rtomi Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Hello Mivan kivan mit is szervezünk? Club ? Itt vagyok. Majd egy régió találkozót. Régiótag lehet minden klubtag aki az adott régióban lakik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Én ott lakom! Szóval megyek majd,ha jó időpont lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Miért is nem vagyunk még megalakulva?A létszám hiányzik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Miért is nem vagyunk még megalakulva?A létszám hiányzik? Azt nem tudom,de ha jól rémlik 10 klubtag kell hozá. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Azt nem tudom,de ha jól rémlik 10 klubtag kell hozá. :huh: Nem hiszem el,hogy három megyéből nem lehet 10 embert összeszedni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Nem hiszem el,hogy három megyéből nem lehet 10 embert összeszedni :huh: Pl. Te sem vagy klubtag, ha jól látom... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Pl. Te sem vagy klubtag, ha jól látom... :huh: Az már csak idő kérdése <_< De szerintem nem rajtam áll vagy bukik az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Az már csak idő kérdése <_< De szerintem nem rajtam áll vagy bukik az egész. Persze,hogy nem rajtad. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Sokmindenkin múlik ez a dolog... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Sokmindenkin múlik ez a dolog... <_< Akkor az összhang hiányzik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Akkor az összhang hiányzik? Valahogy úgy... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wizzards Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Üdv Mindenkinek! Fejér megyéből is lenne egy tag személyemben! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Üdv Mindenkinek! Fejér megyéből is lenne egy tag személyemben! <_< Welcome. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Welcome. <_< Nem látod,hogy Magyar? :lol: Üdvözlet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Visszaolvastam pár oldalt. Jól sejtem, hogy a megalakuláshoz már csak egy vezető egyéniségre lenne már csak szükség, mert a létszám már adott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Visszaolvastam pár oldalt. Jól sejtem, hogy a megalakuláshoz már csak egy vezető egyéniségre lenne már csak szükség, mert a létszám már adott? Hát szerintem a létszám sem adott. Bár nem tudom régen számoltuk már össze a megyéből fórumozókat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Hát szerintem a létszám sem adott. Bár nem tudom régen számoltuk már össze a megyéből fórumozókat. :) Szerintem sincs létszám,azért mert klubtag kell hozzá,nem fórumozó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Szerintem sincs létszám,azért mert klubtag kell hozzá,nem fórumozó. :) Hát számoljátok össze magatokat, pikk-pakk... küldjetek egy püt azoknakak akiknél látjátok a lehetőséget... aztán lehet alakulni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Én már csak MVOK-tag vagyok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Én már csak MVOK-tag vagyok. :) :D Egy 96os Astraval? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 :D Egy 96os Astraval? :D :) Amivel még nem mentem neki semminek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Amivel még nem mentem neki semminek. :) és attól már veterán? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Hát szerintem a létszám sem adott. Bár nem tudom régen számoltuk már össze a megyéből fórumozókat. :D Én benne lennék. Mivel a suli mellett is van olyan irányú elfoglaltságom, akár szervezésféleséget vagy egyéb is ellátnék ha kellene. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 és attól már veterán? :D :) Még lehet. neszójjábe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Még lehet. neszójjábe :D Úgy legyen :D Rendben főnök :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts