Frisco Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Hallom nagy a csend a "házunktáján" :lol: Frisco, probáltam PÜ-re válaszolni a belső levelezőn ,de tiltod. ;) Esetleg ha feloldanád. ;) Tényleg csendes nagyon a táj. Gondoltam: Nyár, Szerelem vagy hasonló őrületek. Bocs a PÜ beállítás miatt! :rolleyes: Én voltam a balf.............................. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Nem biztos. A Pü rendszer kicsit problémás. Ha valakit felveszel a listára (mint barát, vagy mifene), akkor valamiért tiltja a leveleket. Szóval elég, ha te tudod, ki a barátod, de a fórum jobb, ha nem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Nem biztos. A Pü rendszer kicsit problémás. Ha valakit felveszel a listára (mint barát, vagy mifene), akkor valamiért tiltja a leveleket. Szóval elég, ha te tudod, ki a barátod, de a fórum jobb, ha nem. :rolleyes: ez már ki lett javítva. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Hoppá! :rolleyes: Akkor én is balf... vagyok. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 mindenkit kicsinált a meleg, vagy elment skandinávlottót játszani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 mindenkit kicsinált a meleg.... Engem legalábbis nagyon. Ma du 2-kor kellett konténert rakodni. Mondanom se kell, hogy a húsz lábas konténer a napon áll, és legalább 50oC van benne. Na ebben kellett nekem ma 5-600 kg-os raklapos cuccot tologatnom/rendeznem/rögzítenem hogy az a tucat NATO ellenőr meg legyen elégedve. :rolleyes: Persze nem voltam egyedül, de a meleg akkor is nagyon sz@r volt. ;) Peti azt a két csatit majd visszaadom, mert nem lett jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 tankot raktatok a konténerbe'? a 20 as konténernél egy jobb van a 40 es :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 tankot raktatok a konténerbe'? a 20 as konténernél egy jobb van a 40 es ;) Neeeeem. Csak raklapok voltak magasítóval, bennük a cuccokkal. Kb 5-600 kg volt darabja. Azokat kellett rögzíteni, rakományrögzítővel, hálóval. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 fusiban culágerként is lehet lóvét keresni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 fusiban culágerként is lehet lóvét keresni ;) Semmi fusi :lol: , most akarom kiváltani a vállalkozóit. :rolleyes: Aztán megyek az ódiba melózni, mert az egy vicc amit nekünk fizetnek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Isten éltesse Kavics cartársat. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 csatlakoznék az elöttem szólóhoz-HAPPY és mindenféle jókivánság ;) isten éltessen kavics :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Szintén gratula!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Csatlakozok az elöttem szóló Cartársakhoz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Boldog születésnapot kívánok Zsolti bácsi. ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Boldog születésnapot kívánok Zsolti bácsi. :lol: ;) köszönöm!! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Isten éltesse Kavics cartársat. ;) utólag is nagyon köszi mindenkinek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Kicsit megkésve bár, de nagyon sok jót kívánok az ünnepelteknek. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Hahóó! :lol: Egyik szemem sir ,hogy manapság nem tudok elmenni , :lol: másik nevet hogy ti akik közel laktok egymáshoz legalább összecsörögtök egy-egy rövid talira :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Hahó Zsolesz!! Tervezel BW -re menni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Hahóó! :lol: Egyik szemem sir ,hogy manapság nem tudok elmenni , :lol: másik nevet hogy ti akik közel laktok egymáshoz legalább összecsörögtök egy-egy rövid talira :lol: Hali! Sajnáljuk is, hogy nem jöttök. :lol: A kupakokat lealapoztam/lefestettem, aztán mikor beraktam a felnibe, az annyira passzos volt, hogy ledörgölte róla a festéket. :lol: De most már így marad, a télig. Majd ha leszedem a kerekeket, akkor megcsinálom megint. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Hahó Zsolesz!! Tervezel BW -re menni?? Én megyek. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Én is! Ha nem kell szállás, akkor elég ott jegyet venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Én megyek. :lol: :lol: Remélem Nyugat azért kicsit nagyobb létszámban képviselteti magát, mint a fórumon. Persze velem együtt. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Én is! Ha nem kell szállás, akkor elég ott jegyet venni? Úgy tudom, hogy lesz napijegy is. Katt. Remélem Nyugat azért kicsit nagyobb létszámban képviselteti magát, mint a fórumon. Persze velem együtt. :lol: :lol: Győrből jön még Fater, és BIG is. Asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts