mackosajt Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 01. Boogie - már nem klubtag, ha jól emléxem 02. opeltomi - MVOK vezetőségi tag, (bocsi Tomi bácsi, de kicsit nem vok képbe) 03. tgabika76 - még tag 04. Senátor-Admirális - tag 05. Tiv. - tag 06. Chyga + 1600Kg nemes fém - sajnos már nem tag, hiányzik is a fórumról 007. Lui bácsi... - sajna már ő sem 008. FPepe - igen aktív tag 009. Zsoltee - újonc tag tehát eddig 5, ha jól számoltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 tehát eddig 5, ha jól számoltam Tehát akkor: 01. opeltomi - MVOK vezetőségi tag 02. tgabika76 - még tag 03. Senátor-Admirális - tag 04. Tiv. - tag 05. FPepe - igen aktív tag 06. Zsoltee - újonc tag Én 6ot számolok, bár ha opeltomi már tagja a MVOKnak akkor nem lehet tagja mondjuk egy régiónak? Vagy ki esik ki a listából? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Rá gondoltam, mert nem tudom, hogy most MOTE tag is-e egyben. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Rá gondoltam, mert nem tudom, hogy most MOTE tag is-e egyben. :lol: Aham értem. Hát majd ha erre téved megválaszolja a kérdést. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Ha nem lennétek meg a megalakuláshoz, akkor számoljatok oda engem is. De ha megvan a létszám, akkor inkább maradnék továbbra is független. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Én 6ot számolok, bár ha opeltomi már tagja a MVOKnak akkor nem lehet tagja mondjuk egy régiónak? Vagy ki esik ki a listából? :huh: Hát én MOTE tag is vagyok meg az MVOK egyik új elnöke is. :) Sztem Lui sem nagyon Opelezik már(deeznembiztos). Chyga Vectrázik és árulja a Seniket. VinceSanyi Mentőzik. Zsolti szervezz be agilis környékbeli fiatal Opeleseket a környékröl. Én má öreg vagyok. :lol: Mármint nem a tagsághoz hanem a kutatómunkához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Hát én MOTE tag is vagyok meg az MVOK egyik új elnöke is. :lol: Sztem Lui sem nagyon Opelezik már(deeznembiztos). Chyga Vectrázik és árulja a Seniket. VinceSanyi Mentőzik. Zsolti szervezz be agilis környékbeli fiatal Opeleseket a környékröl. Én má öreg vagyok. :huh: Mármint nem a tagsághoz hanem a kutatómunkához. Én meg túl fiatalnak érzem magam ahhoz hogy szervezzek itt hirtelen egy Opelklubbot. :) CS-n van egy pár Opeles, akikkel szoktam is találkozni minimeet-eken... Azért majd körbekérdezek náluk hogy nincs-e kedvük... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Én meg túl fiatalnak érzem magam ahhoz hogy szervezzek itt hirtelen egy Opelklubbot. :) CS-n van egy pár Opeles, akikkel szoktam is találkozni minimeet-eken... Azért majd körbekérdezek náluk hogy nincs-e kedvük... :) nem vagy te fiatal :D ;) a titkár sem sokkal idősebb nálad :lol: azért nehogy szervezz egy opelklubbot mert azzal csak konkurenciát csinálsz a MOTE-nak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 nem vagy te fiatal :) ;) a titkár sem sokkal idősebb nálad :lol: azért nehogy szervezz egy opelklubbot mert azzal csak konkurenciát csinálsz a MOTE-nak :huh: Jó, akkor úgyértem hogy szekciót vagy régiót vagy mittomén... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Ha nem lennétek meg a megalakuláshoz, akkor számoljatok oda engem is. De ha megvan a létszám, akkor inkább maradnék továbbra is független. Sanyi, Te nem a debreceni régiónak vagy tagja? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Már nem. Függetlenítettem magam. Lassan annyi kocsim van, hogy létrehozom a Sörös Sanyi szexiót. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Ha nem lennétek meg a megalakuláshoz, akkor számoljatok oda engem is. De ha megvan a létszám, akkor inkább maradnék továbbra is független. Ha majd 11en lesztek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Ha majd 11en lesztek :huh: Nem valami nagy errefelé az élet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Nem valami nagy errefelé az élet... :huh: Ne csüggedj, nem történhet meg minden 1 varázsütésre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Ne csüggedj, nem történhet meg minden 1 varázsütésre :lol: Ez igaz. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Ez igaz. :huh: Zsolti! Holnap valoszinü megyek Lurdy-hoz este. Te nemakarsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Zsolti! Holnap valoszinü megyek Lurdy-hoz este. Te nemakarsz? Hmm, holnap viszem a verdát szerelőhöz, megszüntetni az olajfolyást... Ha esetleg nem lesz itthon fater és vihetem az Ignis-t akkor talán... Bár Suzukival meg fognak ott ölni... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Hmm, holnap viszem a verdát szerelőhöz, megszüntetni az olajfolyást... Ha esetleg nem lesz itthon fater és vihetem az Ignis-t akkor talán... Bár Suzukival meg fognak ott ölni... :) :lol: Ha dorogig eljutsz onnan jöhetsz Kadettkocsival. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Ha dorogig eljutsz onnan jöhetsz Kadettkocsival. :huh: Fater verdáját nem szivesen hagyom ott Dorogon, kivinni meg nem tud senki... Max egy busz... Mikor kéne dorogon lenni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Fater verdáját nem szivesen hagyom ott Dorogon, kivinni meg nem tud senki... Max egy busz... Mikor kéne dorogon lenni? :huh: Fél 7-körül indulnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Hol mernéd otthagyni? Benyakúton? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Hol mernéd otthagyni? Benyakúton? Jaj, bocs hogy nem válaszoltam. Holnapra akadt közben programom, szal nem tudok menni. Köv. ilyen vegyeshéten viszont mehetünk. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Jaj, bocs hogy nem válaszoltam. Holnapra akadt közben programom, szal nem tudok menni. Köv. ilyen vegyeshéten viszont mehetünk. :huh: Gyólvan akkor 3-hét mulva,ha nem jön közbe semmi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Gyólvan akkor 3-hét mulva,ha nem jön közbe semmi. :lol: Oks, akkor már remélem a saját verdámmal is tudok menni, ha nem robban le közben... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
joc Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Én meg túl fiatalnak érzem magam ahhoz hogy szervezzek itt hirtelen egy Opelklubbot. :D CS-n van egy pár Opeles, akikkel szoktam is találkozni minimeet-eken... Azért majd körbekérdezek náluk hogy nincs-e kedvük... :) Hello Mivan kivan mit is szervezünk? Club ? Itt vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts