hemi Elküldve Január6, 2006 Elküldve Január6, 2006 Tagok figyelem:) 5fő MOTE Klubtag esetén hivatalosá válik. 1fő csak egy régióban lehet.
Jánoska Elküldve Január9, 2006 Elküldve Január9, 2006 1. Kavics :blink: 2. Jánoska (de még klubtag tag se vagyok... de leszek!! :))
powerup Elküldve Január13, 2006 Elküldve Január13, 2006 1. Kavics :) 2. Jánoska (de még klubtag tag se vagyok... de leszek!! :)) 3.powerup(még én se vagyok tag de már úgyis terveztem :blink: )
hemi Elküldve Január13, 2006 Szerző Elküldve Január13, 2006 Amennyiben többen vagytok a régióban, nektek is nő a tagság értelme .
aranykard Elküldve Január15, 2006 Elküldve Január15, 2006 Sziasztok! Itt Győrben engem is érdekelne a dolog!!!! Talán fellendítené a belépési kedvet, ha it a fórumon is több győri lenne, és a tagságival járó kedvezmények igénybevehetők lennének a környéken oly módon, ha meg lehetne nyerni 1-2 alkatrészboltot,olajforgalmazót a min.15% kedvezmény megadásához, nyilván az ígért reklámérték( minél több regionális fórumozó tag,megjelenési lehetőség) ellenében. A kedvezményeket egyelőre itt Győrben nem nagyon tudnánk élvezni, hiszen a szrveződés Bp-re összpontosul. Ha elég sokan lennénk helyi szinten akkor már én is szívesen tárgyalnék 1-2 forgalmazóval a lehetőségekről. Az itt helyben lévő 5 MOTE tag kedvéért nem hiszem, hogy bárki is adna 15%-ot. De őszintén bízom a szerveződés sikerében. Karesz
hening Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Akkor összefoglalnám. Tudom, hogy egy kissé régiek az ezelőtti hozzászólások, de ha valakinek megváltozott a véleménye, az jelezze. 1.Kavics 2.Jánoska 3.Powerup 4.Aranykard 5.Gergolabs (majd kiderül, mert a Mediterránban van) 6.Hening 7. 8. .. ..
gergolabs Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Akkor összefoglalnám. Tudom, hogy egy kissé régiek az ezelőtti hozzászólások, de ha valakinek megváltozott a véleménye, az jelezze. 1.Kavics 2.Jánoska 3.Powerup 4.Aranykard 5.Gergolabs (majd kiderül, mert a Mediterránban van) 6.Hening 7. 8. .. .. Szeretnék 2-ős tagságot kérni, mivel kétlaki vagyok és erősen hazahúz a szívem. Ill. 7végéken ténylegesen Győrben szoktam lenni. Köszi a megértést! :huh:
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Döntened kell. Csak egy szekcióban lehetsz tag. Ez nem vonatkozik a nem terület alapján szerveződő szekciókra, oda (is) minden további nélkül csatlakozhatsz.
gergolabs Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Döntened kell. Csak egy szekcióban lehetsz tag. Ez nem vonatkozik a nem terület alapján szerveződő szekciókra, oda (is) minden további nélkül csatlakozhatsz. Váltani milyen gyakran lehet? :huh:
ivannorbi Elküldve December31, 2007 Elküldve December31, 2007 Váltani milyen gyakran lehet? :huh: Hetente 2x :D :lol:
ivannorbi Elküldve December31, 2007 Elküldve December31, 2007 Kösze nem látom a neved a listán. :huh: Rám gondolsz? Mint olvastad, az Admin bácsi azt írta, hogy csak egy helyre lehet. Meg én különben sem járok félre :lol:
hening Elküldve December31, 2007 Elküldve December31, 2007 Rám gondolsz? Mint olvastad, az Admin bácsi azt írta, hogy csak egy helyre lehet. Meg én különben sem járok félre :huh: Nem, nem rád gondoltam, hanem Kösze cartársra.
Kösze Elküldve December31, 2007 Elküldve December31, 2007 Kösze nem látom a neved a listán. :huh: akkor írd át! :D :lol:
hening Elküldve December31, 2007 Elküldve December31, 2007 akkor írd át! :lol: :huh: Én éppen megtehetném, de ezt mindenkinek magának kell elddöntenie, és feliratkoznia, ha úgy gondolja. :D Ui. A többieket is csak azért írtam fel, mert már kvázi kinyilatkoztatták szándékukat, igaz elég régen. Az összefoglalásnáll is felajánlottam a változtatás lehetőségét.
ivannorbi Elküldve Január1, 2008 Elküldve Január1, 2008 Nem, nem rád gondoltam, hanem Kösze cartársra. :huh: Azt hittem, hogy a Kösze köszi akart lenni :lol: Most már legalább megjegyzem, hogy van egy Kösze nevű cartársunk is
hening Elküldve Január1, 2008 Elküldve Január1, 2008 :huh: Azt hittem, hogy a Kösze köszi akart lenni :lol: Most már legalább megjegyzem, hogy van egy Kösze nevű cartársunk is Nem történt semmi. :D
hening Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 No akkor Mélykék Pista kérésére újból felteszem a kérdést, akar-e valaki csatlakozni a régióban? 1. hening 2. 3. .. ..
zsolesz1 Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 No akkor Mélykék Pista kérésére újból felteszem a kérdést, akar-e valaki csatlakozni a régióban? 1. hening 2.zsolesz1 3. .. ..
Cobra Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 No akkor Mélykék Pista kérésére újból felteszem a kérdést, akar-e valaki csatlakozni a régióban? 1. hening 2.zsolesz1 3.Cobra majd tagsagi utan .. ..
Kösze Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 No akkor Mélykék Pista kérésére újból felteszem a kérdést, akar-e valaki csatlakozni a régióban? 1. hening 2.zsolesz1 3.Cobra majd tagsagi utan 4. Kösze, szintén tagságival
hening Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 No akkor Mélykék Pista kérésére újból felteszem a kérdést, akar-e valaki csatlakozni a régióban? 1. hening 2.zsolesz1 3.Cobra majd tagsagi utan 4. Kösze, szintén tagságival Gyarapodunk, ez örvendetes. :huh:
Recommended Posts