Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 1,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Az öttevényiben már jártam, hát az eléggé :huh: , de én a környéketekre gondoltam.

Konkrétan érdekel vmi?Szhelyen van daraboló, meló után benézhetek.

Elküldve
Konkrétan érdekel vmi?Szhelyen van daraboló, meló után benézhetek.

Semmi konkrétum, csak amolyan szétnézelődős dolog lenne, mittomén felni, el. ablak emelő, hozzá kábel, stb.

De azért külön ne menj be a nagyfaluba :huh: .

Elküldve
Az öttevényiben már jártam, hát az eléggé :lol: , de én a környéketekre gondoltam.

gyarmati bontó.

vagy ha vectra alkatrész kell, az van nálam is :huh: bár lehet hogy kompatibilis máshoz is

Elküldve
gyarmati bontó.

vagy ha vectra alkatrész kell, az van nálam is :huh: bár lehet hogy kompatibilis máshoz is

A gyarmatiban is voltam, sztem drága. Astra F-em van.

Elküldve
Megdumáltuk, hol szedjelek fel?

árpád 42.-ben lakom (színház, PSVMK, OTP), valahol ott, teflonon egyeztetünk, küldd el privátban a számodat légyszíves, hívlak.

előre is kösz!

Piros lámpát ki visz magával. :) :)

egy szál rózsa és a Skarlát betű lesz nálam :D

deákok vagytok? :huh: Életen kívül mit tanultok? :lol:

elméletileg én is fősulis vagyok (beiratkoztam, de a környékén nem jártam a nyári vizsgaidőszak óta), de már naggyon rühellem a szifet. 4 tárgyam van hátra, de nem akaródzik befejezni.

Elküldve
pontosan :)

szebb hangja is van mint a dízel rettenetnek :)

Hát a dízelt amúgy sem a szép hangjáért, hanem a gazdaságossága miatt szeretik az emberek. :huh: :D :lol:

Elküldve
pontosan :lol:

szebb hangja is van mint a dízel rettenetnek :huh:

Az enyém 1,4-s bengás. Nem is akarok nagyobbat. Télleg elektromos ablakemelő kompatibilis?

Elküldve

Tényleg, mit szólnak az urak ahhoz az 1-2 forintos gyüjtéshez? Lehetne nálunk is tartani vmi hasonlót, aztán elküldenénk mondjuk a pesti címre, vagy vmikor elvinnénk.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.