Zsoltee Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Na nem olyan,hanem a "boncsámáegysört" kategóriára gondoltam. :) :D :lol: Csak viccelek,nekem mindegy,hogy ki lesz a 'főnök',nem pályázok ilyesmire. B) Bár egyelőre még nincs meg a létszám sem. :) Ja, így már értem. :lol: Nekem is mindegy egyébként. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Miért nincs már barátnőd? :) :) :D :lol: :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 én is itt vagyok!!! Veszprém megye, Zirc (nekem több van mint 10 hozzászólás :) ) Milyen klubot akartok létrehozni? Mi lenne a neve? Nagyon előnyösnek tartom hogy egy kis talit összehozzunk Veszprémbe..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 FPepe? :) Vagyok, bele is lettem számolva asszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 én is itt vagyok!!! Veszprém megye, Zirc (nekem több van mint 10 hozzászólás :) ) Milyen klubot akartok létrehozni? Mi lenne a neve? Nagyon előnyösnek tartom hogy egy kis talit összehozzunk Veszprémbe..... Lehetne FEKEV Opel Klub. Fejér megye Komárom-Esztergom megye Veszprém megye Opel Klub. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Lehetne FEKEV Opel Klub. Fejér megye Komárom-Esztergom megye Veszprém megye Opel Klub. :) FEKEV??? Hát hát...nem is tudom :) Mi lenne ha a fórum után lenne a név KD Opel klub Közép Dunántúli Opel klub Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Lehetne FEKEV Opel Klub. Fejér megye Komárom-Esztergom megye Veszprém megye Opel Klub. :) Akkor már FEKVE, bár annak más értelme is van. :) Jó, csak vicceltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Így állunk most: 1. zocsa001 2. Zsoltee 3. Arti 4. daykiller 5. invictus 6. tgabika76 7. Alex0403 8. FPepe 9. . . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Tiv is veszprémi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Akkor már FEKVE, bár annak más értelme is van. :D Jó, csak vicceltem. Támogatom:lol: :) :) :lol: Szóval hogy is van ez a tagságos dolog? Csak akkor lehetek régió tag, ha már klubtag vagyok, jól gondolom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Mi lenne ha a fórum után lenne a név KD Opel klub Közép Dunántúli Opel klub Vagy KÖzép Dunántúli Opel Club Szerintem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Szóval hogy is van ez a tagságos dolog? Csak akkor lehetek régió tag, ha már klubtag vagyok, jól gondolom? Jelenleg még nem alakult meg a régió klubja, így még egy darab régió tag sincs. Most gyűjtjük a megfelelő számú MOTE tagot és egy vezető egyéniséget. Amennyiben ezek meglesznek, megalakul a régió klub, s ekkor válunk régió taggá. Vagy KÖzép Dunántúli Opel Club Szerintem... :) Ez se rossz. Szerintem érdemes lenne majd nyitni egy szavazást a névről mielőtt megalakulunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Vagy KÖzép Dunántúli Opel Club Szerintem... :) Akkómán: KÖD OPelClub! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Vagy KÖzép Dunántúli Opel Club Szerintem... :lol: Akkómán: KÖD OPelClub! :) :lol: ööö... az azért nem jó, mert hát a gépem-gépünk (TISZTELET a kivételnek ugye ;) ) nem egy opc- vagyis messze van attól... nagyon messze :) :D :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 CHC - Central Hungarian Club Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 CHC - Central Hungarian Club Lehetne akkor COHC is. :) Central Opel Hungarian Club Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Bele lehet szőni, hogy Middle, vagy Center. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Lehetne akkor COHC is. :) Central Opel Hungarian Club Vagy CHOC :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Vagy CHOC :) Az OHC-ra gondoltam igazából, hogy Overhead Camshaft. :) Mint ahogy SOHC vagy DOHC. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Jelenleg még nem alakult meg a régió klubja, így még egy darab régió tag sincs. Most gyűjtjük a megfelelő számú MOTE tagot és egy vezető egyéniséget. Amennyiben ezek meglesznek, megalakul a régió klub, s ekkor válunk régió taggá. Ez se rossz. Szerintem érdemes lenne majd nyitni egy szavazást a névről mielőtt megalakulunk. Egyetértek! Ki is lesz a vezető? Szerk: Nekem személy szerint a Közép dúnántúli Opel klub jobban tetszik..elvégre ez egy magyar klub. A Mediterrán Opel Club-nak sem Mediterranean a neve. hm? Nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Egyetértek! Ki is lesz a vezető? Szerk: Nekem személy szerint a Közép dúnántúli Opel klub jobban tetszik..elvégre ez egy magyar klub. A Mediterrán Opel Club-nak sem Mediterranean a neve. hm? Nem? :) Vezető? Nem hinném, hogy tolonganának a jelentkezők. Ha azt mondanám, hogy a veszprémi vezetőséget elvállalom, de az a nagyfőnök szerepéhez nincs elég időm/tapasztalatom, akkor lehet, hogy rám marad az egész. Nem hiszem, hogy igazi vezető alkat lennék. A legegyszerűbb megoldás a Közép-Dunántúli Opel Klub szerintem. Egy picit azért "haza" húz a szívem, így arra gondoltam, hogy Bakony Környéki Opel Klub. Ezek jelenleg csak javaslatok, majd a nép dönt. (Igaz, a nép már sok mindent (le)döntött úgy 20 évvel ezelőtt, de ez most nem fontos.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Igazából még a taglétszám sem végleges....vagy már megvagyunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Igazából még a taglétszám sem végleges....vagy már megvagyunk? Így állunk most: 1. zocsa001 2. Zsoltee 3. Arti 4. daykiller 5. invictus 6. tgabika76 7. Alex0403 8. FPepe 9. . . . Tiv is veszprémi. Szóval 1 hiányzik Tessék keresgélni, mert biztos akad még valaki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Utánakérdeztem mackosajt-nál, hogy az Astra 'G' Klub tagság kizárja-e a régió tagságot. A válasz nem, így Dom is felkerült a listára. Tiv.-et megkerestem privátban, hogy lenne-e kedve csatlakozni. Még nem válaszolt, de ami késik, az nem múlik. Így állunk most: 1. zocsa001 - Dorog 2. Zsoltee87 - Nyergesújfalu 3. Arti - Veszprém 4. daykiller - Várpalota 5. invictus - Tatabánya 6. tgabika76 - Veszprém 7. Alex0403 - Zirc 8. FPepe - Kápolnásnyék 9. Dom - Pusztaszabolcs 10. . . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Végre megleszünk. :) Olvastam pár helyen, hogy a Közép-Dunántúlt az itt leledző 4 királyi város miatt (Szfehérvár, Esztergom, Tata, Veszprém) nevezik Királyi Régiónak is. Esetleg ez szép lehetne név ügyében, mert nem olyan modern, hagyományokra, történelemre is utal és különleges is. Mit szóltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts