zsolesz1 Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Gyönyörűen KÉK az ég és ragyog a nap.Igaz hüvös van.Jöhet az itthoni "szórakozás". :huh: :lol: TOvábbi SZÉPnapot mindenkinek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Unatkozom, mert nem tudok kimozdulni itthonról. A kölykök elkapták ezt a kórságot, és én vagyok a pesztra. Mind a kettő az ágyat nyomja és nézi a CN-t, én meg ülok a gép előtt, és a reggeli/éjszakai hsz-okat olvasom, ami nem rossz dolog, csak már majd kifolyik a szemem az olvasástól. Jobbulást a srácoknak! Én is itthon gyűröm az ipart, utálom a vizsgaidőszakot. :huh: Pedig most az idő is jó, ilyenkor igazán pocsék a lakásban poshadni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Jobbulást a srácoknak! Én is itthon gyűröm az ipart, utálom a vizsgaidőszakot. :huh: Pedig most az idő is jó, ilyenkor igazán pocsék a lakásban poshadni. :lol: Köszi. Ja-ja. Megjött az asszony, lementem a boltba és nem akartam feljönni, bacca meg simán van 8-10 fok, és százágra süt a nap :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Köszi. Ja-ja. Megjött az asszony, lementem a boltba és nem akartam feljönni, bacca meg simán van 8-10 fok, és százágra süt a nap :huh: . Fájdítsd még a szívem, a szobából nem tűnik ilyen jónak az idő, "csak" szimplán szép naposnak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Fájdítsd még a szívem, a szobából nem tűnik ilyen jónak az idő, "csak" szimplán szép naposnak. :lol: Dehogy fájdítom, hehe :huh: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Jobbulást a srácoknak! Én is itthon gyűröm az ipart, utálom a vizsgaidőszakot. :huh: Pedig most az idő is jó, ilyenkor igazán pocsék a lakásban poshadni. :lol: tanujjá punnyadék :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 tanujjá punnyadék :D :lol: Mintha neked nem kéne! :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 akkor nem is kellett, most kell csak :huh: amúgymeg zsírozhatnál a szarvájlingon lemaradok a tunnying ranglistába' Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Sziasztok!! :lol: Láton nagyélet volt du-tán :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Hali!Végre bank közelébe jutottam.Ment az utalás. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Hali!Végre bank közelébe jutottam.Ment az utalás. :huh: Jelezted Emy-nek PÜ-ben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Jelezted Emy-nek PÜ-ben? Hazaértem az első dolgom volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Hazaértem az első dolgom volt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 miezapunyadáshölgyekurak? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 miezapunyadáshölgyekurak? :huh: Hóvótáeddigkiccsávó? Egésznapagépelőttülökdesenkisehol. Holnap jössz a Plázába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 "Jóó reggelt" embörök. :D Nap lement,mi feljöttünk!Ha a helyzet nem változik,akkor így marad,és akkor odaérek a talira. :huh: most elhúúzunk baba nézőbe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 "Jóó reggelt" embörök. :D Nap lement,mi feljöttünk!Ha a helyzet nem változik,akkor így marad,és akkor odaérek a talira. :huh: most elhúúzunk baba nézőbe. :lol: Telózz, ha eléd kell menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Telózz, ha eléd kell menni. KÖSZI!Ha elakadok zenélek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Hóvótáeddigkiccsávó? Egésznapagépelőttülökdesenkisehol. Holnap jössz a Plázába? jaja, megyek ha addig nem jön közbe semmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 E! klubtag lettem vaze, már csak a géjesi matrica hiányzik a nevem alól. :huh: meg a géjesi a seggem alól...de már gyógyul! ehhez viszont kellene egy kis segítség. a héten el kéne mennem egy győri bontóba klímaalkatrészekért, ehhez keresek fuvart. a bengát állnám (esetleg egy kávét is :) ), ha valakinek lenne esetleg ideje, örülnék. konkrét időpontot nem fixáltam a bontóssal, még napot sem tudok. mivel 5nél előbb biztosan nem érek vissza Győrbe egyik nap sem, 6 óra táján rendezném. nos, megszántok egy bajbajutott cartársat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 megbeszélhetjük. 16.30-kor szoktam végezni a melóval Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Üdvözlünk a klubban. :huh: 5 után én is ráérek. :lol: Egyébként mit kell elhozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Köszöntelek a klubban:HELLÓÓ! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 csodás, két jelentkező is van! :huh: csütörtökön kinek lenne alkalmasabb? én csak akkor érnék rá, remélem a bontósnak is oké... Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 csodás, két jelentkező is van! :huh: csütörtökön kinek lenne alkalmasabb? én csak akkor érnék rá, remélem a bontósnak is oké... Végső esetben én is ráérek, de csak bizonyos csütörtöki idősávokban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts