zsolesz1 Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Használd az ujjaidatpotyögni a nyelved helyett. :lol: Szem körüli sok apró ételdarabka??=Szemrehányás. Jóétvágyat! :huh:
hening Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Én is csak nemrég értem haza. A kölkökér" kellett menni, utána meg az asszonyér" :huh: .
czaki Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Én is csak nemrég értem haza. A kölkökér" kellett menni, utána meg az asszonyér" :huh: . Detto, bár én más ügyben voltam el itthonról. :lol: Viszont egy marha "szép" koccanást láttam a Szentlélek templomnál, 3-4 autó minimum volt ott a rendőrökön kívül ahogy számoltam. :)
hening Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Detto, bár én más ügyben voltam el itthonról. :lol: Viszont egy marha "szép" koccanást láttam a Szentlélek templomnál, 3-4 autó minimum volt ott a rendőrökön kívül ahogy számoltam. :) Nem jártam ma arrafelé :huh: . Télleg mi volt tegnap Csanakon? Vmi lövöldözésről hallottam, amíg vártam a gyerekekre és beszélgettem a sorstársaimmal (szülők)?
czaki Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Nem jártam ma arrafelé :huh: . Télleg mi volt tegnap Csanakon? Vmi lövöldözésről hallottam, amíg vártam a gyerekekre és beszélgettem a sorstársaimmal (szülők)? Nem erre gondolsz? Csak mert ez Téten volt, Csanakon nem hallottam semmi ilyesmiről.
hening Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Nem erre gondolsz? Csak mert ez Téten volt, Csanakon nem hallottam semmi ilyesmiről. De erről hallottam, csak biztosan elértettem a helyszínt, vagy nekem is rosszul mondták. Este meg kell nézni a híradót, tuti benne lessz. Az álllat. :huh:
czaki Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 De erről hallottam, csak biztosan elértettem a helyszínt, vagy nekem is rosszul mondták. Este meg kell nézni a híradót, tuti benne lessz. Az álllat. :huh: Hát én ezért be nem kapcsolom a tévét. :lol:
hening Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Hát én ezért be nem kapcsolom a tévét. :huh: A híradót mindíg megnézem, ez csak a ráadás lessz.
Gelko Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 De erről hallottam, csak biztosan elértettem a helyszínt, vagy nekem is rosszul mondták. Este meg kell nézni a híradót, tuti benne lessz. Az álllat. :huh: uhh melyik is volt az a film amikor egy hapsi bekattant vmi cég vs. család ügyben és lemárszárolta a fél várost ? azt hiszem nem engedték haza a fia születésnapjára vagy ilyesmi :lol:
hening Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 uhh melyik is volt az a film amikor egy hapsi bekattant vmi cég vs. család ügyben és lemárszárolta a fél várost ? azt hiszem nem engedték haza a fia születésnapjára vagy ilyesmi :lol: Nemtom :huh: .
Kösze Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 uhh melyik is volt az a film amikor egy hapsi bekattant vmi cég vs. család ügyben és lemárszárolta a fél várost ? azt hiszem nem engedték haza a fia születésnapjára vagy ilyesmi :lol: nem az Összeomlásra gondolsz? :) még mindig az ótókat toljátok ki a szutyokból?avagy rünyülitek a dzsuvát,és nem értek rá kopogtatni a biiletyűket ? :D van aki dolgozik is vazze. ;) nem is értem a gsi klub topikot se, követni alig tudom akkora élet van ott. Nem jártam ma arrafelé :huh: . Télleg mi volt tegnap Csanakon? Vmi lövöldözésről hallottam, amíg vártam a gyerekekre és beszélgettem a sorstársaimmal (szülők)? ménfőcsanak...évekig következetesen mentőcsónak-nak olvastam :)
czaki Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 ... ménfőcsanak...évekig következetesen mentőcsónak-nak olvastam :lol: Ez jó, még nem hallottam. :huh:
zsolesz1 Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 megszaladt,ma szabin voltam.nagylányom ezerrel készült a holnapra,15.szüli napján köszöntik a haverjai(nagy buli) :huh: .csak a házat ne rugják szét :lol:
hening Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 megszaladt,ma szabin voltam.nagylányom ezerrel készült a holnapra,15.szüli napján köszöntik a haverjai(nagy buli) :lol: .csak a házat ne rugják szét :) Pedig esélyes a dolog :huh: :) . Boldog szülinapot az ünnepeltnek.
zsolesz1 Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Pedig esélyes a dolog :huh: :) . Boldog szülinapot az ünnepeltnek. gerendákat vittem körbe ducolni a kérót :) köszi a nevében :lol:
hening Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 gerendákat vittem körbe ducolni a kérót :lol: köszi a nevében :huh: Azt jól tetted :) .
czaki Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 megszaladt,ma szabin voltam.nagylányom ezerrel készült a holnapra,15.szüli napján köszöntik a haverjai(nagy buli) :huh: .csak a házat ne rugják szét :) Takarítani ők fognak? :lol: Egyébként boldog születésnapot neki! :)
zsolesz1 Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 köszi. :lol: Család össze dobja erőit,vissza hozzuk a kérót normál formájába. :huh:
Kösze Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 megszaladt,ma szabin voltam.nagylányom ezerrel készült a holnapra,15.szüli napján köszöntik a haverjai(nagy buli) :) .csak a házat ne rugják szét :D bizony esélyes. :) az egyik, szüleim házában tartott szilveszter után 1 napig szellőztettünk, kotortuk a konfettit, meg takaríthattam az eldobált tojásokat a folyosóról... :lol: másnaposan kimondottan üdítő foglalatosság. ráadásul, bár arról volt szó, hogy nincs petárda, valaki mégis hozott nem is keveset. újévkor úgy nézett ki az udvar, mint egy tüzérségi lőtér. ;) le is lettem oltva rendesen. :D boldog szülinapot a nagylánynak! :huh:
Cobra Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 udv mindenki zsolesz boldog sznapot a nagylánynak. nekem szerencsém ven még csak kettő és féél évesek az iker csajok még remélem van vagy tiz évem az ilyen "akciok" elött.
Frisco Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Üdv a nyugati végek opelosainak! Zsolesz fel a fejjel, legalább szem elött lesznek! :huh:
zsolesz1 Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 udv mindenki zsolesz boldog sznapot a nagylánynak. nekem szerencsém ven még csak kettő és féél évesek az iker csajok még remélem van vagy tiz évem az ilyen "akciok" elött. THX Laci.Szerencse,hogy a másik kettőnek nyáron van hasonló,csak kicsit visszafogottabb buli. :huh: Ámbár kissebbik lányom is tervezget(13 éves lessz,hát ki tudja :lol: )
zsolesz1 Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Üdv a nyugati végek opelosainak! Zsolesz fel a fejjel, legalább szem elött lesznek! :huh: AHA,Jótékonysági bálba megyünk Vöröskereszt javára.Kedves anyósom szeme elött :lol:
Recommended Posts