hening Elküldve Május3, 2009 Elküldve Május3, 2009 Bár még sosem találkoztunk, de isten éltesse Norboy cartársat.
gergolabs Elküldve Május21, 2009 Elküldve Május21, 2009 Thuby hogy áll az autó? A vaterán van olyan rács, amit szeretnél!!
hening Elküldve Május21, 2009 Elküldve Május21, 2009 Thuby hogy áll az autó? A vaterán van olyan rács, amit szeretnél!! Thubynál mg nincs net sztem- <_<
zotya975 Elküldve Május21, 2009 Elküldve Május21, 2009 Thubynál mg nincs net sztem- :lol: Attól még fórumozhatna! <_< :lol:
gergolabs Elküldve Május21, 2009 Elküldve Május21, 2009 Ja mondjuk mobilinternet biztos van, legalább edge v. gprs.
zotya975 Elküldve Május21, 2009 Elküldve Május21, 2009 "Hüje". :lol: Pedig ezt apukámtól tanultam, amikor még gyerekkorunkban elment a villany, aztán mindíg mondta, hogy nem baj ha nincs villany, addíg nézzük a tévét. Mi meg az öcsémmel.: <_< :lol:
Guest Sanci Elküldve Május23, 2009 Elküldve Május23, 2009 <_< Aggregátor is volt? :lol: :lol: Ja mondjuk mobilinternet biztos van, legalább edge v. gprs. A gprs-sel jobb ha nem dilizik, mire betölt egy szimpla oldalt több percbe fáj a lassúsága, az edge-vel még lehet is kezdeni valamit, végig jártam azt az utat -most is az van.. :lol:
gergolabs Elküldve Május23, 2009 Elküldve Május23, 2009 <_< Aggregátor is volt? :lol: :lol: A gprs-sel jobb ha nem dilizik, mire betölt egy szimpla oldalt több percbe fáj a lassúsága, az edge-vel még lehet is kezdeni valamit, végig jártam azt az utat -most is az van.. :lol: Neeem. Rengeteg szünetmentes.
zotya975 Elküldve Május23, 2009 Elküldve Május23, 2009 Neeem. Rengeteg szünetmentes. Vagy áramfejlesztő. :lol: <_<
zotya975 Elküldve Május24, 2009 Elküldve Május24, 2009 Figyelj már Karcsi, nem nézted/kérdezted már a Zolinál az SE-szettet? Most jöttem Veszprémből, aztán az emelkedőkőn a szakadt Ifák engem toltak. <_< A héten Téten melózok, nem tudom meddig van nyitva Gyarmaton a bontó, lehet egyik nap elmegyek kocsival dolgozni, aztán meló után odaugrom.
brezsó Elküldve Május24, 2009 Elküldve Május24, 2009 Figyelj már Karcsi, nem nézted/kérdezted már a Zolinál az SE-szettet? Most jöttem Veszprémből, aztán az emelkedőkőn a szakadt Ifák engem toltak. :lol: A héten Téten melózok, nem tudom meddig van nyitva Gyarmaton a bontó, lehet egyik nap elmegyek kocsival dolgozni, aztán meló után odaugrom. Csatlakoznék én is egy kérdéssel :lol: ..elektromos ablakemelő szettről valami hir, esetleg? <_<
hening Elküldve Május25, 2009 Elküldve Május25, 2009 Figyelj már Karcsi, nem nézted/kérdezted már a Zolinál az SE-szettet? Most jöttem Veszprémből, aztán az emelkedőkőn a szakadt Ifák engem toltak. :lol: A héten Téten melózok, nem tudom meddig van nyitva Gyarmaton a bontó, lehet egyik nap elmegyek kocsival dolgozni, aztán meló után odaugrom. Zolinál nincs 1,4-hez SE cucc. Ja, és Gyarmaton mondtak 80-at a szettre. Csatlakoznék én is egy kérdéssel :lol: ..elektromos ablakemelő szettről valami hir, esetleg? <_< Még nem voltam, majd ma megyek ki.
