zsolesz1 Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 No már 3-an vagyunk.lassan talán összejövünk! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Több az már mint 3 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Több az már mint 3 :huh: bizony :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Igazságtok van!! :huh: :lol:összeadásóráról kimaradtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Igazságtok van!! :huh: :lol:összeadásóráról kimaradtam :) ÖÖÖ..hogyi volt az: ...sokan vagyunk, de nem vagyunk elegen. Vagy vmi ilyesmi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 vajh hányan lehetünk klubtagok a szeren?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 vajh hányan lehetünk klubtagok a szeren?! :) Asszem hárman jelenleg. Zsolti, az a káldi srác nem akar belépni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Asszem hárman jelenleg. Zsolti, az a káldi srác nem akar belépni? Távrecsegőn megkérdezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Távrecsegőn megkérdezem. Ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Látom kedves uraim, a tagságira kicsit szunyáltok. :D :D De természetesen ki ahogyan gondolja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
miky Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Engem is nagyom érdekelne a klub. Szerintem jó dolog lenne, és szívessen csatlakoznák! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Engem is nagyom érdekelne a klub. Szerintem jó dolog lenne, és szívessen csatlakoznák! :D Kedves uram, örülünk neki. :D Hová valósi vagy? ui. megnéztem a profilodben, az nincs messze Győrtől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Engem is nagyom érdekelne a klub. Szerintem jó dolog lenne, és szívessen csatlakoznák! :D Hali körünkben! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
joces Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Üdvözlet mindenkinek! Én is gondolkodtam a klubtagságon,döntöttem,csak most időm nincs intézkedni.Így számíthattok rám,de csak ha elcsendesednek körülöttem a dolgok!(Sok meló) Majd pedig a tagságról steretnék pár kérdést feltenni.Lehetséges?Ki hova tartozhat,ilyesmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Üdvözlet mindenkinek! Én is gondolkodtam a klubtagságon,döntöttem,csak most időm nincs intézkedni.Így számíthattok rám,de csak ha elcsendesednek körülöttem a dolgok!(Sok meló) Majd pedig a tagságról steretnék pár kérdést feltenni.Lehetséges?Ki hova tartozhat,ilyesmi... Szivesen látunk a körünkben. A tagsággal kapcsolatban ITT okosodhatsz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Szivesen látunk a körünkben. A tagsággal kapcsolatban ITT okosodhatsz. :D Halgass a leendő nyugdijasra! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Halgass a leendő nyugdijasra! :D Már elindítottam a dolgot. Áprilisban megyek CT-re. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Már elindítottam a dolgot. Áprilisban megyek CT-re. :D Az MR -t se hagyd ki azt hallottam izgi dolog! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dimitry Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Helló mindenkinek.Én egy kicsit messzebb vagyok Györtől,de szívesen csatlakoznék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Helló mindenkinek.Én egy kicsit messzebb vagyok Györtől,de szívesen csatlakoznék. Van olyan klubtag aki Szombathely mellől szokott jönni. De azért szivesen látunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Helló mindenkinek.Én egy kicsit messzebb vagyok Györtől,de szívesen csatlakoznék. Még jóhogy gyere csak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Nélam valszeg kevesebbet ótózol győrig. :D Amúgy szivesen látunk körünkben. :D Nyugati r. nem 1 városra szoritkozik, hanem 3 megyére,kinek kedve van tenni érte. Különben sziasztok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dimitry Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Én részemről bennevagyok a dologban.Már amennyire időm engedi.Sajnos a vendéglátás mellett nehéz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dimitry Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Szomorúan tapasztalom,hogy itt Sopronban csak a VW-nek áll a zászló :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Nekik áll,mert foglalkoznak vele. tovább ez itt egy kicsit már OFF(UFF!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts