zsolesz1 Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Kedves URAIM! Kellemes-Boldog karácsonyi ünnepeket kivánok nektek és szeretteiteknek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Én is kellemes ünnepeket kívánok a cartársaknak. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Én is mindenkinek hasonló jókat kívánok! és MINDENKI JÖJJÖN 26-ÁN PÉNTEKEN 8-KOR A PEZÓBA!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Hasonlón az elöttem szólókhoz kilométerekben gazdag műszaki hibától mentes nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket és boldogabb Új évet kívánok a Cartársaknak és becses családjuknak! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 BUÉK Nyugat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 Boldog Új Esztendőt minden kartársnak és családjának :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelosfater Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 Boldog Új Esztendőt minden kartársnak és családjának :rolleyes: Viszont kivánom énis mindenkinek BÚÉK Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 BUÉK Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 B.I.G. cartárs feljött ma délelőtt egy kis KV-ra, meg dumára. Jól elvoltunk, röhögcséltünk. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Ma gyalog kellett mennem a gyerekekért, mert negyed óra nem volt elég, hogy lekaparjam a szélvédőről a jeget. ;) Mikor hazaértem velük akkor sikerült befejezni. Elmentem a Zasszonyért, aztán meg a Királyszék úti ÖMV kútra, ahol leverettem az autóról a jeget. Mikor hazaértem, fogtam a Zolitól kapott fóliát, és két rétegben a szélvédőre terítettem, majd az ajtókkal, és az ablaktörlőkkel lefogattam. Remélem reggelre nem lesz megint olyan idő, mint ma volt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Isten éltessen Tomi (Powerup). Pöcsöd érjen bokáig. B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Ma gyalog kellett mennem a gyerekekért, mert negyed óra nem volt elég, hogy lekaparjam a szélvédőről a jeget. ;) Mikor hazaértem velük akkor sikerült befejezni. Elmentem a Zasszonyért, aztán meg a Királyszék úti ÖMV kútra, ahol leverettem az autóról a jeget. Mikor hazaértem, fogtam a Zolitól kapott fóliát, és két rétegben a szélvédőre terítettem, majd az ajtókkal, és az ablaktörlőkkel lefogattam. Remélem reggelre nem lesz megint olyan idő, mint ma volt. B) Nem volt. Mi több egy darab jeget nem találtam az autón. Azért a fóliát visszaraktam, miután végeztem a reggeli fuvarokkal (gyerekek, asszony). :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Isten éltessen Tomi (Powerup). Pöcsöd érjen bokáig. :blush: :D Köszi! Természetesen talira is el fogok menni valamikor, ha éppen szabadnapos leszek pénteken. Ahogy néztem a beosztásomat, sajnos ez ebben a hónapban nem fog megvalósulni. B) Sebaj, februárban biztos összejön, addig még csiszolok a fogyasztásomon is , mert kicsit sokallom... :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Köszi! Természetesen talira is el fogok menni valamikor, ha éppen szabadnapos leszek pénteken. Ahogy néztem a beosztásomat, sajnos ez ebben a hónapban nem fog megvalósulni. ;) Sebaj, februárban biztos összejön, addig még csiszolok a fogyasztásomon is , mert kicsit sokallom... :D :blush: Várunk. :lol: Az enyémet le sem merem írni. Napi 4-6 indítás, tök hideg motor, 1-2 km. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Az én körzetemben is lehetnének ilyen talik. B) Veszprémben vagy fehérvárott. ;) Csak innen nincsenek olyan sokan, mint Győrből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Az én körzetemben is lehetnének ilyen talik. B) Veszprémben vagy fehérvárott. ;) Csak innen nincsenek olyan sokan, mint Győrből. Majd Veszprémben összefutunk, ha arra járok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Majd Veszprémben összefutunk, ha arra járok! Oké. B) Amúgy arra gondoltam, hogy jópáran összeülni valahova és guminőzni (alkoholmentes sör). ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Isten éltessen Qmg cartársat. Bár elég ritkán van itt, hogy olvassa. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
qmg Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 köszönöm.és ittvan ö minden nap (mindkét fórumon)csak ha nem tud értelmeset hozzászolni akkor inkább nem ir.és még egyszer köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 köszönöm.és ittvan ö minden nap (mindkét fórumon)csak ha nem tud értelmeset hozzászolni akkor inkább nem ir.és még egyszer köszönöm. De azért a pénteki talikra is eljöhetne. B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Isten éltesse Cobra cartársat. Ő is elég ritkán írogat a fórumon, sajnos. Azért remélem ezt olvassa. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Csatlakozok a jókivánságodhoz Karesz :D Happy Cobra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Itt nálunk Ikerváron gyönyörüen esik a hóó.Már megint lehet lapátolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Itt nálunk Ikerváron gyönyörüen esik a hóó.Már megint lehet lapátolni :lol: Itt is, nem nagyon hiányzott. :D Nem mész driftelni az omival??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Itt is, nem nagyon hiányzott. :D Nem mész driftelni az omival??? Van 1 f@xa nagy parkoló hétvégén üres ,havas jeges időben prímán lehet csusztatni keresztben-kasban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts