hemi Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Tagok figyelem:) 5fő MOTE Klubtag esetén hivatalosá válik. 1fő csak egy régióban lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 1. Kavics :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 1. Kavics :blink: 2. Jánoska (de még klubtag tag se vagyok... de leszek!! :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 1. Kavics :) 2. Jánoska (de még klubtag tag se vagyok... de leszek!! :)) 3.powerup(még én se vagyok tag de már úgyis terveztem :blink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január13, 2006 Amennyiben többen vagytok a régióban, nektek is nő a tagság értelme . Link to comment Megosztás: More sharing options...
aranykard Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Sziasztok! Itt Győrben engem is érdekelne a dolog!!!! Talán fellendítené a belépési kedvet, ha it a fórumon is több győri lenne, és a tagságival járó kedvezmények igénybevehetők lennének a környéken oly módon, ha meg lehetne nyerni 1-2 alkatrészboltot,olajforgalmazót a min.15% kedvezmény megadásához, nyilván az ígért reklámérték( minél több regionális fórumozó tag,megjelenési lehetőség) ellenében. A kedvezményeket egyelőre itt Győrben nem nagyon tudnánk élvezni, hiszen a szrveződés Bp-re összpontosul. Ha elég sokan lennénk helyi szinten akkor már én is szívesen tárgyalnék 1-2 forgalmazóval a lehetőségekről. Az itt helyben lévő 5 MOTE tag kedvéért nem hiszem, hogy bárki is adna 15%-ot. De őszintén bízom a szerveződés sikerében. Karesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Csatlakoznék, ha van már vmi! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Akkor összefoglalnám. Tudom, hogy egy kissé régiek az ezelőtti hozzászólások, de ha valakinek megváltozott a véleménye, az jelezze. 1.Kavics 2.Jánoska 3.Powerup 4.Aranykard 5.Gergolabs (majd kiderül, mert a Mediterránban van) 6.Hening 7. 8. .. .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Akkor összefoglalnám. Tudom, hogy egy kissé régiek az ezelőtti hozzászólások, de ha valakinek megváltozott a véleménye, az jelezze. 1.Kavics 2.Jánoska 3.Powerup 4.Aranykard 5.Gergolabs (majd kiderül, mert a Mediterránban van) 6.Hening 7. 8. .. .. Szeretnék 2-ős tagságot kérni, mivel kétlaki vagyok és erősen hazahúz a szívem. Ill. 7végéken ténylegesen Győrben szoktam lenni. Köszi a megértést! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Döntened kell. Csak egy szekcióban lehetsz tag. Ez nem vonatkozik a nem terület alapján szerveződő szekciókra, oda (is) minden további nélkül csatlakozhatsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Döntened kell. Csak egy szekcióban lehetsz tag. Ez nem vonatkozik a nem terület alapján szerveződő szekciókra, oda (is) minden további nélkül csatlakozhatsz. Váltani milyen gyakran lehet? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Váltani milyen gyakran lehet? :huh: Hetente 2x :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Kösze nem látom a neved a listán. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Kösze nem látom a neved a listán. :huh: Rám gondolsz? Mint olvastad, az Admin bácsi azt írta, hogy csak egy helyre lehet. Meg én különben sem járok félre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Rám gondolsz? Mint olvastad, az Admin bácsi azt írta, hogy csak egy helyre lehet. Meg én különben sem járok félre :huh: Nem, nem rád gondoltam, hanem Kösze cartársra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Kösze nem látom a neved a listán. :huh: akkor írd át! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 akkor írd át! :lol: :huh: Én éppen megtehetném, de ezt mindenkinek magának kell elddöntenie, és feliratkoznia, ha úgy gondolja. :D Ui. A többieket is csak azért írtam fel, mert már kvázi kinyilatkoztatták szándékukat, igaz elég régen. Az összefoglalásnáll is felajánlottam a változtatás lehetőségét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Nem, nem rád gondoltam, hanem Kösze cartársra. :huh: Azt hittem, hogy a Kösze köszi akart lenni :lol: Most már legalább megjegyzem, hogy van egy Kösze nevű cartársunk is Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 :huh: Azt hittem, hogy a Kösze köszi akart lenni :lol: Most már legalább megjegyzem, hogy van egy Kösze nevű cartársunk is Nem történt semmi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 No akkor Mélykék Pista kérésére újból felteszem a kérdést, akar-e valaki csatlakozni a régióban? 1. hening 2. 3. .. .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 :lol: :huh: . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 No akkor Mélykék Pista kérésére újból felteszem a kérdést, akar-e valaki csatlakozni a régióban? 1. hening 2.zsolesz1 3. .. .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobra Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 No akkor Mélykék Pista kérésére újból felteszem a kérdést, akar-e valaki csatlakozni a régióban? 1. hening 2.zsolesz1 3.Cobra majd tagsagi utan .. .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 No akkor Mélykék Pista kérésére újból felteszem a kérdést, akar-e valaki csatlakozni a régióban? 1. hening 2.zsolesz1 3.Cobra majd tagsagi utan 4. Kösze, szintén tagságival Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 No akkor Mélykék Pista kérésére újból felteszem a kérdést, akar-e valaki csatlakozni a régióban? 1. hening 2.zsolesz1 3.Cobra majd tagsagi utan 4. Kösze, szintén tagságival Gyarapodunk, ez örvendetes. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts