hening Elküldve Április13, 2009 Elküldve Április13, 2009 Mikor volt? És mikor lett ledumálva? ;) Utána dumáltuk meg, miután elmentél.
hening Elküldve Április16, 2009 Elküldve Április16, 2009 Isten éltessen Zotya. ;) kenyéren és vizen ;) ;)
zotya975 Elküldve Április16, 2009 Elküldve Április16, 2009 Utána dumáltuk meg, miután elmentél. Igazából nem volt sürgős dolgom, csak nem volt kedvem megint egy esetleges vitát halgatni. ;) Isten éltessen Zotya. ;) kenyéren és vizen :P ;) Köszönöm! -_-
hening Elküldve Április17, 2009 Elküldve Április17, 2009 Igazából nem volt sürgős dolgom, csak nem volt kedvem megint egy esetleges vitát halgatni. ;) ..... Na az nem volt. ;)
czaki Elküldve Április20, 2009 Elküldve Április20, 2009 Isten éltesse Czaki cartársat. Tyű, erről jócskán lemaradtam, de így utólag is köszönöm szépen! ;)
hening Elküldve Április20, 2009 Elküldve Április20, 2009 Tyű, erről jócskán lemaradtam, de így utólag is köszönöm szépen! ;) Mi van veled elveszett gyerek? Jöhetnél talikra is igazán, Kavics komáddal együtt. ;)
czaki Elküldve Április20, 2009 Elküldve Április20, 2009 Mi van veled elveszett gyerek? Jöhetnél talikra is igazán, Kavics komáddal együtt. ;) Kavics komám beletemette magát a munkába, úgyhogy őt neked kell meggyőznöd. ;) Én megtalálható vagyok a városban, kérdezd csak B.I.G. kollégát. ;)
hening Elküldve Április20, 2009 Elküldve Április20, 2009 Kavics komám beletemette magát a munkába, úgyhogy őt neked kell meggyőznöd. ;) Én megtalálható vagyok a városban, kérdezd csak B.I.G. kollégát. :D Próbálnám győzködni, ha találkoznék vele. -_- A városba meg nem nagyon járok. Egész nap a qrva póstást lesem, hogy hozza-e már a nyugdíjamat. ;) ;) :P
daykiller Elküldve Április20, 2009 Elküldve Április20, 2009 Asszem hamarosan eljön annak az ideje, hogy élek Gergolabs meghívásával és egyszer csatlakozom hozzátok a Pezoban. :P Ha még mindig nem zavarok. -_- Ezt inkább ide kellett volna. ;) :D ;) ;)
daykiller Elküldve Április20, 2009 Elküldve Április20, 2009 Gyere nyugodtan, szívesen látunk. ;) Ha csak nem találkozunk vadkerten, bár eddig 10% rá az esély. ;)
zotya975 Elküldve Április20, 2009 Elküldve Április20, 2009 Próbálnám győzködni, ha találkoznék vele. :D A városba meg nem nagyon járok. Egész nap a qrva póstást lesem, hogy hozza-e már a nyugdíjamat. ;) ;) ;) Ding-ding! Csólolom Karcsi bácsi meghoztam a nyugdíját meg van egy csomagja is....aszongya... megjött az új hengerfej az Astrájához. :P -_- :D Itt teccik aláírni!
daykiller Elküldve Április20, 2009 Elküldve Április20, 2009 Ding-ding! Csólolom Karcsi bácsi meghoztam a nyugdíját meg van egy csomagja is....aszongya... megjött az új hengerfej az Astrájához. ;) ;) ;) Itt teccik aláírni! Ő időben cseréltette a vezérlést, így nem kellett neki másik hengerfej és nem is kell neki szerintem mostanában. :P -_-
zotya975 Elküldve Április20, 2009 Elküldve Április20, 2009 Ő időben cseréltette a vezérlést, így nem kellett neki másik hengerfej és nem is kell neki szerintem mostanában. ;) ;) Az SE-re gondoltam. ;)
hening Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 Jól jönne bizony, ha csak "úgy" hozna egy SE cuccot a póstás, de ha nincs is azért el leszek nélküle egy darabig. Zotya mikor leszel otthon? Kiugranék a féktárcsákért. ;)
zotya975 Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 Jól jönne bizony, ha csak "úgy" hozna egy SE cuccot a póstás, de ha nincs is azért el leszek nélküle egy darabig. Zotya mikor leszel otthon? Kiugranék a féktárcsákért. ;) Elméletileg minden nap olyan 6-körül érek haza, de összekészítem az asszony is oda tudja adni. ;) Most cseréltél féket, képes lennél átalakítani hűtöttre? ;)
hening Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 Elméletileg minden nap olyan 6-körül érek haza, de összekészítem az asszony is oda tudja adni. ;) Most cseréltél féket, képes lennél átalakítani hűtöttre? ;) Nem csak képes, pofás is. ;) :P
zotya975 Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 Nem csak képes, pofás is. ;) :P Pofás????? ;) Azok nem hátul vannak? Elöl a betétek nem? ;) Amúgy beraktam azokat is a dobozba, he kell viszed, ha nem nem. Holnap az asszony egész nap itthon lesz, de olyan 10-után biztosan, bármikor kijöhetsz értük.
hening Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 Pofás????? ;) Azok nem hátul vannak? Elöl a betétek nem? ;) Amúgy beraktam azokat is a dobozba, he kell viszed, ha nem nem. Holnap az asszony egész nap itthon lesz, de olyan 10-után biztosan, bármikor kijöhetsz értük. Oks, de inkább hétvégén megyek ki vmelyik nap.
zotya975 Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 Oks, de inkább hétvégén megyek ki vmelyik nap. Rendben, de csak a vasárnap a biztos, szombaton még ki kell termelnem a nyugdíjasok pénzét. ;) ;) ;)
hening Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 Rendben, de csak a vasárnap a biztos, szombaton még ki kell termelnem a nyugdíjasok pénzét. ;) ;) ;) Rendben van. Termeld csak, nehogy nyögdíj nélkül maradjak. :P -_- :D
zotya975 Elküldve Április21, 2009 Elküldve Április21, 2009 Rendben van. Termeld csak, nehogy nyögdíj nélkül maradjak. ;) ;) :P Na ha rám vársz, akkor mostanában nem lesz SE-cuccod! -_- Ebként ha marad ez a meló, akkor jövőre műszaki után lehet nekilátok én is. ;)
Recommended Posts