Arti Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Jelenleg egy szombathelyi garázsban pihen a kocsim. Tavasszal "összerakatom", s végre normálisan használhatom. Amennyiben a megalakuláshoz csak tagok kellenek, abban tudok segíteni. Veszprémben és szűk környékén szoktam járkálni. Egy-egy cetlit egy-egy Opel ablaktörlője alá nem nehéz betenni. Amennyiben elolvassa és érdekli a dolog, akkor talán van egy új tag. Persze szerintem 100-ból 5-6 embert érdekel. Babra munka lesz, sok cetlit ki kell tenni, de valahogy biztosan belefér az időmbe. Ha már vagyunk páran, akkor a veszprémi Gulya-dombi parkolóban is összegyűlhetünk. Van elég hely, szép környezet, autók, mi kell még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Jelenleg egy szombathelyi garázsban pihen a kocsim. Tavasszal "összerakatom", s végre normálisan használhatom. Amennyiben a megalakuláshoz csak tagok kellenek, abban tudok segíteni. Veszprémben és szűk környékén szoktam járkálni. Egy-egy cetlit egy-egy Opel ablaktörlője alá nem nehéz betenni. Amennyiben elolvassa és érdekli a dolog, akkor talán van egy új tag. Persze szerintem 100-ból 5-6 embert érdekel. Babra munka lesz, sok cetlit ki kell tenni, de valahogy biztosan belefér az időmbe. Ha már vagyunk páran, akkor a veszprémi Gulya-dombi parkolóban is összegyűlhetünk. Van elég hely, szép környezet, autók, mi kell még? Kérdés mennyi tag kell, szerintem egy létszámfelmérés után lehet csak kijelenteni, hogy kell-e több vagy sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Kérdés mennyi tag kell, szerintem egy létszámfelmérés után lehet csak kijelenteni, hogy kell-e több vagy sem. Dúúúúúrva a lámpád! :D Mennyi tag kell? Ahányan szeretik az Opeljüket a Közép-Dunántúli régióban. Legalábbis szerintem. Ha mégsem, akkor szóljatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Dúúúúúrva a lámpád! :) Mennyi tag kell? Ahányan szeretik az Opeljüket a Közép-Dunántúli régióban. Legalábbis szerintem. Ha mégsem, akkor szóljatok. Úgy értettem mennyi tag kell minimálisan az induláshoz. Mert neki lehetne zuhanni. Már visszatettem a gyári lámpát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Tagok figyelem:) 5fő MOTE Klubtag esetén hivatalosá válik. 1fő csak egy régióban lehet. Ez a téma nyitó hozzászólása. Azóta olvastam 10 főt is. De például az Astra G klub 8 fős, tehát nagy valószínűséggel még mindig az öt fő az igazi. De lehet, hogy megalakultak 10 fővel, s kettő kilépett azóta. Valaki tudna hivatalosat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Ez a téma nyitó hozzászólása. Azóta olvastam 10 főt is. De például az Astra G klub 8 fős, tehát nagy valószínűséggel még mindig az öt fő az igazi. De lehet, hogy megalakultak 10 fővel, s kettő kilépett azóta. Valaki tudna hivatalosat? 10 fő szerintem simán meglenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 10 fő szerintem simán meglenne. Szerintem is, ha belépnétek. :) A reklámozásról meg annyit, hogy nekem a kocsi első és hátsó szélvédőjén kint van a www.opelclub.hu-s matrica, valamint a rendszámtáblák is opelclub-osok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Szerintem is, ha belépnétek. :D A reklámozásról meg annyit, hogy nekem a kocsi első és hátsó szélvédőjén kint van a www.opelclub.hu-s matrica, valamint a rendszámtáblák is opelclub-osok. :D Ahogy megjön a következő ösztöndíj sztem klubtag leszek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Ahogy megjön a következő ösztöndíj sztem klubtag leszek :D Ideje már. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Ahogy megjön a következő ösztöndíj sztem klubtag leszek :D Én ilyet már nem ígérhetek. Ez az első év, hogy egy oktatási intézmény padjait sem koptatom. De nagy valószínűséggel tavasszal én is belépek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Úgy értettem mennyi tag kell minimálisan az induláshoz. Mert neki lehetne zuhanni. Már visszatettem a gyári lámpát. :D Asszem 6 klubtag kell. Miért tetted vissza a gyári lámpát? Rájöttél,hogy az éndzsölájsszal semmit sem látsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Asszem 6 klubtag kell. Miért tetted vissza a gyári lámpát? Rájöttél,hogy az éndzsölájsszal semmit sem látsz? Igen, pontosan ezért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Igen, pontosan ezért. :) Pedig az FKval lehet látni rendesen. A Sonar a sz@rabb minőségű, na azzal tényleg nem lehet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Pedig az FKval lehet látni rendesen. A Sonar a sz@rabb minőségű, na azzal tényleg nem lehet. :D Én akkorsem láttam vele. A gyárihoz képest gyenge. Tegyél fel egyik oldalra gyárit, és este próbáld ki.de ha gondolod hétvégén bepasszintom a jobb első helyére az angelt és csinálok képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Nos akkor csináljunk egy listát. Ki tag jelenleg és ki szeretné hogy ez a régió is megalakuljon és valami clubszerűt hozzunk össze. :D Lista: 1 2 3 4 5. Zsoltee 6 . . . X invictus: átvittem a beszélgetést a chatbe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Nos akkor csináljunk egy listát. Ki tag jelenleg és ki szeretné hogy ez a régió is megalakuljon és valami clubszerűt hozzunk össze. :D Lista: 1. 2. 3. 4. Arti 5. Zsoltee 6. . . . X Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Nos akkor csináljunk egy listát. Ki tag jelenleg és ki szeretné hogy ez a régió is megalakuljon és valami clubszerűt hozzunk össze. :D Lista: 1. 2. zocsa001 3. 4. Arti 5. Zsoltee 6. . . . X Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Arti, Te jelenleg még nem vagy MOTE tag. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Nos akkor csináljunk egy listát. Ki tag jelenleg és ki szeretné hogy ez a régió is megalakuljon és valami clubszerűt hozzunk össze. :D Lista: 1. 2. zocsa001 3. 4. 5. Zsoltee 6. . . . X Szeretném, hogy megalakuljon, de még nem vagyok tag: -1: Arti -2: -3: . . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 Ötlet: ingyen reklám kellene (jó bornak is kell a cégér), mert ide (úgy látszik) kevesen találnak be. Vagy csak kevés idő telt el, nem tudom. Például tavasszal kellene a veszprémi Gulya-dombra egy "spontán" találkozó. Úgy tudom, hogy délelőtt a Rádió1 műsorát Veszprémben csinálják. Legalábbis én azt hallgatom munkahelyen 10-től. Talán velük lehetne egyeztetni egy kis reklám ügyében. Például heti rendszerességgel a kívánságműsorban kérünk egy zenét a megalakulóban lévő klub nevében és mellé bemondatjuk, hogy délután találka a Gulya-dombon. Vélemény? Ha kell, akkor cetlizek szívesen. Kellene valami egységes forma, amit elfogad a klub. Ezt könnyebb az ablaktörlő alá tenni, mint egy saját kézzel hirtelen megírt cetlit. Vélemény? Más ötlet? Ha csak ülünk a gép előtt és azt mondogatjuk, hogy nem vagyunk elegen, akkor sose lesz semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Közben keresgéltem a fórumon. Városok és fórum tagok: - Veszprém: 47 - Esztergom: 16 - Komárom: 12 - Székesfehérvár: 48 Ez simán elég lenne a megalakuláshoz. Persze, a fórum olvasása még nem jelenti a Klubhoz való csatlakozási hajlandóságot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Közben keresgéltem a fórumon. Városok és fórum tagok: - Veszprém: 47 - Esztergom: 16 - Komárom: 12 - Székesfehérvár: 48 Ez simán elég lenne a megalakuláshoz. Persze, a fórum olvasása még nem jelenti a Klubhoz való csatlakozási hajlandóságot. Tatabányáról is tuti lenne pár tag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Tatabányáról is tuti lenne pár tag. Köszönöm, erre nem gondoltam. Közben keresgéltem a fórumon. Városok és fórum tagok: - Veszprém: 47 - Esztergom: 16 - Komárom: 12 - Székesfehérvár: 48 - Tatabánya: 42 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Nyergesújfalu: 1 Dorog: 2 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Várpalota: 1. :) Illetve, 2. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts