hemi Elküldve Január6, 2006 Elküldve Január6, 2006 Tagok figyelem:) 5fő MOTE Klubtag esetén hivatalosá válik. 1fő csak egy régióban lehet.
loree_gsi16v Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 Úgy látom Bati és rajtam kívül nincs a környéken márkatárs, vagy off NET :) De szerintem csak két opel van a környéken :D ;) ;)
BaTi Elküldve Február9, 2006 Elküldve Február9, 2006 Úgy látom Bati és rajtam kívül nincs a környéken márkatárs, vagy off NET :) De szerintem csak két opel van a környéken :D ;) ;) 3 embert csak összetudunk szedni ;) . Nem olyan kicsi ez a régió , majd chaten megpróbálkozok vele vagy megpuhítok egy két havert akiknek Opeljük van. :P
Gepard Elküldve Február10, 2006 Elküldve Február10, 2006 3 embert csak összetudunk szedni :D . Nem olyan kicsi ez a régió , majd chaten megpróbálkozok vele vagy megpuhítok egy két havert akiknek Opeljük van. :) Hali! Mi felrakattuk a stratlapra is a fórumot, meg a magazin oldal linkjét is ( www.kecskemet.lap.hu ) és onnét is ránktaláltak páran.
Petike Elküldve Február10, 2006 Elküldve Február10, 2006 Sziasztok! Borsod megyei vagyok, mit kell tennem, hogy tag lehessek?
mackosajt Elküldve Február11, 2006 Elküldve Február11, 2006 Sziasztok! Borsod megyei vagyok, mit kell tennem, hogy tag lehessek? http://www.opelclub.hu/index.php?option=co...id=12&Itemid=40 Itt minden információt megtalálsz! :rolleyes:
motoraider Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 sziasztok!! én is itt vagyok ki ne maradjak valamiből :rolleyes: Miskolc
uhuhu Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 már csak egy ilyen logó hiáyzik a neved alól :rolleyes:
motoraider Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 már csak egy ilyen logó hiáyzik a neved alól :rolleyes: jajaja olyan tavaszi szinekből áll össze :blink: ;) :D nyáron esküvő stb. de beszorítjuk a klubtagságot is ;) ;)
cseke Elküldve Április6, 2006 Elküldve Április6, 2006 Sziasztok! Itt vagyok én is! Andornaktálya, Eger mellett... Ja, asszem a klubtagságomat elfelejtettem meghosszabbítani! Holnap gyorsan bepótolom... Üdv.: Cseke
BaTi Elküldve Augusztus12, 2006 Elküldve Augusztus12, 2006 Na emberek számoljuk ma' össze hogy hányan is vagyunk ebből a régióból?? :) Loree_gsi16v és én ez eddig tuti, ha vannak még túlélők kérem írjanak és akkor megnézzük megvan-e az öt!!! :D 1, loree_gsi16v 2, cseke 3, BaTi (bocsi cseke nem láttalak :unsure: )
loree_gsi16v Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 Na emberek számoljuk ma' össze hogy hányan is vagyunk ebből a régióból?? :) Loree_gsi16v és én ez eddig tuti, ha vannak még túlélők kérem írjanak és akkor megnézzük megvan-e az öt!!! :lol: 1, loree_gsi16v 2, cseke 3, BaTi (bocsi cseke nem láttalak :unsure: ) Ez eddig gáz, hogy senki nem fórumozik a régióból :D
BaTi Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 Ez eddig gáz, hogy senki nem fórumozik a régióból :) Hát jah... :unsure:
Gepard Elküldve Augusztus18, 2006 Elküldve Augusztus18, 2006 Hírdetni kellene! Csináljatok pár szórólapot, az még nem nagy pénz. Én a kecskemét.lap.hu-ra is felrakattam a klubot. De ott az iwiw, meg a myvip is. Ha kell, ezekre küldök meghívót is.
frikton Elküldve Május11, 2008 Elküldve Május11, 2008 Hali én is Nógrád-megyei vok A jövőhéten el is intézem a klubtagságit.
Novy Elküldve Május13, 2008 Elküldve Május13, 2008 hm hm kiba teloszámlám megitn elvitte a klubdijat.... :S na de ezellen már tnni kell B) gyűjjünk gyűjjünk B)
Lbag Elküldve Június2, 2008 Elküldve Június2, 2008 balassagyarmati opelosok hol vannak? pedig vannak ám szépszámmal :D :D
Vizsgyi Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Sziasztok! Szedjük már össze az embereket! Én vállalom a kapcsolattartást Nógrád megyében! <_< A második astrámat koptatom már... Gyarmaton sok az opeles, de úgy látszik a net annyira nem nyerő?! :S Dobjatok mailt, és kezdjük előásni az embereket! :huh:
Vizsgyi Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Hja! És Rétság, Romhány, Bercel, Balassagyarmat, Vác körzetében járok rendszeressen! Esetleg a gyarmati opel szalonnál kérhetek némi reklámot! <_<
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Ha ezt vállalod, akkor elsőnek kezd itt. <_< Bármilye kérdésed van, írd le egy chat topikba is akár nyugodtan. :huh:
Vizsgyi Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Vagyunk itt a környéken páran, szóval el lehetne kezdeni. Páran összejárunk, ismerek erre pár opeles arcot. Időmbe a levelezéses összetartás belefér meg a hétvégék. A másik hogy kezdeti tanácsok jól jönnek hogy hogyan fogjak össze nagyobb tömeget! <_<
Gepard Elküldve Január23, 2009 Elküldve Január23, 2009 Srácok mi van errefelé? Lesz északi klub? Ha van hajlandóság akkor beszélhetünk arról, hogy csináljunk talit a környéken.
Recommended Posts