Zsoltee Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Royal Region Opel Club :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Végre megleszünk. :) Olvastam pár helyen, hogy a Közép-Dunántúlt az itt leledző 4 királyi város miatt (Szfehérvár, Esztergom, Tata, Veszprém) nevezik Királyi Régiónak is. Esetleg ez szép lehetne név ügyében, mert nem olyan modern, hagyományokra, történelemre is utal és különleges is. Mit szóltok? Megy az ötletelés, s ez a változat nem is rossz. Részemről rendben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Közben Tiv. is válaszolt. Természetesen támogatom, bár nem tudom ez pontosan mit jelent. Szóval mit is jelent/eredményez/követel a megalakulás hivatalosan? Így állunk most: 1. zocsa001 - Dorog 2. Zsoltee87 - Nyergesújfalu 3. Arti - Veszprém 4. daykiller - Várpalota 5. invictus - Tatabánya 6. tgabika76 - Veszprém 7. Alex0403 - Zirc 8. FPepe - Kápolnásnyék 9. Dom - Pusztaszabolcs 10. Tiv. - Veszprém 11. . . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Opel Club Királyi Régió Király Régió Opel Club Royal Opel Club Királyföldi Opel Club Opel Club Királyföld Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Éngemet se ne hagyjatok ki... B-) Leszek én is Dújv.-ból, de csak dec. elejével, mert akkor leszek újra klubtag!!! További ötletek: Bakonyi Opel Régió =BOR ; Bakonyi Opel Régió Club = BOR Club ;-) ; Királyi Régió Opel Club; Királyi Opel Club Régió Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Királyi Opel Régió :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Unatkoztam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Unatkoztam... :) Nehéz lehetett megcsinálni ezt a piros x-et. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Nehéz lehetett megcsinálni ezt a piros x-et. :) javítottam. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Éngemet se ne hagyjatok ki... B-) Leszek én is Dújv.-ból, de csak dec. elejével, mert akkor leszek újra klubtag!!! További ötletek: Bakonyi Opel Régió =BOR ; Bakonyi Opel Régió Club = BOR Club ;-) ; Királyi Régió Opel Club; Királyi Opel Club Régió A BOR jól hangzik, de vezetés előtt/közben nem túl jó. Még a végén elkezd kötözködni a hatóság. Unatkoztam... :) kép Hát, minden elismerésem. Adta Isten, hogy unatkoztál, s előálltál egy ilyen jó képpel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Hát, minden elismerésem. Adta Isten, hogy unatkoztál, s előálltál egy ilyen jó képpel! Annyira nem lett még jó, most észrevettem rajta hibákat. Meg valahogy a szöveg kevésnek tűnik a körben, de még lehet rajta alakítani. Lehetne majd egy logó szavazás is, aki kicsit is ért a photoshophoz vagy a gimphez készíthetne párat és kiválasztanánk a legjobbat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Annyira nem lett még jó, most észrevettem rajta hibákat. Meg valahogy a szöveg kevésnek tűnik a körben, de még lehet rajta alakítani. Lehetne majd egy logó szavazás is, aki kicsit is ért a photoshophoz vagy a gimphez készíthetne párat és kiválasztanánk a legjobbat. :) Én nem értek ezekhez. Régen tanulgattam, de megmaradtam a kezdő szinten. Ha azt mondod, hogy vannak benne hibák, akkor elhiszem Neked. Nekem maga az ötlet nagyon tetszik a megyék kiemelésével és a koronával. Ha még tudsz javítani rajta, akkor ne fogd vissza magad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Én nem értek ezekhez. Régen tanulgattam, de megmaradtam a kezdő szinten. Ha azt mondod, hogy vannak benne hibák, akkor elhiszem Neked. Nekem maga az ötlet nagyon tetszik a megyék kiemelésével és a koronával. Ha még tudsz javítani rajta, akkor ne fogd vissza magad. Rendben, majd még csinálok pár vázlatot, a végleges úgyis csak akkor lesz megcsinálva ha megegyeztünk a névben meg mindenben. :) Amúgy Én sem űzöm profin a photoshopot, de a neten sok segítség megtalálható és azok felhasználásával egész jó képeket, lógókat, szövegeket lehet összedobni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Arti: napközben BOR, mint: eszmecsere, tudástár-bővítés, találkozó, majd este: BOR- folyt.köv., mint nedű... :-) B-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Arti: napközben BOR, mint: eszmecsere, tudástár-bővítés, találkozó, majd este: BOR- folyt.köv., mint nedű... :-) B-) Szerintem...:-> Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Opel Klub Közép Dunántúl. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Opel Klub Közép Dunántúl. :) Opel Klub Király Régió :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Egymás torkának ne essetek! :) Majd szavazunk, de ötletelés jöhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Halk megjegyzés, hogy a megbeszéléseket lehet nem itt kéne folytatni. :) Arra ott a chat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Akkor a névről továbbiakban a chat nevű témában legyen szó. Itt ne legyen off. Szóval, ki akar még alapító tag lenni? Írja fel a nevét. Így állunk most: 1. zocsa001 - Dorog 2. Zsoltee87 - Nyergesújfalu 3. Arti - Veszprém 4. daykiller - Várpalota 5. invictus - Tatabánya 6. tgabika76 - Veszprém 7. Alex0403 - Zirc 8. FPepe - Kápolnásnyék 9. Dom - Pusztaszabolcs 10. Tiv. - Veszprém 11. . . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dzsoti Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Sziasztok, Szeretnék beszálni a klubba ha lehetséges!Feltételek? üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Sziasztok, Szeretnék beszálni a klubba ha lehetséges!Feltételek? üdv Be kell fizetni 3500 vagy 5000Ft.-ot a klubnak, így klubtag lehetsz. Tagság 3.500Ft-ért Tagság 5.000 Ft-ért Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Nos akkor csináljunk egy listát. Ki tag jelenleg és ki szeretné hogy ez a régió is megalakuljon és valami clubszerűt hozzunk össze. :lol: Lista: 1. zocsa001 2. Zsoltee 3. Arti 4. daykiller 5. invictus 6. tgabika 7. zozor 8. Szeretném, hogy megalakuljon, de még nem vagyok tag: -1. -2. -3. Települések és fórum tagok: - Székesfehérvár: 48 - Veszprém: 47 - Tatabánya: 42 - Esztergom: 16 - Komárom: 12 - Dorog: 2 - Várpalota: 2 - Nyergesújfalu: 1 - Kápolnásnyék: 1 - Velence: 1 - Adony: 1 - Dunaújváros: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Nos akkor csináljunk egy listát. Ki tag jelenleg és ki szeretné hogy ez a régió is megalakuljon és valami clubszerűt hozzunk össze. :lol: Lista: 1. zocsa001 2. Zsoltee 3. Arti 4. daykiller 5. invictus 6. tgabika 7. zozor 8. fpepe 9. Szeretném, hogy megalakuljon, de még nem vagyok tag: -1. Dzsoti -2. -3. Települések és fórum tagok: - Székesfehérvár: 48 - Veszprém: 47 - Tatabánya: 42 - Esztergom: 16 - Komárom: 12 - Dorog: 2 - Várpalota: 2 - Nyergesújfalu: 1 - Kápolnásnyék: 1 - Velence: 1 - Adony: 1 <- sztem Ő már nem aktív, a tagnyilvántartóból kéne megnézni az adatait - Pusztaszabolcs: 1 (Dom) - Dunaújváros: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Én maradok egyenlőre szimpatizáns. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts