hemi Elküldve Január6, 2006 Elküldve Január6, 2006 Itt tesék megbeszélni mi legyen majd a régió neve, illetve mikor kivel ki mit:)
powerup Elküldve Január7, 2006 Elküldve Január7, 2006 Mi más lehetne a neve,mint:Opel Club ,Győr..?? :blink:
hemi Elküldve Január7, 2006 Szerző Elküldve Január7, 2006 Mi más lehetne a neve,mint:Opel Club ,Győr..?? :blink: Hát lehetne... sőt anno úgy nézet ki az is lesz az első igazi mükődő régiónk... Csak hát nem lett.... Pedig volt bagy győri opeltali is!!!! Lement a fél Budapest szekció is:) Volt kaja, dinom dánom! lassan már két éve.... KÉPEK üdv, hemi
corsarulez Elküldve Január7, 2006 Elküldve Január7, 2006 Kell egy-két húzóember, mint pl. a debrecenieknél Nyuszi, aki szervezi az indulást.
kavics Elküldve Január7, 2006 Elküldve Január7, 2006 Mi más lehetne a neve,mint:Opel Club ,Győr..?? :blink: Gyűljetek embörök :) muhaha már van sexciónk? :) :lol: :D :o
nyuszifül Elküldve Január8, 2006 Elküldve Január8, 2006 Kell egy-két húzóember, mint pl. a debrecenieknél Nyuszi, aki szervezi az indulást. Rulezke, még a végén elbízom magam! :blink: Kavics hajrá!
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2006 Elküldve Január8, 2006 Kell egy-két húzóember, mint pl. a debrecenieknél Nyuszi, aki szervezi az indulást. Kell legalább egy boszi minden régióba! Attól megy igazán a szekér! :blink: Nállunk bevált!
nyuszifül Elküldve Január8, 2006 Elküldve Január8, 2006 Kell legalább egy boszi minden régióba! Attól megy igazán a szekér! :) Nállunk bevált! :blink: :) Micsoda bók!Azt hiszem sűrűn fogok ebbe a topicba járni! :lol:
tgabika76 Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Na én is bejelentkezek a nyugati szekcióba! Csak nehogy itt is egyedül legyél mint a kisujjam arra Szombathely fele! :blink:
gergolabs Elküldve Április27, 2006 Elküldve Április27, 2006 Hajrá srácok! Vki belevághatna a szervezésbe!Aztán megy minden magától.
Sörös Sanyi Elküldve Április27, 2006 Elküldve Április27, 2006 Sziasztok srácok! Lehet, hogy kellene nekem egy hatalmas hilfe. Iszonyatosan beleszerettem egy felniszettbe, de a kocsim motorja megdöglött. Ha úgy döntenék, hogy megvenném, valaki kifizetné (persze átutalással küldeném a lét), és eltárolná egy-két hétre? Jövőhét végére van ütemezve a motorcserém, utánna azonnal gurulnék. Egyébként erről volna szó. Előre is kösz!
Sörös Sanyi Elküldve Április30, 2006 Elküldve Április30, 2006 Kozben mar megoldodott, elhoztam, ugyhogy mar nem aktualis.
Vascona Elküldve Június15, 2006 Elküldve Június15, 2006 Olyan kis döglöttnek tűnik ez a régió itt... Ilyen kevesen vagymuk erre felé? Az a helyzet hogy helyileg mostmár én is ide tartozom,szerintem fel kellene éleszteni a szekciót,nem?
mackosajt Elküldve Június15, 2006 Elküldve Június15, 2006 Olyan kis döglöttnek tűnik ez a régió itt... Ilyen kevesen vagymuk erre felé? Az a helyzet hogy helyileg mostmár én is ide tartozom,szerintem fel kellene éleszteni a szekciót,nem? Roli! Régióból 1-hez, szekcióból többhöz is lehet tartozni. :huh: Ez itt régió... meg a miénk is. :lol:
Korzika Elküldve Június15, 2006 Elküldve Június15, 2006 Eleinte én is bajban voltam ezekkel a meghatározásokkal. :huh:
opel16v Elküldve Június16, 2006 Elküldve Június16, 2006 Felétek is járunk majd... :huh: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...=0entry200552
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2006 Elküldve Június16, 2006 Roli! Régióból 1-hez, szekcióból többhöz is lehet tartozni. :huh: Ez itt régió... meg a miénk is. :lol: Azért még írkálni, meg aktívkodni lehet. Én is ezt teszem Közép-Dunántúlon, meg Észak-Magyarországon. Attól még, hogy imádom Debrecent, meg a bandát, kalózkodok még pár helyen, ahova kötődök (Kecskemét sem kivétel :)). Tedd te is ezt Roli nyugodtan.
mackosajt Elküldve Június16, 2006 Elküldve Június16, 2006 Sanyi! Én Roli "Ide tartozom" szavaira reagáltam. :huh: Csevegés-csavargás terén úgyse tudunk megkötni senkit... sőt... régióhoz való tartozás terén sem.
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Elküldve Szeptember27, 2006 Hahó, srácok! Néhány győri opeles bukkant fel nálam, esetleg átirányíthatnám őket hozzátok? :wub:
gergolabs Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Szervezni kéne valami tali félét. :huh: Jó előre, hogy én is haza tudjak menni. :lol:
ivannorbi Elküldve December31, 2007 Elküldve December31, 2007 Jó előre, hogy én is haza tudjak menni. :lol: Te csak ne csavarogjál el a helyedről! :D :huh:
zsolesz1 Elküldve December31, 2007 Elküldve December31, 2007 SZiasztok! :D Jóreggelt az ÉV utolsó reggelén itthon (vad)nyugaton.Boldog OPELos Új Esztendőt. :lol: :huh:
gergolabs Elküldve December31, 2007 Elküldve December31, 2007 SZiasztok! :D Jóreggelt az ÉV utolsó reggelén itthon (vad)nyugaton.Boldog OPELos Új Esztendőt. :lol: :huh: Bujék! :D :D :P
Recommended Posts