Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Turbo-sokk-feltöltés

Atommanó

Recommended Posts

Én ismerek jópár tagot, akinek van és mindenki elégedett. <_<

Oké, persze nem egy rendes Plenum, de működik és elfér úgy, hogy semmit nem kell átalakítani.

Felső tartományban pedig nem veszít teljesítményt, mint a gyári szívósorral.

oké akkor rakd fel :) én inkább nem, me amennyié adják annak a felét se éri meg tudja.... teljesitményvesztés gyári szivosorral??? nézd meg a cs en az eggyik fekete kockába van a 292kw os mérés azt meséld el hol látsz teljesitmény esést me 7200rpm nél ért véget a mérés de addig csak főlfele megy

Megosztás:

Annyiért nem is vennék, amit kérnek érte. :)

Amúgy kint tényleg elég pozitív a visszhangja annak a szívósornak is. <_<

hát itt meg szegényság van jo a gyári is mutastd meg nekik 1,5 bar nem 2.... a csoro magyarnak csak erre tellik, mondhatnak felőlem akármit másolos gyikok egymást szopkodják meg rené haverod

Megosztás:

jaja ez a csapágyfuros gyilkosul hangzik .....bár lehet jo ugyis de asszem inkább nem ajánlom senkinek me épp ma kérdezték mondtam majd megkérdezem azt akinek volt....az első verzio sokkal jobban hangzik.

gyarilag is igy van a diesel motorokban az opelnél

és eleve kilas a csapágy szal nem gaz a csapagyat kifurni

Megosztás:

ha viszont maratni akarja a nutot akkor kecskemétre elvinném ott babán beraktak ...

bp en amit pl a makrai rakott be az mindenhova spriccel csak nem a dugora ...

ja bakker azok is jol elitézték .....hát ezek bejo fan ok nekem mindeggy ,bejo aszonta csináltőmáilyet mit gondoltunk mi...pffff

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.