Dimitry Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 No igen.Majd lesz ez másképp is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Szomorúan tapasztalom,hogy itt Sopronban csak a VW-nek áll a zászló :D Majd főmegyünk bandázni oda is Opellel :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dimitry Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Helyes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Majd főmegyünk bandázni oda is Opellel :D :D Gyertek is, ne csak mindíg én járjak hozzátok. :D :D De mostmár tényleg vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Na, mivel az előző pénteken is összejöttünk egy páran, gondoltam kezdhetnénk "újra" egy listát a tagok névsorával. 1. Hening 2. 3. . . Persze mindenki saját maga dönt. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 1. Hening 2. Zsolesz1(továbbraisrendithetetlenül :lol: ) 3. . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 ÖÖÖ..hogyi volt az: ...sokan vagyunk, de nem vagyunk elegen. Vagy vmi ilyesmi. :lol: tal nem így leszünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
joces Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 1. Hening 2. Zsolesz1(továbbraisrendithetetlenül laugh.gif ) 3.Joces :lol: . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dimitry Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 1. Hening 2. Zsolesz1(továbbraisrendithetetlenül laugh.gif ) 3.Joces <_< . . Én is szívesen csatlakoznék.Sajnos rettentő korlátozott a szabadidőm,de minden tőlem telhetőt igyekszem megtenni, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dimitry Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 No akkor Mélykék Pista kérésére újból felteszem a kérdést, akar-e valaki csatlakozni a régióban? 1. hening 2. 3. .. .. Pl:én Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 1. Hening 2. Zsolesz1(továbbraisrendithetetlenül laugh.gif ) 3.Joces <_< . . Én is szívesen csatlakoznék.Sajnos rettentő korlátozott a szabadidőm,de minden tőlem telhetőt igyekszem megtenni, Pl:én Akkor írd fel magad a listára. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 1. Hening 2. Zsolesz1(továbbraisrendithetetlenül laugh.gif ) 3.Joces <_< 4.zotya975 . Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 1. Hening 2. Zsolesz1(továbbraisrendithetetlenül laugh.gif ) 3.Joces <_< 4.zotya975 . Helyes, most már csak idézni tanulj meg rendesen. :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Helyes, most már csak idézni tanulj meg rendesen. :huh: <_< Mi vagyok én Bill Gates?! Majd legközelebb ha jössz/megyek megmutatod! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Mi vagyok én Bill Gates?! Majd legközelebb ha jössz/megyek megmutatod! <_< A quote sort felül, és alul is törölni kell, ha listára akarsz iratkozni, és idézel. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 A quote sort felül, és alul is törölni kell, ha listára akarsz iratkozni, és idézel. :huh: Várjál lerakom a szoftverbe-ba zümmmmm... kat...kat...kattt... lefagyott a vincseszter! <_< Végzetes rendszerleállás, ha először látja ezt az üzenetet, távolitson el minden frissen telepitett...... Amúgy kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dimitry Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 1. Hening 2. Zsolesz1(továbbraisrendithetetlenül laugh.gif ) 3.Joces <_< 4.zotya975 5.Dimitry Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 1. Hening 2. Zsolesz1(továbbraisrendithetetlenül laugh.gif ) 3.Joces <_< 4.zotya975 5.Dimitry Gyarapodunk szépen. :D Még azért van egypár forumozó cartárs, aki idevalósi, és nem jelzett. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Gyarapodunk szépen. :D Még azért van egypár forumozó cartárs, aki idevalósi, és nem jelzett. <_< Miért érzem azt, hogy rám céloztál? :huh: A jövő héten szabin leszek, ami azt jelenti hogy a boltban fogok dolgozni. Nézz majd be. Maradt még egy bicskakulcsos szett, neked tartogatom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Miért érzem azt, hogy rám céloztál? :D A jövő héten szabin leszek, ami azt jelenti hogy a boltban fogok dolgozni. Nézz majd be. Maradt még egy bicskakulcsos szett, neked tartogatom. :D Háááááát, rád is gondolhattam éppen. <_< :D Az az igazság, hogy most nem igazán van rá lém, de meggondolom a dolgot. :D A boltba feltétlenül beugrok, mert én meg ráérek. Úgy néz ki, hogy nyudgíjba vonulok, ígyhát lesz egy kis szabadidőm. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Tudjuk Karcsi hogy nyugdijas leszel már elmondtad egypárszor. Ugye tudod milyen szar a nyugdijasélet? Majd semmire nem lesz időd, a bottal nem tudsz beszállni az Opelba ,aztán nem sokára jönnek a prosztatagondok. <_< Bocs de nem bírtam kihagyni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Tudjuk Karcsi hogy nyugdijas leszel már elmondtad egypárszor. Ugye tudod milyen szar a nyugdijasélet? Majd semmire nem lesz időd, a bottal nem tudsz beszállni az Opelba ,aztán nem sokára jönnek a prosztatagondok. <_< Bocs de nem bírtam kihagyni. :huh: Nyasgem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Nyasgem. :huh: Nem jön be a link, de naggyából sejtem miről lehet szó. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Nyasgem. :D :huh: :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Nem jön be a link, de naggyából sejtem miről lehet szó. :D Dede, bejött. :D :huh: :D <_< Hiába no, fiatal még. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts