zsolesz1 Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Semmi rosszat vagy rondát nem írtam. :huh: Ez egy jókivánság! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Semmi rosszat vagy rondát nem írtam. :huh: Ez egy jókivánság! :D :lol: Volt egy főnököm (igen buta ember volt), aki erre azt mondta volna, hogy nem tudssz "desztillálni". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Nem azt mondtam, hogy csúnya, de erre van egy külön topic: "18+" illetve "opel és szex", sőt, van "gruppen" is..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Nem azt mondtam, hogy csúnya, de erre van egy külön topic: "18+" illetve "opel és szex", sőt, van "gruppen" is..... Amiket ugye csak a klubtagok "láthatnak". Én legalábbis nem látom. Nem mintha ezzel bármi problémám lenne (ma utaltam a tagdíjat :huh: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Akkor üdv a klubban! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Akkor üdv a klubban! :huh: Az még odébb van, ahogy olvastam a klub oldalán 7.-ig szabin vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Még 1 ember...... :huh: Isten hozott! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Még 1 ember...... :huh: Isten hozott! :D Köszi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Köszi. :huh: Welcome! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Welcome! Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Amiket ugye csak a klubtagok "láthatnak". Én legalábbis nem látom. Nem mintha ezzel bármi problémám lenne (ma utaltam a tagdíjat :huh: ). Hova és mennyit?-ha nem vagyok indiszkét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Hova és mennyit?-ha nem vagyok indiszkét. Itt megtalálsz minden infót. Ui. ja a Cosmo kártyára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Itt megtalálsz minden infót. Ui. ja a Cosmo kártyára. THX.átolvasom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 De ha már tagok lesztek, nézzetek le az "unatkozom" topicba meg efféle helyekre, ne csak a technikát bújjátok. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 De ha már tagok lesztek, nézzetek le az "unatkozom" topicba meg efféle helyekre, ne csak a technikát bújjátok. :huh: Persze, hogy lenézünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Chat nem csak "nyügöm-bocs problémám van"-ról szól.Ahogy észrevettem. :lol: :huh: Arra van kihelyezve más "kosár". Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Most keltél fel?? :huh: nem, csak most értem haza :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Van MOTE klubtag a régióban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Van MOTE klubtag a régióban? Van! Nézz magadra! Üdv a klubtagok közt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Jó lenne, ha újrakezdenétek a listázódást tagügyileg, mert nagyon nem tükrözi a jelenlegi állapotot :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Van! Nézz magadra! Üdv a klubtagok közt! Ahh, erre vártam reggel óta. Bár azt hittem jóval később fog bekövetkezni, hiszen csak ma utaltam a tagdíjat. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Úgylátom ritka gyors az adminisztráció.Nem opellal jártok? :huh: Gratula Karcsi. :lol: Nem vagyok nagyon közel,az időm is kevés,de ÉRDEKEL a régio. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ahh, erre vártam reggel óta. Bár azt hittem jóval később fog bekövetkezni, hiszen csak ma utaltam a tagdíjat. :huh: Egy nagyon kedves admin bácsi járt erre, és most volt erre ideje. Ugye Piista bácsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Úgylátom ritka gyors az adminisztráció.Nem opellal jártok? :huh: Gratula Karcsi. :D Nem vagyok nagyon közel,az időm is kevés,de ÉRDEKEL a régio. Köszönöm. Annyira nincs az messze. :D Akkor csatlakozz te is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Köszönöm. Annyira nincs az messze. :lol: Akkor csatlakozz te is! :huh: DE meló,zárásig nem érek a bankba.Jövő héten utalom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts