elég a kar helyére?

Hening Karcsi árlistája:

Köszönés: 300Ft

Köszönés kézfogással: 350Ft

Köszönés baráti kézfogással: 400Ft

Vevő panaszainak meghallgatása: 500Ft

Visszahozott áru átvétele: 600Ft

Ígéret a megoldásra: 1000Ft

Érdeklődés: 500Ft

Útbaigazítás: 700Ft

Jótanács: 900Ft

Együttérző bólogatás: 1000Ft

Okos nézés: 1500Ft

Teljes tanácstalanság: 2000Ft

Óradíj: 1000Ft

Óradíj, ha nézni akarja: 1500Ft

Óradíj, ha tanácsot is ad: 2500Ft

Óradíj, ha Ön is besegít: 4000Ft

:D :D

• Hozzászólások 1,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Hát ez nagyszerű! Az ajtóból már talán menni fog nekem is..vagy korábban megyek a talira és "beszereljük közösen" :lol: :D Zotya szétszedi te meg összerakod..ja, én meg adogatom a szerszámokat, csak hogy én is kivegyem a részem :D :) :lol:

A "kapcsoló nincs hozzá" a tükörre vonatkozik, ugye? Ha kétezer, akkor kérnék azt is...és ha már az van akkor esetleg tükör is lenne hozzá olcsó pénzért? - mert akkor nem veszem meg itt...18Eur/drb - igaz, azt mondja újak. ;)

:D jaj, de ha tükröt cserélném akkor kell másik háromszög is belülre, nem? Vagy csak egy dugó elég a kar helyére?

Igen a kapcsoló arra vonatkozik. Rendben akkor holnap hozok egyet. Sajnos tükör csak a régi van, úgy tudom. Háromszögeket is hozhatok éppen. Az talán ezerbe kerül. Belső kábelt tudok neked csinálni, de az nem egészen olyan lesz mint a gyári. Bár Zotyánál is működik.

Hening Karcsi árlistája:

Köszönés: 300Ft

Köszönés kézfogással: 350Ft

Köszönés baráti kézfogással: 400Ft

Vevő panaszainak meghallgatása: 500Ft

Visszahozott áru átvétele: 600Ft

Ígéret a megoldásra: 1000Ft

Érdeklődés: 500Ft

Útbaigazítás: 700Ft

Jótanács: 900Ft

Együttérző bólogatás: 1000Ft

Okos nézés: 1500Ft

Teljes tanácstalanság: 2000Ft

Óradíj: 1000Ft

Óradíj, ha nézni akarja: 1500Ft

Óradíj, ha tanácsot is ad: 2500Ft

Óradíj, ha Ön is besegít: 4000Ft

...

Kabbe. :D ;)

Elküldve
Igen a kapcsoló arra vonatkozik. Rendben akkor holnap hozok egyet. Sajnos tükör csak a régi van, úgy tudom. Háromszögeket is hozhatok éppen. Az talán ezerbe kerül. Belső kábelt tudok neked csinálni, de az nem egészen olyan lesz mint a gyári. Bár Zotyánál is működik.

És azt a kábelt aztán "csak" be kell rakni? Úgy értem kontaktok is kerülnek a vezetékekre? :lol: Az már igen jó lenne. Vezetéke(ke)t vigyek? - azt tudok szerezni több szinben illetve átmérőben is - sőt akár kontaktolva is, csak tudnom kéne milyen kontaktokkal, hogy van-e olyan, hm?

Az a háromszög kiváltható valamiyen elfogadható módon, hogy ne legyen ott lyuk? - mert, ha 1000/drb, akkor azt mellőzném. A tükröt meg keresek vagy megveszem az általam emlitetteket. Köszi!

Elküldve
És azt a kábelt aztán "csak" be kell rakni? Úgy értem kontaktok is kerülnek a vezetékekre? :lol: Az már igen jó lenne. Vezetéke(ke)t vigyek? - azt tudok szerezni több szinben illetve átmérőben is - sőt akár kontaktolva is, csak tudnom kéne milyen kontaktokkal, hogy van-e olyan, hm?

Az a háromszög kiváltható valamiyen elfogadható módon, hogy ne legyen ott lyuk? - mert, ha 1000/drb, akkor azt mellőzném. A tükröt meg keresek vagy megveszem az általam emlitetteket. Köszi!

Kissé elhamarkodottan írtam, hogy megcsinálom. Előbb meg kell nézzem, hogy van-e olyan kábel, amin van ilyen pin. Vezetéket nem kell hozni, van egy csomó. A háromszög párja annyi.

Elküldve
Kissé elhamarkodottan írtam, hogy megcsinálom. Előbb meg kell nézzem, hogy van-e olyan kábel, amin van ilyen pin. Vezetéket nem kell hozni, van egy csomó. A háromszög párja annyi.

Jó lenne tudni milyen kontakt kellene! Habár már megyek melóba, de lehet hogy holnap is tudnék hozatni. Tudod mit!? Legyen akkor a háromszög is, üsse kavics!

Elküldve
Jó lenne tudni milyen kontakt kellene! Habár már megyek melóba, de lehet hogy holnap is tudnék hozatni. Tudod mit!? Legyen akkor a háromszög is, üsse kavics!

Oks.

Elküldve
Oks.

Ha tudsz, linkelj be képet a kontaktról meg esetleg valami adatokat róla, hogy be tudjam azonositani! Ha van olyan, hozok melóból egy marékkal.

Ja, és holnap mikorra menjek és hova? - Nem ismerem Győrt :lol: Elmentem a számodat és majd fogok csörögni ha eltévedek. :lol: Az én számom a profilomban található. :D

Elküldve
Ha tudsz, linkelj be képet a kontaktról meg esetleg valami adatokat róla, hogy be tudjam azonositani! Ha van olyan, hozok melóból egy marékkal.

Ja, és holnap mikorra menjek és hova? - Nem ismerem Győrt :lol: Elmentem a számodat és majd fogok csörögni ha eltévedek. :lol: Az én számom a profilomban található. :D

Olyan kéne, amilyen az ajtóátvezetőben van, a kasztni felől.

Elküldve
Olyan kéne, amilyen az ajtóátvezetőben van, a kasztni felől.

Aha, ez egyértelmű, de könnyen meg tudom én azt nézni? Na, leugrom, meglesem mert aztán megyek aludni és ki tudja mikor ébredek fel.

-------------------

szerk.: ...megnéztem...azt gondoltam, hogy épp forditva vannak ott a kontakot, vagyis a tűs van az átvezetőben és az ellenkontaktja meg az ajtóban.(amiket gyártunk azokban úgy van) Még nem láttam ilyet a gyárban, de majd körülnézek hátha mégis van mert az a tűs még volna is(mi a fő kábelköteget gyártjuk)...habár azt nem is láttam mert nem nyilik annyira ki az ajtó, de gondolom milyen lehet.

Elküldve
Hát ez nagyszerű! Az ajtóból már talán menni fog nekem is..vagy korábban megyek a talira és "beszereljük közösen" :lol: ;) Zotya szétszedi te meg összerakod..ja, én meg adogatom a szerszámokat, csak hogy én is kivegyem a részem :D :D ;)

Jó hosszú szipókát is vigyél ,hogy tudják cumizni a közös literes családi sört meló közben :D :lol: :D

Elküldve
Jó hosszú szipókát is vigyél ,hogy tudják cumizni a közös literes családi sört meló közben :lol: :D :lol:

Esetleg hening sörözik, zotya biztos nem, ha jól gondolom... ;) :D

Elküldve
Megvettem a tükör kapcsoló, grátisz relével.

Kész a belső kábelköteged.

Ilyen pinek kellettek volna, de szereztem azokat is.

Kell esetleg a tükörhöz is kábel? Ha gondolod megcsinálhatom.

;) Ez szuper! :D Nagy vagy! Ja, nem volna rossz ha oda lenne készitve a tükör is mert előbb-utóbb lesz az is. ;) Legalábbis szeretnék. Azért is kértem a gombot is mert a srác egyébként sokszorosáért adja az újat.

Abban biztos lehetsz. :D

:lol:

..sokba lesz ez nekem..jaj-jaj.. :D :lol:

Elküldve
:D Ez szuper! :D Nagy vagy! Ja, nem volna rossz ha oda lenne készitve a tükör is mert előbb-utóbb lesz az is. ;) Legalábbis szeretnék. Azért is kértem a gombot is mert a srác egyébként sokszorosáért adja az újat.

:lol:

..sokba lesz ez nekem..jaj-jaj.. :D :lol:

Nah, akkor nekilátok annak is. :D

Nem kell bec@rni, nem olyan nagy már a kapacitásom. ;)

Elküldve
Nah, akkor nekilátok annak is. :D

Nem kell bec@rni, nem olyan nagy már a kapacitásom. :lol:

Holnap lesz talitok? Mikor mehetnék/menjek? - lehet, hogy holnap nem kerülök a gép elé vagy csak nagyon rövid időre.

Elküldve
Holnap lesz talitok? Mikor mehetnék/menjek? - lehet, hogy holnap nem kerülök a gép elé vagy csak nagyon rövid időre.

Jöhetnél korábban, hogy legalább a kábeleket be tudjuk fűzni. Amúgy kész a tükör kábelezése is:

DSC01510_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

DSC01511_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve
Jöhetnél korábban, hogy legalább a kábeleket be tudjuk fűzni. Amúgy kész a tükör kábelezése is:

Szuper! :lol:

Kb. 14 órától ráérek - aludnom is kell meg lesz egy kisebb fuvarom is - vagyis délután három körül már Győrben tudok lenni.

Elküldve
Szuper! :lol:

Kb. 14 órától ráérek - aludnom is kell meg lesz egy kisebb fuvarom is - vagyis délután három körül már Győrben tudok lenni.

Jó, én kb 4-től érek rá (gyerekekért, asszonyért kell menni, stb). Utána hívj fel (számom az aláírásomban).

Elküldve
Jó, én kb 4-től érek rá (gyerekekért, asszonyért kell menni, stb). Utána hívj fel (számom az aláírásomban).

Rendben! Az én számom meg a profilomban..ha esetleg valami közbejönne vagy bármi... :lol:

Elküldve
Rendben! Az én számom meg a profilomban..ha esetleg valami közbejönne vagy bármi... :lol:

Csakhogy az ilyen személyes adatot még én sem láthatom. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.