gergolabs Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Csatlakozom! Este Pezo? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Bár még sosem találkoztunk, de isten éltesse Norboy cartársat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Thuby hogy áll az autó? A vaterán van olyan rács, amit szeretnél!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Thuby hogy áll az autó? A vaterán van olyan rács, amit szeretnél!! Thubynál mg nincs net sztem- <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Thubynál mg nincs net sztem- :lol: Attól még fórumozhatna! <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Attól még fórumozhatna! <_< :lol: "Hüje". :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Ja mondjuk mobilinternet biztos van, legalább edge v. gprs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 "Hüje". :lol: Pedig ezt apukámtól tanultam, amikor még gyerekkorunkban elment a villany, aztán mindíg mondta, hogy nem baj ha nincs villany, addíg nézzük a tévét. Mi meg az öcsémmel.: <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 <_< Aggregátor is volt? :lol: :lol: Ja mondjuk mobilinternet biztos van, legalább edge v. gprs. A gprs-sel jobb ha nem dilizik, mire betölt egy szimpla oldalt több percbe fáj a lassúsága, az edge-vel még lehet is kezdeni valamit, végig jártam azt az utat -most is az van.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 <_< Aggregátor is volt? :lol: :lol: A gprs-sel jobb ha nem dilizik, mire betölt egy szimpla oldalt több percbe fáj a lassúsága, az edge-vel még lehet is kezdeni valamit, végig jártam azt az utat -most is az van.. :lol: Neeem. Rengeteg szünetmentes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Neeem. Rengeteg szünetmentes. Vagy áramfejlesztő. :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Figyelj már Karcsi, nem nézted/kérdezted már a Zolinál az SE-szettet? Most jöttem Veszprémből, aztán az emelkedőkőn a szakadt Ifák engem toltak. <_< A héten Téten melózok, nem tudom meddig van nyitva Gyarmaton a bontó, lehet egyik nap elmegyek kocsival dolgozni, aztán meló után odaugrom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Figyelj már Karcsi, nem nézted/kérdezted már a Zolinál az SE-szettet? Most jöttem Veszprémből, aztán az emelkedőkőn a szakadt Ifák engem toltak. :lol: A héten Téten melózok, nem tudom meddig van nyitva Gyarmaton a bontó, lehet egyik nap elmegyek kocsival dolgozni, aztán meló után odaugrom. Csatlakoznék én is egy kérdéssel :lol: ..elektromos ablakemelő szettről valami hir, esetleg? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Figyelj már Karcsi, nem nézted/kérdezted már a Zolinál az SE-szettet? Most jöttem Veszprémből, aztán az emelkedőkőn a szakadt Ifák engem toltak. :lol: A héten Téten melózok, nem tudom meddig van nyitva Gyarmaton a bontó, lehet egyik nap elmegyek kocsival dolgozni, aztán meló után odaugrom. Zolinál nincs 1,4-hez SE cucc. Ja, és Gyarmaton mondtak 80-at a szettre. Csatlakoznék én is egy kérdéssel :lol: ..elektromos ablakemelő szettről valami hir, esetleg? <_< Még nem voltam, majd ma megyek ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Hello Mindenki! Nem tud esetleg valaki itt győrben vagy környékén eladó Astra Coupe első lököst! Már felkutattam utána mindent! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Zolinál nincs 1,4-hez SE cucc. Ja, és Gyarmaton mondtak 80-at a szettre. . Annyiért nem lesz. Akkor milyen lehet a belinkelt komplett moci 35-ért? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Hello Mindenki! Nem tud esetleg valaki itt győrben vagy környékén eladó Astra Coupe első lököst! Már felkutattam utána mindent! :lol: :D Szasz! Van egy spanom, aki üzemeltet egy bontót. Múltkor láttam nála G-ket, azt nem is figyeltem, hogy van-e közte coupe. A számát vizsont elküldhetem PÜ-ben. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Szasz! Van egy spanom, aki üzemeltet egy bontót. Múltkor láttam nála G-ket, azt nem is figyeltem, hogy van-e közte coupe. A számát vizsont elküldhetem PÜ-ben. Üdv. Hy! Jöhet a szám, meg infózom + ugyis kell még 1-2 alkatrész! Le akarom cserélni a dobfékem tárcsára hátul! Ez a bontó nem az ipari park fele van győrben? Bár még ott sem kérdeztem meg! Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Hy! Jöhet a szám, meg infózom + ugyis kell még 1-2 alkatrész! Le akarom cserélni a dobfékem tárcsára hátul! Ez a bontó nem az ipari park fele van győrben? Bár még ott sem kérdeztem meg! Üdv De-de, arrafelé van. A Pipitér utcában. A számát pü-ben küldöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Nálam van az ablakemelőd. Annyi baj van vele, hogy a jobb oldali nem komfortos. Olyan mint Zotyáé, nyomni kell folyamatosan, amíg fel vagy le megy. A balos viszont komfortos asszem, mert rajta a doboz. Csinálok képet, ha feltöltődött a telóm. :lol: Ujjé-ujjé, szuper! :lol: Ha jól értelmezem kábelokat is tudtál hozzá szerezni!? :D Ha igen, a tükörhöz is vannak benne csatik netán?-de ez most nem is olyan fontos Pénteken akár el is tudok érte menni...legrosszabb esetben szombaton. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 De-de, arrafelé van. A Pipitér utcában. A számát pü-ben küldöm. :D Vannak nevek.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 :lol: Ujjé-ujjé, szuper! :lol: Ha jól értelmezem kábelokat is tudtál hozzá szerezni!? :D Ha igen, a tükörhöz is vannak benne csatik netán?-de ez most nem is olyan fontos Pénteken akár el is tudok érte menni...legrosszabb esetben szombaton. :D Itt vannak az ígért képek: Csak az ajtóban levő kötegek vannak meg, azon rajta van a tükör cucc is, de kapcsoló nincs hozzá. Ha kell, azt is lehet szerezni, kb 2 ezer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 :D Vannak nevek.. :lol: Van Kardántengely utca is Győrben. :lol: :D Komolyan. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Ezek után semmin nem csodálkozok.. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Csak az ajtóban levő kötegek vannak meg, azon rajta van a tükör cucc is, de kapcsoló nincs hozzá. Ha kell, azt is lehet szerezni, kb 2 ezer. Hát ez nagyszerű! Az ajtóból már talán menni fog nekem is..vagy korábban megyek a talira és "beszereljük közösen" :lol: :D Zotya szétszedi te meg összerakod..ja, én meg adogatom a szerszámokat, csak hogy én is kivegyem a részem ;) :D :lol: A "kapcsoló nincs hozzá" a tükörre vonatkozik, ugye? Ha kétezer, akkor kérnék azt is...és ha már az van akkor esetleg tükör is lenne hozzá olcsó pénzért? - mert akkor nem veszem meg itt...18Eur/drb - igaz, azt mondja újak. ;) :D jaj, de ha tükröt cserélném akkor kell másik háromszög is belülre, nem? Vagy csak egy dugó elég a kar helyére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts