hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 DE meló,zárásig nem érek a bankba.Jövő héten utalom. Addig is feliratkozhatnál a tagok listájára. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Addig is feliratkozhatnál a tagok listájára. :lol: OK.Hol?? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Egy nagyon kedves admin bácsi járt erre, és most volt erre ideje. Ugye Piista bácsi? Mondjuk úgy, hogy a "szokványos eljárás" alkalmazása megtörtént :huh: Karcsit pedig megkérjünk, hogy véssen pár szót magáról ezen témába - http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=4&st=320 -, hogy mindeki megismerhesse :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 OK.Hol?? :huh: Átléptem és lőn ott találtam a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Mondjuk úgy, hogy a "szokványos eljárás" alkalmazása megtörtént :huh: Karcsit pedig megkérjünk, hogy véssen pár szót magáról ezen témába - http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=4&st=320 -, hogy mindeki megismerhesse :lol: Megtettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Megtettem. megírtad a memoárjaidat? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 megírtad a memoárjaidat? :huh: Ú, bakker a fogantatást kifelejtettem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Ú, bakker a fogantatást kifelejtettem. :D Emlékszel hogy úszkáltál felfele egy kis farkincával? :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Emlékszel hogy úszkáltál felfele egy kis farkincával? :D :lol: Kicsííííí? Az arányokat nérve, most kicsi. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Kicsííííí? Az arányokat nérve, most kicsi. :huh: Ebben a hidegben nemcsoda.Csurgatni is nehéz úgy visszabujik. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobra Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 udv valamirol lemaradtam:mikr megnyitom a linket amelyiket irtatok azt valaszolja hiba tortent a link amire mutat hibas mi a baj. explorel mozilla u.a. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 udv valamirol lemaradtam:mikr megnyitom a linket amelyiket irtatok azt valaszolja hiba tortent a link amire mutat hibas mi a baj. explorel mozilla u.a. Explorelt haszn. mindent tutin csinál. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 udv valamirol lemaradtam:mikr megnyitom a linket amelyiket irtatok azt valaszolja hiba tortent a link amire mutat hibas mi a baj. explorel mozilla u.a. Melyik link? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobra Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Melyik link? az oneletrajzod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Mondjuk úgy, hogy a "szokványos eljárás" alkalmazása megtörtént :huh: Karcsit pedig megkérjünk, hogy véssen pár szót magáról ezen témába - http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=4&st=320 -, hogy mindeki megismerhesse :lol: azt nem csak klubtagok láthatják?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 azt nem csak klubtagok láthatják?? Asszem igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Sziasztok. :lol: Végre hazaértem a robotból.Ollan köd van,hogy ihajj.Az a bajj, hogy nem csak fenn hanem letapadva az aszfaltra.Ez egy nyugodt lassu menet volt mihozzánkig. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aranykard Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Sziasztok! Győriként engem is érdekel egy helyi kisközösség megalakulása. A hétvégén nem tudtam jelen lenni a kútnál, de legközelebb, ha nem leszek nagyon távol, akkor szívesen megyek.Most egy kicsit a műszakimra való felkészülés foglal le(első teló-,szilentek...csre lesz), mivel szombatig van rajta műszaki. A kenwood fejegységet beraktam szombaton, usb-jét befűztem a kesztyűtartóba. Ha talizunk megmutatom. Üdv: Karesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 szavazzuk meg, hogyx jöjjön vissza a tavalyi álom-tél. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Sziasztok! Győriként engem is érdekel egy helyi kisközösség megalakulása. A hétvégén nem tudtam jelen lenni a kútnál, de legközelebb, ha nem leszek nagyon távol, akkor szívesen megyek.Most egy kicsit a műszakimra való felkészülés foglal le(első teló-,szilentek...csre lesz), mivel szombatig van rajta műszaki. A kenwood fejegységet beraktam szombaton, usb-jét befűztem a kesztyűtartóba. Ha talizunk megmutatom. Üdv: Karesz Azt megnézzük, biztos lehetsz benne. :huh: Engem legalábbis érdekel a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Bele kell rántanod ,hogy végezzél a legoval(szét és össze).Omimban cseréltem szilenteket,régit kivenni smafu,újat berakni hidr.prés nélkül -nem kis játszma volt. :lol: Zenédet megkukucss :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Na azért itt is alakulnak a dolgok, jó látni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Unatkozom, mert nem tudok kimozdulni itthonról. A kölykök elkapták ezt a kórságot, és én vagyok a pesztra. Mind a kettő az ágyat nyomja és nézi a CN-t, én meg ülok a gép előtt, és a reggeli/éjszakai hsz-okat olvasom, ami nem rossz dolog, csak már majd kifolyik a szemem az olvasástól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Bele kell rántanod ,hogy végezzél a legoval(szét és össze).Omimban cseréltem szilenteket,régit kivenni smafu,újat berakni hidr.prés nélkül -nem kis játszma volt. :lol: Zenédet megkukucss :D :huh: Végülis hogy sikerült? Azért kérdem, mert 2 laposvas, egy egy furattal, meg egy végigmenetes csavar, anyával szerintem használható alternatívának tűnik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Gyerekeknek jobbulást kiv. :huh: Tegyél magadra hángedlit ,messze nefollyon a kukucskálód. :lol: Szilentek bőven át lafognak a lengőn + nem nagyon kapható olyan csv amivel akkora erőt lehet kifejteni.12.9 min csv kevés hozzá.Esztergáltam előre nyomó,hátra tartó perselyt,öreg nagysatu tekerőjét ketten huzva préseltük bele a frányákat.Vulk. gumikra vigyázni kell,azokkal nem lehet behuzatni.Ja lengőket le kell venni.OLdalanként kb 1.5- 2 óra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts