laller Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Mi sajnos nem használjuk ezeket az egyszerű ledes AFR mérőket...mert lassúak, és nem adnak pontos értéket...ellenben sokkal olcsóbb az általunk használt VEMS műszerrel szemben, de a húzott turbósok esetében ez a plusz költség megtérül a hasznos információkért cserében... :( azannya pontos preciz válasz néha else hiszem mennyit fejlődtél ilyenkor mindig nagyot nőssz a szemembe remélem a hajtókar hosszát nem felejtetted el subarus. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2009 azannya pontos preciz válasz néha else hiszem mennyit fejlődtél ilyenkor mindig nagyot nőssz a szemembe remélem a hajtókar hosszát nem felejtetted el subarus. :) :( :P :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 azannya pontos preciz válasz néha else hiszem mennyit fejlődtél ilyenkor mindig nagyot nőssz a szemembe remélem a hajtókar hosszát nem felejtetted el subarus. :hiya: már te is nyalod a subarusok seggét? :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 már te is nyalod a subarusok seggét? :( :P :hiya: ha leszámitjuk a cinizmust meg a nemkismértékű :) szarkazmust mondhatni kultiválom a pipát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2009 ha leszámitjuk a cinizmust meg a nemkismértékű :) szarkazmust mondhatni kultiválom a pipát Laliiiiiiiiiiii.... ki ír a usereddel??? :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Laliiiiiiiiiiii.... ki ír a usereddel??? :) :( :P hát a lehasadt másik énem :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2009 Ma befigyelt a rajtprogi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Ma befigyelt a rajtprogi... :) azt mit szolt hozzá a qplung váltó hajtás páros? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2009 azt mit szolt hozzá a qplung váltó hajtás páros? qplung nem volt vidám... a többinek sima ügy... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 qplung nem volt vidám... a többinek sima ügy... :( ma sem dolgoztal ? :) állandoan lazsálsz .. minek a rajtprogi ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2009 ma sem dolgoztal ? :( állandoan lazsálsz .. minek a rajtprogi ??? dehogynem...most is melózok... :) Meeee adott volt csak pötit kellett progizni...így ha van, hát legyen... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 dehogynem...most is melózok... :) Meeee adott volt csak pötit kellett progizni...így ha van, hát legyen... :( de akkor már megrendelted vagy legalábbis gyüjtögetsz már az uj kupplungra :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2009 de akkor már megrendelted vagy legalábbis gyüjtögetsz már az uj kupplungra :) Kedden gyün Japánbóóó... Exedy lesz...ha minden igaz... azt ajánlották legtöbben...sokan használnak ilyet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Kedden gyün Japánbóóó... Exedy lesz...ha minden igaz... azt ajánlották legtöbben...sokan használnak ilyet... és milyen stage 1, 2 ?? mennyi lessz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2009 és milyen stage 1, 2 ?? mennyi lessz ? stage 1... 600 dodo körül postával...vámmal minden szarral... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 stage 1... 600 dodo körül postával...vámmal minden szarral... akkor az organic és nem sinter .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2009 akkor az organic és nem sinter .... Igen, az az... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 dodo=dollár? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2009 Nem...rágópapír... :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Nem...rágópapír... :) :( :P már megilyedtem hogy dollár. :lol: :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Matyi Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Hali mindenkinek. Én angliában élek és épp a minap lettem egy 94-es 1.5 td corsa boldog tulajdonosa. Most cserélgetek rajta mindent (ültetés, pufogó..)de sajna nemsok fogalmam van róla , hogy mi merre van mert egy V6-os benzines vectrám van mellette. Szeretnék kicsit a turbónyomáson emelni és az adagolón is állítani! Ezekben tudna nekem valaki segíteni, hogy mit merre találok és hogyan tudom megcsinálni? Nem vagyok kezdő a szerelésben csak amatőr. Csak az írányt kell megmondani és hogy mit csináljak!!!! Coolert könnyű rátenni és segít e valamit?? Előre is köszönöm mindenki segítségét!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Mindenképp érdemes lenne rádobni egy Coolert. :( A többiben nem tudok segíteni, mert nem tudom hogy van beszabályozva a turbónyomás azon a motoron, illetve eleve a dízelekben nem vagyok otthon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Hali mindenkinek. Én angliában élek és épp a minap lettem egy 94-es 1.5 td corsa boldog tulajdonosa. Most cserélgetek rajta mindent (ültetés, pufogó..)de sajna nemsok fogalmam van róla , hogy mi merre van mert egy V6-os benzines vectrám van mellette. Szeretnék kicsit a turbónyomáson emelni és az adagolón is állítani! Ezekben tudna nekem valaki segíteni, hogy mit merre találok és hogyan tudom megcsinálni? Nem vagyok kezdő a szerelésben csak amatőr. Csak az írányt kell megmondani és hogy mit csináljak!!!! Coolert könnyű rátenni és segít e valamit?? Előre is köszönöm mindenki segítségét!!!!!!!!!!!!!! Rakd át bele a Vectrád motorját :( Egyből nem kell faragni,meg kisérletezni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Hali mindenkinek. Én angliában élek és épp a minap lettem egy 94-es 1.5 td corsa boldog tulajdonosa. Most cserélgetek rajta mindent (ültetés, pufogó..)de sajna nemsok fogalmam van róla , hogy mi merre van mert egy V6-os benzines vectrám van mellette. Szeretnék kicsit a turbónyomáson emelni és az adagolón is állítani! Ezekben tudna nekem valaki segíteni, hogy mit merre találok és hogyan tudom megcsinálni? Nem vagyok kezdő a szerelésben csak amatőr. Csak az írányt kell megmondani és hogy mit csináljak!!!! Coolert könnyű rátenni és segít e valamit?? Előre is köszönöm mindenki segítségét!!!!!!!!!!!!!! Angliában nem lehet legálban nyomni a motorcserét véletlenül, mint a németeknél? Mert ha sok-sok plusz lovakat akarsz, akkor lehet, hogy egy nagyobb motorra cserével jobban jönnél ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Dízel kasztniba a benyás motor nem épp ésszerű döntés, mert a motortartónak még csak köze sincs a benzines verziókéhoz. Tank-, benzincső- és kábelkötegcseréről nem is beszélve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts