Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 1,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Hasonlón az elöttem szólókhoz kilométerekben gazdag műszaki hibától mentes

nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket és boldogabb Új évet kívánok

a Cartársaknak és becses családjuknak! :rolleyes:

• 2 weeks later...
Elküldve

Ma gyalog kellett mennem a gyerekekért, mert negyed óra nem volt elég, hogy lekaparjam a szélvédőről a jeget. ;)

Mikor hazaértem velük akkor sikerült befejezni. Elmentem a Zasszonyért, aztán meg a Királyszék úti ÖMV kútra, ahol leverettem az autóról a jeget. Mikor hazaértem, fogtam a Zolitól kapott fóliát, és két rétegben a szélvédőre terítettem, majd az ajtókkal, és az ablaktörlőkkel lefogattam. Remélem reggelre nem lesz megint olyan idő, mint ma volt. B)

Elküldve
Ma gyalog kellett mennem a gyerekekért, mert negyed óra nem volt elég, hogy lekaparjam a szélvédőről a jeget. ;)

Mikor hazaértem velük akkor sikerült befejezni. Elmentem a Zasszonyért, aztán meg a Királyszék úti ÖMV kútra, ahol leverettem az autóról a jeget. Mikor hazaértem, fogtam a Zolitól kapott fóliát, és két rétegben a szélvédőre terítettem, majd az ajtókkal, és az ablaktörlőkkel lefogattam. Remélem reggelre nem lesz megint olyan idő, mint ma volt. B)

Nem volt. Mi több egy darab jeget nem találtam az autón. Azért a fóliát visszaraktam, miután végeztem a reggeli fuvarokkal (gyerekek, asszony). :blush:

Elküldve
Isten éltessen Tomi (Powerup). Pöcsöd érjen bokáig. :blush: :D

Köszi!

Természetesen talira is el fogok menni valamikor, ha éppen szabadnapos leszek pénteken. Ahogy néztem a beosztásomat, sajnos ez ebben a hónapban nem fog megvalósulni. B) Sebaj, februárban biztos összejön, addig még csiszolok a fogyasztásomon is , mert kicsit sokallom... :lol: ;)

Elküldve
Köszi!

Természetesen talira is el fogok menni valamikor, ha éppen szabadnapos leszek pénteken. Ahogy néztem a beosztásomat, sajnos ez ebben a hónapban nem fog megvalósulni. ;) Sebaj, februárban biztos összejön, addig még csiszolok a fogyasztásomon is , mert kicsit sokallom... :D :blush:

Várunk. :lol:

Az enyémet le sem merem írni. Napi 4-6 indítás, tök hideg motor, 1-2 km. B)

Elküldve
Az én körzetemben is lehetnének ilyen talik. B) Veszprémben vagy fehérvárott. ;) Csak innen nincsenek olyan sokan, mint Győrből.

Majd Veszprémben összefutunk, ha arra járok!

Elküldve

köszönöm.és ittvan ö minden nap (mindkét fórumon)csak ha nem tud értelmeset hozzászolni akkor inkább nem ir.és még egyszer köszönöm.

Elküldve
köszönöm.és ittvan ö minden nap (mindkét fórumon)csak ha nem tud értelmeset hozzászolni akkor inkább nem ir.és még egyszer köszönöm.

De azért a pénteki talikra is eljöhetne. B) ;)

• 2 weeks later...
Elküldve
Itt nálunk Ikerváron gyönyörüen esik a hóó.Már megint lehet lapátolni :lol:

Itt is, nem nagyon hiányzott. :D

Nem mész driftelni az omival???

Elküldve
Itt is, nem nagyon hiányzott. :D

Nem mész driftelni az omival???

Van 1 f@xa nagy parkoló hétvégén üres ,havas jeges időben prímán lehet csusztatni keresztben-kasban :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.