hemi Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Tagok figyelem:) 5fő MOTE Klubtag esetén hivatalosá válik. 1fő csak egy régióban lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaTi Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Én Heves-megyei vagyok asszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Úgy látom Bati és rajtam kívül nincs a környéken márkatárs, vagy off NET :) De szerintem csak két opel van a környéken :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaTi Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Úgy látom Bati és rajtam kívül nincs a környéken márkatárs, vagy off NET :) De szerintem csak két opel van a környéken :D ;) ;) 3 embert csak összetudunk szedni ;) . Nem olyan kicsi ez a régió , majd chaten megpróbálkozok vele vagy megpuhítok egy két havert akiknek Opeljük van. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 3 embert csak összetudunk szedni :D . Nem olyan kicsi ez a régió , majd chaten megpróbálkozok vele vagy megpuhítok egy két havert akiknek Opeljük van. :) Hali! Mi felrakattuk a stratlapra is a fórumot, meg a magazin oldal linkjét is ( www.kecskemet.lap.hu ) és onnét is ránktaláltak páran. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petike Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Sziasztok! Borsod megyei vagyok, mit kell tennem, hogy tag lehessek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Sziasztok! Borsod megyei vagyok, mit kell tennem, hogy tag lehessek? http://www.opelclub.hu/index.php?option=co...id=12&Itemid=40 Itt minden információt megtalálsz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 sziasztok!! én is itt vagyok ki ne maradjak valamiből :rolleyes: Miskolc Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 már csak egy ilyen logó hiáyzik a neved alól :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 már csak egy ilyen logó hiáyzik a neved alól :rolleyes: jajaja olyan tavaszi szinekből áll össze :blink: ;) :D nyáron esküvő stb. de beszorítjuk a klubtagságot is ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
cseke Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Sziasztok! Itt vagyok én is! Andornaktálya, Eger mellett... Ja, asszem a klubtagságomat elfelejtettem meghosszabbítani! Holnap gyorsan bepótolom... Üdv.: Cseke Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaTi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Na emberek számoljuk ma' össze hogy hányan is vagyunk ebből a régióból?? :) Loree_gsi16v és én ez eddig tuti, ha vannak még túlélők kérem írjanak és akkor megnézzük megvan-e az öt!!! :D 1, loree_gsi16v 2, cseke 3, BaTi (bocsi cseke nem láttalak :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Na emberek számoljuk ma' össze hogy hányan is vagyunk ebből a régióból?? :) Loree_gsi16v és én ez eddig tuti, ha vannak még túlélők kérem írjanak és akkor megnézzük megvan-e az öt!!! :lol: 1, loree_gsi16v 2, cseke 3, BaTi (bocsi cseke nem láttalak :unsure: ) Ez eddig gáz, hogy senki nem fórumozik a régióból :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaTi Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Ez eddig gáz, hogy senki nem fórumozik a régióból :) Hát jah... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 Hírdetni kellene! Csináljatok pár szórólapot, az még nem nagy pénz. Én a kecskemét.lap.hu-ra is felrakattam a klubot. De ott az iwiw, meg a myvip is. Ha kell, ezekre küldök meghívót is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
párdi Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 nógrád megyei vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
frikton Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Hali én is Nógrád-megyei vok A jövőhéten el is intézem a klubtagságit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 hm hm kiba teloszámlám megitn elvitte a klubdijat.... :S na de ezellen már tnni kell B) gyűjjünk gyűjjünk B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 én is nadrágmegye lordjai vagyok :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 balassagyarmati opelosok hol vannak? pedig vannak ám szépszámmal :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Sziasztok! Szedjük már össze az embereket! Én vállalom a kapcsolattartást Nógrád megyében! <_< A második astrámat koptatom már... Gyarmaton sok az opeles, de úgy látszik a net annyira nem nyerő?! :S Dobjatok mailt, és kezdjük előásni az embereket! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Hja! És Rétság, Romhány, Bercel, Balassagyarmat, Vác körzetében járok rendszeressen! Esetleg a gyarmati opel szalonnál kérhetek némi reklámot! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Ha ezt vállalod, akkor elsőnek kezd itt. <_< Bármilye kérdésed van, írd le egy chat topikba is akár nyugodtan. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Vagyunk itt a környéken páran, szóval el lehetne kezdeni. Páran összejárunk, ismerek erre pár opeles arcot. Időmbe a levelezéses összetartás belefér meg a hétvégék. A másik hogy kezdeti tanácsok jól jönnek hogy hogyan fogjak össze nagyobb tömeget! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Srácok mi van errefelé? Lesz északi klub? Ha van hajlandóság akkor beszélhetünk arról, hogy csináljunk talit a környéken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts