Dom Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Nos akkor csináljunk egy listát. Ki tag jelenleg és ki szeretné hogy ez a régió is megalakuljon és valami clubszerűt hozzunk össze. :lol: Lista: 1. zocsa001 2. Zsoltee 3. Arti 4. daykiller 5. invictus 6. tgabika 7. zozor 8. fpepe 9. Dom Szeretném, hogy megalakuljon, de még nem vagyok tag: -1. Dzsoti -2. -3. Települések és fórum tagok: - Székesfehérvár: 48 - Veszprém: 47 - Tatabánya: 42 - Esztergom: 16 - Komárom: 12 - Dorog: 2 - Várpalota: 2 - Nyergesújfalu: 1 - Kápolnásnyék: 1 - Velence: 1 - Adony: 1 <- sztem Ő már nem aktív, a tagnyilvántartóból kéne megnézni az adatait - Pusztaszabolcs: 1 (Dom) - Dunaújváros: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Bocsika elnéztem a dolgot 1 kicsit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Lista: 1. zocsa001 2. Zsoltee 3. Arti 4. daykiller 5. invictus 6. tgabika 7. zozor 8. fpepe 9. Dom 10. Alex0403 Szeretném, hogy megalakuljon, de még nem vagyok tag: -1. Dzsoti -2. -3. Települések és fórum tagok: - Székesfehérvár: 48 - Veszprém: 47 - Tatabánya: 42 - Esztergom: 16 - Komárom: 12 - Dorog: 2 - Várpalota: 2 - Nyergesújfalu: 1 - Kápolnásnyék: 1 - Velence: 1 - Adony: 1 <- sztem Ő már nem aktív, a tagnyilvántartóból kéne megnézni az adatait - Pusztaszabolcs: 1 (Dom) - Dunaújváros: 1 - Zirc: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Hm, megtisztelő lenne, ha tagunk lenne (vagy legalább tiszteletbeli tag): http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=56341 Ki beszélhet a MOTE nevében? Mivel még nem vagyunk megalakulva a Közép-Dunántúlon, ezért csak az egész klub nevében lehetne felvetni neki, hogy csatlakozzon. Magánemberként én valószínűleg pár napon belül megkeresem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Lista: 1. zocsa001 2. Zsoltee 3. Arti 4. daykiller 5. invictus 6. tgabika 7. zozor 8. fpepe 9. Dom 10. Alex0403 Szeretném, hogy megalakuljon, de még nem vagyok tag: -1. Dzsoti -2. Alex75 Veszprém -3. Települések és fórum tagok: - Székesfehérvár: 48 - Veszprém: 47 - Tatabánya: 42 - Esztergom: 16 - Komárom: 12 - Dorog: 2 - Várpalota: 2 - Nyergesújfalu: 1 - Kápolnásnyék: 1 - Velence: 1 - Adony: 1 <- sztem Ő már nem aktív, a tagnyilvántartóból kéne megnézni az adatait - Pusztaszabolcs: 1 (Dom) - Dunaújváros: 1 - Zirc: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Ki jön Vadkertre? Akár ott is megejthetnénk ezt a megalakulás dolgot :) Vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Ki jön Vadkertre? Akár ott is megejthetnénk ezt a megalakulás dolgot :) Vélemény? Én sajnos nem tudok menni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Blitz weekend-en ki mikor lesz fellelhető? Kellene legalább 10 ember és egy közös időpont a megalakuláshoz. Részemről péntektől vasárnapig Balatonalmádiban leszek, ezen napokon bármikor át tudok ugrani a találkozóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Blitz weekend-en ki mikor lesz fellelhető? Kellene legalább 10 ember és egy közös időpont a megalakuláshoz. Részemről péntektől vasárnapig Balatonalmádiban leszek, ezen napokon bármikor át tudok ugrani a találkozóra. Én terveim szerint szombat reggel megyek, és ottalszunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Én meg úgy tervezem, hogy szervizben lesz még az autó. <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Péntektől Vasárnapig Zamárdiban leszek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Péntektől Vasárnapig Zamárdiban leszek. :rolleyes: Nekem azt mondták, hogy vasárnap már csak zombik vannak. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Nekem azt mondták, hogy vasárnap már csak zombik vannak. <_< és ki állította hogy én nem fogok bezombulni vasárnapig? -_- :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 és ki állította hogy én nem fogok bezombulni vasárnapig? -_- :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve December30, 2012 Megoszt Elküldve December30, 2012 Üdv, mit kell tennem ahhoz hogy Én is Klubb tag lehessek? Egyenlőre csak azért hogy a fórumban több hozzászólási jogosultságom lehessen, meg képeket tudjak feltölteni a saját galériámba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December31, 2012 Megoszt Elküldve December31, 2012 Üdv, mit kell tennem ahhoz hogy Én is Klubb tag lehessek? Egyenlőre csak azért hogy a fórumban több hozzászólási jogosultságom lehessen, meg képeket tudjak feltölteni a saját galériámba! Szia! Itt megkapod a választ: http://www.opelclub.hu/klubtagsagrol Üdv. Tomi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve December31, 2012 Megoszt Elküldve December31, 2012 Szia! Itt megkapod a választ: http://www.opelclub.hu/klubtagsagrol Üdv. Tomi! ;) Nagyon köszönöm, már csak egy kérdés van hátra! Megengeditek (összes Opeles) hogy belépjek közétek, mint tag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December31, 2012 Megoszt Elküldve December31, 2012 Nagyon köszönöm, már csak egy kérdés van hátra! Megengeditek (összes Opeles) hogy belépjek közétek, mint tag? A MOTE szívesen fogad új tagokat, szóval szerintem semmi akadálya :) Előre is Üdv köztünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts