zsolesz1 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 :lol: :huh: úgy-úgy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Gyarapodunk, ez örvendetes. :lol: valaki hozzon magával még egy embert. :D így meglesz az 5, ami kell, hogy legitimáljon minket a vezérkar. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobra Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 udv elobb olvasgattam a mediterranos oldalt HAAAT... ott sem tolonganak a regioba lépők. ennyire nem lehetnek eletuntak az emberek hogy egy (egyenlore)kotelezettsegek nelkuli csoport vagy tarsasag sem erdekli oket. nem tudom en szivesen ismerkedek beszelgetek emberekkel. elvegre tobbek szerint a homo sapiens vagyis a kétlábonjárok társas faj. vagy ez már a multé? azt nem lehet mondani hogy nem keresik az emberek az opelforum oldalait lásd rengeteg(nyügöm van,segitsetek)hozzászolást ÉS ENNYIvel letudtam a társaságot.?nemértem de hát ez van..?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 udv elobb olvasgattam a mediterranos oldalt HAAAT... ott sem tolonganak a regioba lépők. ennyire nem lehetnek eletuntak az emberek hogy egy (egyenlore)kotelezettsegek nelkuli csoport vagy tarsasag sem erdekli oket. nem tudom en szivesen ismerkedek beszelgetek emberekkel. elvegre tobbek szerint a homo sapiens vagyis a kétlábonjárok társas faj. vagy ez már a multé? azt nem lehet mondani hogy nem keresik az emberek az opelforum oldalait lásd rengeteg(nyügöm van,segitsetek)hozzászolást ÉS ENNYIvel letudtam a társaságot.?nemértem de hát ez van..?? sokan csak 2-3 kérdés erejéig jönnek fel ide meg bármely más autós oldalra . (talán nem is baj) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Hali!Sokan nem a brigádér jönnek,hanem ez olcsóbb mint bevinni a verdát a szaki műh.-be.De azért ne buritsuk ki a lavórbol a vizzel együtt a gyereket is :D Maradjon az aki ugyérzi, hogy jó tartozni egy ilyen közösséghez. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aranykard Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Gyarapodunk, ez örvendetes. :huh: Én is beszállnék, és Tamás barátomat(powerup) is invitáljátok meg. Karesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Én is beszállnék, és Tamás barátomat(powerup) is invitáljátok meg. Karesz Már megtettem, azt mondta,hogy nem nagyon ér rá, mert sokat dolgozik. Karesz, ha gondolod íratkozz fel a listára. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Lassacskán összejövünk!Heppy!!!!!!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Lassacskán összejövünk!Heppy!!!!!!!! :huh: Továbbá lehet hogy két ismerősőm egy Soproni és egy Győri koléga is csatlakozan hozzátok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Továbbá lehet hogy két ismerősőm egy Soproni és egy Győri koléga is csatlakozan hozzátok. Kűdd őket :huh: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaba_Győr Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 üdv,mindenkinek!..........Dini ajánlásával megérkeztem............1 szép Astra H-val :huh: ............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 üdv,mindenkinek!..........Dini ajánlásával megérkeztem............1 szép Astra H-val :lol: ............ Üdvözlünk, örülünk, hogy csatlakozol :huh: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Már megtettem, azt mondta,hogy nem nagyon ér rá, mert sokat dolgozik. Karesz, ha gondolod íratkozz fel a listára. :D Megyek én talikra,ha éppen ráérek.. :lol: Kedvem van csak időm nemsok... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Megyek én talikra,ha éppen ráérek.. :D Kedvem van csak időm nemsok... :lol: Akkor félreértettelek, bocsi. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 üdv,mindenkinek!..........Dini ajánlásával megérkeztem............1 szép Astra H-val :lol: ............ Üdvözletem az urnak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaba_Győr Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Üdvözletem az urnak :huh: úgyszintén! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 még egy avatar kép hiányzik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Továbbá lehet hogy két ismerősőm egy Soproni és egy Győri koléga is csatlakozan hozzátok. Köszi a "toborzást" :lol: :huh: . Csabát pedig megkérem, hogy íratkozzon fel a régiós listára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaba_Győr Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Köszi a "toborzást" :lol: :huh: . Csabát pedig megkérem, hogy íratkozzon fel a régiós listára. előbb utóbb minden kötelező és nem kötelező dolgot beállítok,feliratkozok,stb,de egyenlőre átkell "látnom" a fórumot.......lehet h menet közben megakadok,akkor kérek 1 kis segítséget :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 előbb utóbb minden kötelező és nem kötelező dolgot beállítok,feliratkozok,stb,de egyenlőre átkell "látnom" a fórumot.......lehet h menet közben megakadok,akkor kérek 1 kis segítséget :huh: OK. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaba_Győr Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 No akkor Mélykék Pista kérésére újból felteszem a kérdést, akar-e valaki csatlakozni a régióban? 1. hening 2.zsolesz1 3.Cobra majd tagsagi utan 4. Kösze, szintén tagságival 5.Csaba_Győr, tagsági után Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaba_Győr Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 még egy avatar kép hiányzik :huh: ha rájövök,hogy rakhatok fel,meglesz :lol: ...írtam pü-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 ha rájövök,hogy rakhatok fel,meglesz :huh: ...írtam pü-t! A vezérlőpultban be tudsz állítani mindent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaba_Győr Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 A vezérlőpultban be tudsz állítani mindent. THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 avatar hegyek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts