hening Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 Értem! Én is szívesen dumálnék régi opelesekkel! Nekem Győr ideális találka hely lenne! Tőlünk 35km csak, szóval nem probléma. Péntekenként szoktunk talizni a Pezo-ban. Este 8 körül.
Sebald Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 Péntekenként szoktunk talizni a Pezo-ban. Este 8 körül. Sziasztok! Én is el fogok majd menni, de szerintem megvárom minimum a tavaszt. :lol:
demars Elküldve Január9, 2010 Elküldve Január9, 2010 Péntekenként szoktunk talizni a Pezo-ban. Este 8 körül. Már többször olvastam a Pezo -t itt a fórumban! Ez merre van? Illetve mi ez a hely?
hening Elküldve Január9, 2010 Elküldve Január9, 2010 Már többször olvastam a Pezo -t itt a fórumban! Ez merre van? Illetve mi ez a hely? Az egy drinkbár. Mi kávézni, teázni szoktunk ott. Meg persze beszélgetni.
demars Elküldve Január9, 2010 Elküldve Január9, 2010 Az egy drinkbár. Mi kávézni, teázni szoktunk ott. Meg persze beszélgetni. Értem! Sejtettem, hogy valami ilyesmi állhat a dolog mögött! Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy hol van? ( pl utca ). :lol:
zotya975 Elküldve Január9, 2010 Elküldve Január9, 2010 Értem! Sejtettem, hogy valami ilyesmi állhat a dolog mögött! Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy hol van? ( pl utca ). :lol: Petz Lajos utca -Roosevelt utca sarok. Pölö Google térképen hamar megtalálod.
demars Elküldve Január9, 2010 Elküldve Január9, 2010 Petz Lajos utca -Roosevelt utca sarok. Pölö Google térképen hamar megtalálod. Köszi! Rákeresek így! eddig nem jártem sikerrel a googlival :lol:
h.adam92 Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 Szevasztok. Tagja szeretnék lenni a Győr-Moson-Sopron megyei MOTE klubnak, mit kell tennem hogy tag legyek?:D
hening Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 Szevasztok. Tagja szeretnék lenni a Győr-Moson-Sopron megyei MOTE klubnak, mit kell tennem hogy tag legyek? :D Olvasgass a fórumon, kérdezz, felelj. Egyszóval fórumozz. Járj találkozókra. A helyi tali minden pénteken a Pezo nevű műintézményben van, este 8-kor. Majd, ha úgy gondolod ezek után is, hogy neked kell ez, akkor itt tájékozódhatsz.
CoolAdam Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 Olvasgass a fórumon, kérdezz, felelj. Egyszóval fórumozz. Járj találkozókra. A helyi tali minden pénteken a Pezo nevű műintézményben van, este 8-kor. Majd, ha úgy gondolod ezek után is, hogy neked kell ez, akkor itt tájékozódhatsz. hening mondom neked is már intézkedtem a tagság ügyében be is fizettem a pénzt már csak a fejleményeket várom..! :D ^_^
hening Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 hening mondom neked is már intézkedtem a tagság ügyében be is fizettem a pénzt már csak a fejleményeket várom..! :D ^_^ Helyes. :P Jelezted Mackósajtnak???
CoolAdam Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 Helyes. ;) Jelezted Mackósajtnak??? persze amikor utaltam, szegényt folyamatosan "zaklattam" vele mikor utaltam, szerintem már odaért meg ilyenek ^_^ :P remélem nem utált meg :D ugyhogy várakozó stádium van..! ;)
hening Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 persze amikor utaltam, szegényt folyamatosan "zaklattam" vele mikor utaltam, szerintem már odaért meg ilyenek ^_^ :P remélem nem utált meg :D ugyhogy várakozó stádium van..! ;) Akkor csak légy türelmes. Meg kell várni, amíg összejön pár kártyaigény, és akkor fogják megcsináltatni.
CoolAdam Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 Akkor csak légy türelmes. Meg kell várni, amíg összejön pár kártyaigény, és akkor fogják megcsináltatni. Ahhoz hogy a kártyát megcsinálják itt a fórumon a "személyes beállításokba" címet, telefonszámot mindent be kell írnom? ami alapján kiállítják meg postázzák? Köszi!
mackosajt Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 Ahhoz hogy a kártyát megcsinálják itt a fórumon a "személyes beállításokba" címet, telefonszámot mindent be kell írnom? ami alapján kiállítják meg postázzák? Köszi! igen, azt megköszönöm. szla most nézek rá, aztán rá is dobtalak a listámra. :D
spzoli Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 igen, azt megköszönöm. szla most nézek rá, aztán rá is dobtalak a listámra. ^_^ ***Akiket meg kell ölni!*** 1. 2. :D
Stefan Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 ... :D ***Akiket meg kell ölni!*** 1. spzoli 2. Stefan (csak, hogy megelőzzem Zolit :P ) -Te Medve! Nem tudnál kihúzni a listáról? -Dehogynem! ***Akiket meg kell ölni!*** 1. spzoli 2. ;) ^_^
CoolAdam Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 igen, azt megköszönöm. szla most nézek rá, aztán rá is dobtalak a listámra. ^_^ oks elvileg minden kinnt van! :D
hening Elküldve Július1, 2010 Elküldve Július1, 2010 ***Akiket meg kell ölni!*** 1. 2. :D ***Akiket meg kell ölni!*** 1. spzoli 2. Stefan (csak, hogy megelőzzem Zolit :P ) -Te Medve! Nem tudnál kihúzni a listáról? -Dehogynem! ***Akiket meg kell ölni!*** 1. spzoli 2. ;) ^_^ Na, a két offmester ide is betévedt. ;)
Sipi9970 Elküldve Január29, 2012 Elküldve Január29, 2012 Szervusztok kedves klubtársak! Nem tudom itt mi a szokás, bemutatkozás, a kocsiról képfeltöltés esetleg...v h ezt melyik topic-ban kéne megtennem. Szal elnézést ha rossz helyre írok. (még új vagyok) Sipos Dávid vagyok...nemrégiben váltam Opel tulajdonossá és remélem h sok kis okosságot, megoldást és barátot találhatok itt ezen a fórumon. Vas megyei vagyok, Szentgotthárdi, azért is írok ebbe a topicba. Jelenleg egy 2008-as fekete Astra H Caravan Cosmo Sportot hajtok (125Le 1.7 cdti). Az autónak második tulaja vagyok...külföldről hozattam be és nagyon meg vagyok vele elégedve. Az ereje nagyon tetszetős, a fogyasztása kiváló, kényelem...stb...szal szeretem. Előtte soha nem volt Opelem és féltem is tőle, hogy e mellé a márka mellé voksoljak. Mint a családban, mint nekem előtte Renaultom volt egy 1.4 16v-s Clio II (imádtam és gondom sem volt vele soha nagyobb, sehol nem hagyott ott...és ha kellett a kis méregzsák még az X5-össel is versengett a zalai szerpentineken :D) Most a sok autózás miatt és a nagyobb pakk miatt gondoltam az Opelre...ismerősöknek is van, főleg dízel... Részemről ez egy 180°-os fordulat volt a kicsi benzinzabáló méregzsákoktól, a nagy olajos dízelbárkák felé. Még nem bántam meg...és nagyon remélem, h nem is fogom... Eddig szinte csak pozitív élményeim vannak az autóval. egy kisebb hiba volt az egyik izzítógyertyával, de gyorsan megoldottuk. Röviden most ennyi, ha esetleg képet kérne a nagyérdemű társaság szívesen töltök fel... ;) :D:D:D Még1x üdvözletem mindenkinek! :)
hening Elküldve Január29, 2012 Elküldve Január29, 2012 Üdv itt. Jól gondoltad, ez nem a bemutatkozó topic. Ám ha már így alakult, szívesen látunk. Ezentúl mindig a megfelelő helyre írj!
Sipi9970 Elküldve Január30, 2012 Elküldve Január30, 2012 Úgy lesz...csak még nem nagyon találok itt semmit igazán... :)... de tanulmányozom ezerrel a fórumot ;)
Recommended Posts