FPepe Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Kápolnásnyékről is van 1 :) És Velencéről is legalább is 1 valaki szokott ide járni, sőt Adonyban egy klubtag is volt elvileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Települések és fórum tagok: - Székesfehérvár: 48 - Veszprém: 47 - Tatabánya: 42 - Esztergom: 16 - Komárom: 12 - Dorog: 2 - Várpalota: 2 - Nyergesújfalu: 1 - Kápolnásnyék: 1 - Velence: 1 - Adony: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Klubtagokkal számolj. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Klubtagokkal számolj. :) Ezek a potenciális klubtagok. Nem nehéz megtenni azt, hogy egy tavaszi találkozóra ennyi embernek egy-egy üzenetet írjunk. Ha nem csinálunk semmit, akkor soha nem alakulunk meg. A jövő héttől valószínűleg én is klubtag leszek, jelenleg még az adminisztráció folyik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Üdv a klubban! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Üdv a klubban! :) Ja-ja. Én is üdvözöllek Arti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Ja-ja. Én is üdvözöllek Arti. Köszönöm mindkettőtöknek. Eme alkalomból újra előhozok egy "régi" listát: Nos akkor csináljunk egy listát. Ki tag jelenleg és ki szeretné hogy ez a régió is megalakuljon és valami clubszerűt hozzunk össze. :) Lista: 1. zocsa001 2. Zsoltee 3. Arti 4. daykiller 5. invictus 6. tgabika 7. Szeretném, hogy megalakuljon, de még nem vagyok tag: -1. -2. -3. Települések és fórum tagok: - Székesfehérvár: 48 - Veszprém: 47 - Tatabánya: 42 - Esztergom: 16 - Komárom: 12 - Dorog: 2 - Várpalota: 2 - Nyergesújfalu: 1 - Kápolnásnyék: 1 - Velence: 1 - Adony: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Szeretném, hogy megalakuljon, de még nem vagyok tag: -1. invictus (de csak napok kérdése hogy tag legyek :) ) -2. -3. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 5. daykiller. azaz pont, nem kérdőjel. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 5. daykiller. azaz pont, nem kérdőjel. :) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Elvileg tegnap utaltam a tagdíjat, szóval tényleg nemsoká tag leszek és támogatom a dolgot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 5. daykiller. azaz pont, nem kérdőjel. :) :D Módosítottam a listát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Akkor már engem se hagyjatok ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Akkor már engem se hagyjatok ki :) Astra G klub mellett lehetsz régió tag is? Valami szabályra emlékszem (lehet, hogy rosszul), hogy csak egyben lehet valaki. Vagy ez csak a régiókra vonatkozik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Elvileg tegnap utaltam a tagdíjat, szóval tényleg nemsoká tag leszek és támogatom a dolgot. :) Üdv! :) Örülök, hogy szervezkedtek! :D Kitartást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Elvileg tegnap utaltam a tagdíjat, szóval tényleg nemsoká tag leszek és támogatom a dolgot. :) Megint módosítottam a listát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 ... 7. tgabika? ... Jajjajj, itt vagyok ám, csak ritkán olvasom ezt a topikot :) De nem vagyok semmi jónak az elrontója, szóval részemről is pont, nem kérdőjel. :) (azaz rendben) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Közben keresgéltem a fórumon. Városok és fórum tagok: - Veszprém: 47 Ejha, ilyen sokan? Nem is gondoltam volna. Ahhoz képest hogy errefelé eddig az egyetlen "reklám" (avagy klubot népszerűsítő eszköz) az autóm/más klubtagok autóin látható www.opelclub.hu matrica volt, nem is rossz... Mondjuk az már nem annyira reménykeltő hogy ebből legjobb tudomásom szerint mindössze 3(4) klubtag van, attól függően hogy Artit most veszpréminek vagy szombathelyinek számolom-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Ejha, ilyen sokan? Nem is gondoltam volna. Ahhoz képest hogy errefelé eddig az egyetlen "reklám" (avagy klubot népszerűsítő eszköz) az autóm/más klubtagok autóin látható www.opelclub.hu matrica volt, nem is rossz... Mondjuk az már nem annyira reménykeltő hogy ebből legjobb tudomásom szerint mindössze 3(4) klubtag van, attól függően hogy Artit most veszpréminek vagy szombathelyinek számolom-e. Az a baj, hogy a veszprémi fórumtagok 70%-nak tíznél kevesebb hozzászólása van. Tehát valamiért benéztek, de nem maradtak aktívak. Például valami kérdésük volt, megkapták a választ és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Jajjajj, itt vagyok ám, csak ritkán olvasom ezt a topikot :) De nem vagyok semmi jónak az elrontója, szóval részemről is pont, nem kérdőjel. :D (azaz rendben) Megint módosítottam a listát. :) Már hatan vagyunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 FPepe? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 FPepe? :) Én valami főnök vagy vezető akarok lenni ám. :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Én valami főnök vagy vezető akarok lenni ám. :) :) :D :lol: Lehecc a jobbkezem. :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Lehecc a jobbkezem. :D :lol: Miért nincs már barátnőd? :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Miért nincs már barátnőd? :) :D :lol: Na nem olyan,hanem a "boncsámáegysört" kategóriára gondoltam. :lol: B) ;) Csak viccelek,nekem mindegy,hogy ki lesz a 'főnök',nem pályázok ilyesmire. :P Bár egyelőre még nincs meg a létszám sem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts