Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 1,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
  hening írta:
Az öttevényiben már jártam, hát az eléggé :huh: , de én a környéketekre gondoltam.

Konkrétan érdekel vmi?Szhelyen van daraboló, meló után benézhetek.

Elküldve
  zsolesz1 írta:
Konkrétan érdekel vmi?Szhelyen van daraboló, meló után benézhetek.

Semmi konkrétum, csak amolyan szétnézelődős dolog lenne, mittomén felni, el. ablak emelő, hozzá kábel, stb.

De azért külön ne menj be a nagyfaluba :huh: .

Elküldve
  hening írta:
Az öttevényiben már jártam, hát az eléggé :lol: , de én a környéketekre gondoltam.

gyarmati bontó.

vagy ha vectra alkatrész kell, az van nálam is :huh: bár lehet hogy kompatibilis máshoz is

Elküldve
  kavics írta:
gyarmati bontó.

vagy ha vectra alkatrész kell, az van nálam is :huh: bár lehet hogy kompatibilis máshoz is

A gyarmatiban is voltam, sztem drága. Astra F-em van.

Elküldve
  hening írta:
Megdumáltuk, hol szedjelek fel?

árpád 42.-ben lakom (színház, PSVMK, OTP), valahol ott, teflonon egyeztetünk, küldd el privátban a számodat légyszíves, hívlak.

előre is kösz!

zsolesz1 írta:
Piros lámpát ki visz magával. :) :)

egy szál rózsa és a Skarlát betű lesz nálam :D

zsolesz1 írta:
deákok vagytok? :huh: Életen kívül mit tanultok? :lol:

elméletileg én is fősulis vagyok (beiratkoztam, de a környékén nem jártam a nyári vizsgaidőszak óta), de már naggyon rühellem a szifet. 4 tárgyam van hátra, de nem akaródzik befejezni.

Elküldve
  kavics írta:
pontosan :)

szebb hangja is van mint a dízel rettenetnek :)

Hát a dízelt amúgy sem a szép hangjáért, hanem a gazdaságossága miatt szeretik az emberek. :huh: :D :lol:

Elküldve
  kavics írta:
pontosan :lol:

szebb hangja is van mint a dízel rettenetnek :huh:

Az enyém 1,4-s bengás. Nem is akarok nagyobbat. Télleg elektromos ablakemelő kompatibilis?

Elküldve

Tényleg, mit szólnak az urak ahhoz az 1-2 forintos gyüjtéshez? Lehetne nálunk is tartani vmi hasonlót, aztán elküldenénk mondjuk a pesti címre, vagy vmikor elvinnénk.

Elküldve
  hening írta:
És astra-t nem bontassz? :huh:

maradok a jól bevált vectránál, de soselehet tudni mi csusszan épp be. ha astra lesz majd szólok :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.