Kösze Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Én is betegben vagyok még a héten a Laci fiammal. A múlt héten bárányhimlős volt, most meg tüdőgyuszija van, de már kifelé lábal belőle Ő is. remélem már jobban van a srác! úgy fest szezonja van a rontásnak... én idén már harmadszor vagyok dögrováson, mostmár ideje lenne elmennem dokihoz is. :D egyébként voltam a kasznisnál megint, nem műanyag a klíma-ventillátorkeret, folytathatom a kutakodást. :D Üdv mindenkinek! tső! sok-sok balesetmentes kilométert!!! Vanszerencsém kb 2hónapig használni egy 11 hónapos H asztrát ,Z 14 XEP a lelke.Nagyon szép lakkfekete.Kiváncsi leszek hogy vizsgázik. :D :D a h asztrák beltere nekem bejön, de nem kevés az az egynégyes? az 1.6-osban jártam párszor utasként, elég jó hangja van pörgetve, és még megy is. az 1.4 is okés? legalább hangban?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 remélem már jobban van a srác! úgy fest szezonja van a rontásnak... én idén már harmadszor vagyok dögrováson, mostmár ideje lenne elmennem dokihoz is. :D egyébként voltam a kasznisnál megint, nem műanyag a klíma-ventillátorkeret, folytathatom a kutakodást. :D tső! sok-sok balesetmentes kilométert!!! a h asztrák beltere nekem bejön, de nem kevés az az egynégyes? az 1.6-osban jártam párszor utasként, elég jó hangja van pörgetve, és még megy is. az 1.4 is okés? legalább hangban?! :D Végre hallani rólad is. Hol jártál? Mit csináltál? Autó hogy áll? Maradj csak a GSi-nél az biztos jobban megy.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Hali!omi után kicsit hervatag a verda,de megszokás kérdése.magas fordulaton nemrossz (4000-töl 6500-ig :D ),csak inni akar.Hangja elég jó.Jobbulást kiv neked is. :D Az biztos ,hogy mi felnőttek "maflák" vagyunk,mert a gyerek ha beteg visszük dokihoz,de ha nekünk van problemónk "hááát majd elmegyünk(vagy nem)". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Végre hallani rólad is. Hol jártál? Mit csináltál? Autó hogy áll? Maradj csak a GSi-nél az biztos jobban megy.:D q sokat dolgozom, valamiből költeni kell a gépre. :D alakulgat, most teszik rendbe a jobb első futőművet, viszik állításra, ha OK, utána fényezni. elméletileg 3 hét, és kész. addig el akarom még vinni a nyári felniket görgőztetni/fújni, most épp Redline-hoz hasonlóan én is a felni színén töröm a fejem. a fehér, vagy az eredeti ezüst között vacillálok, utóbbi biztosabb választásnak tűnik, akkor sem néz ki botrányosan, ha picit koszos - ez a fehérről nem feltétlenül mondható el, és nem fogom 3 naponta lemosni. sz'al nemtom, de gyanús, hogy marad ezüst. ilyen lampionokat vettem előre, meg sárga Koni-t a sas alá. mivel a csóka akinél van inkább kasznis, mint szerelő, csak annyira hozza össze, hogy menetképes legyen; a hátsó futóműhöz nem nyúl, elöl is csak a gátlókat cseréli ki, ha a maga részével végzett viszem ismét Abonyba belerakni a Koni-t, rendbetenni a kuplungot, klímát, meg a kipuffal is kezdek valamit, hangos és nem épp kellemes orgánuma van. az már csak hab a tortán, hogy val'szeg a kormányomat is lecserélem, most ilyen van, azon túl, hogy alapvetően nem tetszik, még kopott is. majd beszélek a ralis szerelő bácsival, hátha ajánl valami faxa velúrt. :D igen hamar hozzászoktam ahhoz is. olyankor tűnt fel az ereje, mikor más kocsikkal együtt előztem, egyszerűen nem értettem, hogy azok miért nem mennek/gyorsulnak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Hali!omi után kicsit hervatag a verda,de megszokás kérdése.magas fordulaton nemrossz (4000-töl 6500-ig :D ),csak inni akar.Hangja elég jó.Jobbulást kiv neked is. :D Az biztos ,hogy mi felnőttek "maflák" vagyunk,mert a gyerek ha beteg visszük dokihoz,de ha nekünk van problemónk "hááát majd elmegyünk(vagy nem)". :D hát ezaz, akkor már jobb egy rugalmasabb 1.6-os. nem eszik annyival többet, mint amennyivel kiegyensúlyozottabb. kösz! :D ez igaz, viszont régen nem kellett dogát írnom, ha letaknyosodtam, most meg pénztől esek el. jóhogy inkább nyomom betegen is, de ezt már a főnököm is megelégelte. nem tetszik neki a Joe Cocker-ére hasonlító hangom, meg hogy egyfolytában trombitálok. nem zenész alkat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyafek Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Sziasztok! Még uj vagyok itt, de segitségeteket kérném.Tudna valamelyikötök mondani olyan céget-boltot, ahol felujitott féltengelyt tudnék venni illetve beszereltetni?Ha lehet, Vas megyében.. Elöre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Sziasztok! Még uj vagyok itt, de segitségeteket kérném.Tudna valamelyikötök mondani olyan céget-boltot, ahol felujitott féltengelyt tudnék venni illetve beszereltetni?Ha lehet, Vas megyében.. Elöre is köszi. Zsolesz ez neked szól. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Zsolesz ez neked szól. :D Vettem, gondolkodom :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Tulajdonképpen milyen verda? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Szombathelyi szerelő Mészéros Miklós 06204284428.Rutinos nem mai gyerek.Beszélj vele,érdemes.Nemutolsósorban nem unciában méri a dijakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Frsco,ha van kedved eljönni, sárváron átülhetsz hozzám,oszt egy verdával mehetünk.Ha úgy gondolod! Karesz nyiltnapról valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Frsco,ha van kedved eljönni, sárváron átülhetsz hozzám,oszt egy verdával mehetünk.Ha úgy gondolod! Karesz nyiltnapról valami? Még semmi pontos. Annyi, hogy májusban vmikor. Majd megírom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyafek Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Vettem, gondolkodom :D :D Vectra A a gépsárkány:) Köszi az infót megkérdem a Mestert :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Frsco,ha van kedved eljönni, sárváron átülhetsz hozzám,oszt egy verdával mehetünk.Ha úgy gondolod! Karesz nyiltnapról valami? Köszi a lehetőséget! Ha van időd csögess meg visszahívlak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Vasárnap volt itt Cobra szilent benyomó perselyekért,mondja hogy lepottynt a létráról,agyon csapta magát. :D Csak pihenés,más semmi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Zoli szombat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Zoli szombat? :D Eddig redben a dolog, de még messze van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Zsolti, mi a helyzet a kupakokkal? Nem sürgetni akarlak, nehogy azt hidd. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Zsolti, mi a helyzet a kupakokkal? Nem sürgetni akarlak, nehogy azt hidd. :sowwy: :lol: Végre sikerült szerválnom jóminőségü vastagfalu csövet,autocadon kiszerkesztettem a feliratot.Ma megbeszéltem a komámmal a kivágást rozsdamentes lemezből. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Végre sikerült szerválnom jóminőségü vastagfalu csövet,autocadon kiszerkesztettem a feliratot.Ma megbeszéltem a komámmal a kivágást rozsdamentes lemezből. :sowwy: Hohohóóó. :lol: Királyság testvééééér. :lol: Nagyon köszi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Kösze, mi a helyzet veled? Hogy áll a GSi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Kösze, mi a helyzet veled? Hogy áll a GSi? dolgozás, most is lopva netezek... szarul, de büszkén. B) eredetileg ugye úgy volt, hogy a kasznis brigád megold mindent, szerelő se kell. bevállaltam pár alkatrész beszerzését - ebben te is segítettél - de végül nem volt időm utánajárni; rábíztam a kasznisra. na hát ő se jutott dűlőre, most az lesz, hogy mivel jogsim már van, a gép is hiányzik, a kasznissal befejeztetek mindent, amihez ő kell, az abonyi szerelő meg annyiér viszi el tréleren a vasat a műhelyéig, amennyibe a benga lenne, ha a saját lábán menne. ők beszereznek mindent, ami kell, befejezik a szerelési munkákat (klíma, gátló-rugó csere, stb), meg még rájuk bízok 1-2 dolgot: váltó, váltórudazat helyrepofozás, kuplung... közbe megcsináltatom a felniket, meg a kipuffra is ki kéne találnom valamit... gyakorlatilag azér áll még mindig az ügy, mer nem sürgetek senkit. ez meg azér van, mer fosok a vezetéstől... B) soha nem volt még balesetem, ez meg megérintett - de ezt asszem írtam már. utasként sem tudok úgy kocsiba ülni, hogy ne lenne a lábam a fékpedálon. vissza kell ülni a lóra, valóban, próbálkozom is, de úgy vezetek, mint egy öregasszony. komolyan, már azon is elgondolkodtam, hogy minek nekem 150 paci... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 ...soha nem volt még balesetem, ez meg megérintett - de ezt asszem írtam már. utasként sem tudok úgy kocsiba ülni, hogy ne lenne a lábam a fékpedálon. vissza kell ülni a lóra, valóban, próbálkozom is, de úgy vezetek, mint egy öregasszony. komolyan, már azon is elgondolkodtam, hogy minek nekem 150 paci... Nekem sem volt még "komolyabb", de a pedált én is taposom, ha véletlenül beülők más mellé (nagyon ritkán :D ). A lóra való visszaülést meg azonnal el kell kezdeni, amint lehet. Külömben egész életedben félni fogsz tőle. B) A 150 ló meg nem is olyan sok, csak ésszel kell kezelni. ;) Az az egy balhé nekem is 57 lóval jött össze, úgyhogy nemcsak a teljesítmény a mérvadó. Azért köszi, hogy benéztél ide, nagyon ritkán írogatsz mostanában. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 Nagy a csend mostanában. Jön vki a blitz-re a környékről rajtam kívül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Hallom nagy a csend a "házunktáján" ;) Frisco, probáltam PÜ-re válaszolni a belső levelezőn ,de tiltod. ;) Esetleg ha feloldanád. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts