pepy31 Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Sziasztok. Nógrád megye Pásztó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisgyufa Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Sziasztok szintén Nógrád, Salgótarján!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Sziasztok szintén Nógrád, Salgótarján!!!! :D Üdvözöllek benneteket Bordodnádasdról itt nem nagy a mozgás pedig szerintem erre felé is vannak bőven cartársak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisgyufa Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Üdvözöllek benneteket Bordodnádasdról itt nem nagy a mozgás pedig szerintem erre felé is vannak bőven cartársak. Bizony vannak csak azok nem nagy fórum lakók egyébként most ezzel az észak magyarorszg-i opel klub-al mi a történés abbamaradt??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Bizony vannak csak azok nem nagy fórum lakók egyébként most ezzel az észak magyarorszg-i opel klub-al mi a történés abbamaradt??? Én úgy gondolom ,hogy valahol megállt fél úton mert nem igazán látok új cartársakat akik csatlakoznának hozzánk :D pedig jó lenne . :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisgyufa Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 kampányolni kéne :icon4: :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 kampányolni kéne ;) :icon4: :icon4: ötlet ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 lépjetek be, talán Nos? Szerintem ha páran beléptek, lehet össze tudunk lapátolni annyi aktív embert, aki a közelben is van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 lépjetek be, talán Nos? Szerintem ha páran beléptek, lehet össze tudunk lapátolni annyi aktív embert, aki a közelben is van. :D ok Én elkezdem mit kell tennem első lépésként ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 ok Én elkezdem mit kell tennem első lépésként ? http://www.opelclub.hu/ válaszd ki a neked megfelelő tagsági típust, a többi rajtad áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 http://www.opelclub.hu/ válaszd ki a neked megfelelő tagsági típust, a többi rajtad áll. OK. köszi . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisgyufa Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 És ha kiválasztjuk befizetjük stb... mondjuk a 3500forintosat akkor kapunk pl enjoy kártyát???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 És ha kiválasztjuk befizetjük stb... mondjuk a 3500forintosat akkor kapunk pl enjoy kártyát???? Akár, vagy akár jobbat, mint "elsőbálozók". :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 megjöttem borsodból.. nemsokára befizetek egy ilyen klubbkártyás cuccra is.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
L.Nazo Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 megjöttem borsodból.. nemsokára befizetek egy ilyen klubbkártyás cuccra is.. Én is megjöttem egy 14 éves Astrával Szép a kocsid Nagymate, főleg a belseje...éppen a napokban voltam Göncön átíratni, mert ott gyorsabb mint Miskolcon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Sziasztok Hát nem tolonganak itt a tagok de Mivel én Miskolci vagyok szerintem itt a helyem,az Északiak között :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Csak össze kéne már szedni népet én már rajta vagyok az ügyön 2 kolégámat rá beszéltem . Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Üdv Északi cartársak én igaz kecskeméti vagyok de Miskolcon születtem jövő héten megyek is. csapjunk a lecsóba és találkozzunk valahol (ha lehet Miskolcon) egy kis huhogásra beszélgetésre ismerkedni ha már 5-6 ember ott van az már valami. Ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Február3, 2012 Megoszt Elküldve Február3, 2012 Látom óriási az érdeklődés - én megpróbáltam! A hétvégi út eltolódott nem most megyünk. Addig is minden jót nektek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Hahó Északosok eddig csak hárman vagyunk nem hiszem el baker . :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bodri12 Elküldve Június9, 2012 Megoszt Elküldve Június9, 2012 csáóó szeretnék én is csatlakozni ha lehetséges! Nógrád megye Balassagyarmat Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Július8, 2012 Megoszt Elküldve Július8, 2012 csáóó szeretnék én is csatlakozni ha lehetséges! Nógrád megye Balassagyarmat Persze ,hogy lehet csak kellenénk egy kicsit többen hogy ez a club hivatalos legyen ,mert úgy lehetne kedvezményeket is igénybe venni talikor . Meg jó lenne valami talit összehozni északon is . Link to comment Megosztás: More sharing options...
adamka368 Elküldve Augusztus23, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2012 cstlakozást akarok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bodri12 Elküldve Augusztus27, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2012 sajnos én ugy látom hogy ez sehogy sem fog összejönni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bodri12 Elküldve Augusztus27, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2012 sajnos én ugy látom hogy ez sehogy sem fog összejönni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts