Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 146
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Gyarapodunk, ez örvendetes. :lol:

valaki hozzon magával még egy embert. :D

így meglesz az 5, ami kell, hogy legitimáljon minket a vezérkar. :huh:

Elküldve

udv elobb olvasgattam a mediterranos oldalt HAAAT... ott sem tolonganak a regioba lépők.

ennyire nem lehetnek eletuntak az emberek hogy egy (egyenlore)kotelezettsegek nelkuli csoport vagy tarsasag sem erdekli oket. nem tudom en szivesen ismerkedek beszelgetek emberekkel. elvegre tobbek szerint a homo sapiens vagyis a kétlábonjárok társas faj. vagy ez már a multé? azt nem lehet mondani hogy nem keresik az emberek az opelforum oldalait lásd rengeteg(nyügöm van,segitsetek)hozzászolást ÉS ENNYIvel letudtam a társaságot.?nemértem de hát ez van..??

Elküldve
udv elobb olvasgattam a mediterranos oldalt HAAAT... ott sem tolonganak a regioba lépők.

ennyire nem lehetnek eletuntak az emberek hogy egy (egyenlore)kotelezettsegek nelkuli csoport vagy tarsasag sem erdekli oket. nem tudom en szivesen ismerkedek beszelgetek emberekkel. elvegre tobbek szerint a homo sapiens vagyis a kétlábonjárok társas faj. vagy ez már a multé? azt nem lehet mondani hogy nem keresik az emberek az opelforum oldalait lásd rengeteg(nyügöm van,segitsetek)hozzászolást ÉS ENNYIvel letudtam a társaságot.?nemértem de hát ez van..??

sokan csak 2-3 kérdés erejéig jönnek fel ide meg bármely más autós oldalra . (talán nem is baj)

Elküldve

Hali!Sokan nem a brigádér jönnek,hanem ez olcsóbb mint bevinni a verdát a szaki műh.-be.De azért ne buritsuk ki a lavórbol a vizzel együtt a gyereket is :D Maradjon az aki ugyérzi, hogy jó tartozni egy ilyen közösséghez. :huh: :lol:

Elküldve
Én is beszállnék, és Tamás barátomat(powerup) is invitáljátok meg.

Karesz

Már megtettem, azt mondta,hogy nem nagyon ér rá, mert sokat dolgozik.

Karesz, ha gondolod íratkozz fel a listára. :huh:

Elküldve
Lassacskán összejövünk!Heppy!!!!!!!! :huh:

Továbbá lehet hogy két ismerősőm egy Soproni és egy Győri koléga is csatlakozan hozzátok.

Elküldve
üdv,mindenkinek!..........Dini ajánlásával megérkeztem............1 szép Astra H-val :lol: ............

Üdvözlünk, örülünk, hogy csatlakozol :huh: .

Elküldve
Már megtettem, azt mondta,hogy nem nagyon ér rá, mert sokat dolgozik.

Karesz, ha gondolod íratkozz fel a listára. :D

Megyek én talikra,ha éppen ráérek.. :lol: Kedvem van csak időm nemsok... :huh:

Elküldve
üdv,mindenkinek!..........Dini ajánlásával megérkeztem............1 szép Astra H-val :lol: ............

Üdvözletem az urnak :huh:

Elküldve
Továbbá lehet hogy két ismerősőm egy Soproni és egy Győri koléga is csatlakozan hozzátok.

Köszi a "toborzást" :lol: :huh: .

Csabát pedig megkérem, hogy íratkozzon fel a régiós listára.

Elküldve
Köszi a "toborzást" :lol: :huh: .

Csabát pedig megkérem, hogy íratkozzon fel a régiós listára.

előbb utóbb minden kötelező és nem kötelező dolgot beállítok,feliratkozok,stb,de egyenlőre átkell "látnom" a fórumot.......lehet h menet közben megakadok,akkor kérek 1 kis segítséget :D

Elküldve
előbb utóbb minden kötelező és nem kötelező dolgot beállítok,feliratkozok,stb,de egyenlőre átkell "látnom" a fórumot.......lehet h menet közben megakadok,akkor kérek 1 kis segítséget :huh:

OK.

Elküldve

No akkor Mélykék Pista kérésére újból felteszem a kérdést, akar-e valaki csatlakozni a régióban?

1. hening

2.zsolesz1

3.Cobra majd tagsagi utan

4. Kösze, szintén tagságival

5.Csaba_Győr, tagsági után

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.