zsolti.astra Elküldve Május25, 2009 Elküldve Május25, 2009 Hello Mindenki! Nem tud esetleg valaki itt győrben vagy környékén eladó Astra Coupe első lököst! Már felkutattam utána mindent! :lol: :D
zotya975 Elküldve Május25, 2009 Elküldve Május25, 2009 Zolinál nincs 1,4-hez SE cucc. Ja, és Gyarmaton mondtak 80-at a szettre. . Annyiért nem lesz. Akkor milyen lehet a belinkelt komplett moci 35-ért? :lol:
hening Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 Hello Mindenki! Nem tud esetleg valaki itt győrben vagy környékén eladó Astra Coupe első lököst! Már felkutattam utána mindent! :lol: :D Szasz! Van egy spanom, aki üzemeltet egy bontót. Múltkor láttam nála G-ket, azt nem is figyeltem, hogy van-e közte coupe. A számát vizsont elküldhetem PÜ-ben. Üdv.
zsolti.astra Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 Szasz! Van egy spanom, aki üzemeltet egy bontót. Múltkor láttam nála G-ket, azt nem is figyeltem, hogy van-e közte coupe. A számát vizsont elküldhetem PÜ-ben. Üdv. Hy! Jöhet a szám, meg infózom + ugyis kell még 1-2 alkatrész! Le akarom cserélni a dobfékem tárcsára hátul! Ez a bontó nem az ipari park fele van győrben? Bár még ott sem kérdeztem meg! Üdv
hening Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Hy! Jöhet a szám, meg infózom + ugyis kell még 1-2 alkatrész! Le akarom cserélni a dobfékem tárcsára hátul! Ez a bontó nem az ipari park fele van győrben? Bár még ott sem kérdeztem meg! Üdv De-de, arrafelé van. A Pipitér utcában. A számát pü-ben küldöm.
brezsó Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Nálam van az ablakemelőd. Annyi baj van vele, hogy a jobb oldali nem komfortos. Olyan mint Zotyáé, nyomni kell folyamatosan, amíg fel vagy le megy. A balos viszont komfortos asszem, mert rajta a doboz. Csinálok képet, ha feltöltődött a telóm. :lol: Ujjé-ujjé, szuper! :lol: Ha jól értelmezem kábelokat is tudtál hozzá szerezni!? :D Ha igen, a tükörhöz is vannak benne csatik netán?-de ez most nem is olyan fontos Pénteken akár el is tudok érte menni...legrosszabb esetben szombaton. :D
Guest Sanci Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 De-de, arrafelé van. A Pipitér utcában. A számát pü-ben küldöm. :D Vannak nevek.. :lol:
hening Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 :lol: Ujjé-ujjé, szuper! :lol: Ha jól értelmezem kábelokat is tudtál hozzá szerezni!? :D Ha igen, a tükörhöz is vannak benne csatik netán?-de ez most nem is olyan fontos Pénteken akár el is tudok érte menni...legrosszabb esetben szombaton. :D Itt vannak az ígért képek: Csak az ajtóban levő kötegek vannak meg, azon rajta van a tükör cucc is, de kapcsoló nincs hozzá. Ha kell, azt is lehet szerezni, kb 2 ezer.
daykiller Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 :D Vannak nevek.. :lol: Van Kardántengely utca is Győrben. :lol: :D Komolyan. ;)
Guest Sanci Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Ezek után semmin nem csodálkozok.. :D :lol:
brezsó Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Csak az ajtóban levő kötegek vannak meg, azon rajta van a tükör cucc is, de kapcsoló nincs hozzá. Ha kell, azt is lehet szerezni, kb 2 ezer. Hát ez nagyszerű! Az ajtóból már talán menni fog nekem is..vagy korábban megyek a talira és "beszereljük közösen" :lol: :D Zotya szétszedi te meg összerakod..ja, én meg adogatom a szerszámokat, csak hogy én is kivegyem a részem ;) :D :lol: A "kapcsoló nincs hozzá" a tükörre vonatkozik, ugye? Ha kétezer, akkor kérnék azt is...és ha már az van akkor esetleg tükör is lenne hozzá olcsó pénzért? - mert akkor nem veszem meg itt...18Eur/drb - igaz, azt mondja újak. ;) :D jaj, de ha tükröt cserélném akkor kell másik háromszög is belülre, nem? Vagy csak egy dugó elég a kar helyére?
Recommended Posts