Stefan Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Voszi! Te egy állat vagy... Amúgy erősen úgy néz ki, hogy én is belecsapok a GT28RS projektbe...volt aki a gyári 180Le-s Ű(leggyengébb mocibelsővel is használta a GT2871-et...) :lol: Akkor az enyimnek simán ki kell bírnia a kisebbet... Igazából egyedül a progizástól félek...ha minden jól megy, akkor lehet tavaszra összeáll, ha nem akkor nyárra...ha addigra sem, akkor soha... :lol: :D Soha ne mondd, hogy soha! A Kadi is elkészült :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október20, 2008 Soha ne mondd, hogy soha! A Kadi is elkészült :lol: Persze...Csak ez egy kicsit sokkal jobban megfontolt, és körbejárós projekt lesz...nagyon biztosra akarok menni, semmi cumi...abból már volt elég... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Persze...Csak ez egy kicsit sokkal jobban megfontolt, és körbejárós projekt lesz...nagyon biztosra akarok menni, semmi cumi...abból már volt elég... :lol: Szurkolok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Műszaki rajzom nincs, de szettem van. Egyébként csak egy alkatrészt kell gyártatni tudtommal. A hajtókarból egy garnitúra engem is érdekelne... :lol: Kölcsönkaphatom azt a szettet pár hétre? Mikor kellene a hajtókar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Amúgy erősen úgy néz ki, hogy én is belecsapok a GT28RS projektbe... Szerintem ebben mindenki biztos volt :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október20, 2008 Szerintem ebben mindenki biztos volt :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D Mivel a kipum odavan...így az cseréléni kell így is úgy is... turbóm is kivan valszeg...mert 5 éve határrahúzva ketyeg...Így nem sok értelme van gyárira visszacserélni a mókát, és igazából nem olyan sok plusz ktsg cserléni egy erősebb kombóra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 :lol: :lol: :D Mivel a kipum odavan...így az cseréléni kell így is úgy is... turbóm is kivan valszeg...mert 5 éve határrahúzva ketyeg...Így nem sok értelme van gyárira visszacserélni a mókát, és igazából nem olyan sok plusz ktsg cserléni egy erősebb kombóra... azt a kombót vedd aminek a hátuljába van medence... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 :lol: :lol: :lol: Mivel a kipum odavan...így az cseréléni kell így is úgy is... turbóm is kivan valszeg...mert 5 éve határrahúzva ketyeg...Így nem sok értelme van gyárira visszacserélni a mókát, és igazából nem olyan sok plusz ktsg cserléni egy erősebb kombóra... Jók ezek a kifogások...Én is ilyenekkel szoktam itthon érvelni....... :lol: :D :D :lol: Én szurkolok neked :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 :lol: :lol: :D Mivel a kipum odavan...így az cseréléni kell így is úgy is... turbóm is kivan valszeg...mert 5 éve határrahúzva ketyeg...Így nem sok értelme van gyárira visszacserélni a mókát, és igazából nem olyan sok plusz ktsg cserléni egy erősebb kombóra... Nem minket kell meggyőzni... :D Köszönöm szépen még egyszer a mai vontatást... :lol: Viszonozni nem szeretném, de mághálálni igen (pénteken hagylak nyerni...:lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október20, 2008 Jók ezek a kifogások...Én is ilyenekkel szoktam itthon érvelni....... :lol: :D :D :lol: Én szurkolok neked :lol: :lol: Itthon eddig bejött... :lol: :lol: Nem akarok semmi durvulás...laza 300-320 ps...megint végigolvastam mindent...elviekben nem lehet nagy bibi...gyakorlatilag meg majd kiderül... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október20, 2008 Nem minket kell meggyőzni... :D Köszönöm szépen még egyszer a mai vontatást... :lol: Viszonozni nem szeretném, de mághálálni igen (pénteken hagylak nyerni...:D) Nincs mit...igazi felüdülés LET-et vontatni..legalább ilyenkor mögöttem van... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október20, 2008 azt a kombót vedd aminek a hátuljába van medence... :lol: Te azt amúgy is csak nézhetnéd, ahogy mi ott pancsikolunk hátul... :D :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Te azt amúgy is csak nézhetnéd, ahogy mi ott pancsikolunk hátul... :lol: :lol: :lol: :D mind1az énmajd b@szomneki közben... :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Kölcsönkaphatom azt a szettet pár hétre? Mikor kellene a hajtókar? Persze! Mondjuk a pár hét az már necces, az osztóműtől kell az ilyeneket megkérdezni. :lol: :lol: A hajtókar ráér. Igazából én is csak apránként készülődök a tutira. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 demo és mennyi az az annyi amiért qrva olcson van az a hajtokar ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október20, 2008 mind1az énmajd b@szomneki közben... :lol: :D :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 demo és mennyi az az annyi amiért qrva olcson van az a hajtokar ?? Dollár-Euró árfolyamtól függ, most épp 300 euró, de volt már 330 is pár hónapja. Ha innen kell valakinek saját részre, akkor annyiért oda is adom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Persze! Mondjuk a pár hét az már necces, az osztóműtől kell az ilyeneket megkérdezni. :lol: :lol: A hajtókar ráér. Igazából én is csak apránként készülődök a tutira. :lol: Adhatok csereosztóművet is addig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Adhatok csereosztóművet is addig. :lol: Ha működik akkor nem kizárt, hogy akár meg is venném. :lol: Esetleg eladó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Ha működik akkor nem kizárt, hogy akár meg is venném. :lol: Esetleg eladó? :lol: Eladó, de ki van szedve és nem tudom, hogy jó-e még. :lol: Lehet ezeket valahogy funkcióra teszteli a kipróbáláson kívül? Ha nem, akkor max majd felújíttatom és úgy adom el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Voxi, Vasárnap hajnalban nem kószáltatok az OPC-vel az Oktogonnál ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 :lol: :lol: :D Mivel a kipum odavan...így az cseréléni kell így is úgy is... turbóm is kivan valszeg...mert 5 éve határrahúzva ketyeg...Így nem sok értelme van gyárira visszacserélni a mókát, és igazából nem olyan sok plusz ktsg cserléni egy erősebb kombóra... Miért mennyi a gyári? Mert ahogy nézem csak maga a turbo sincs 1100-1300 usd alatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Eladó, de ki van szedve és nem tudom, hogy jó-e még. :lol: Lehet ezeket valahogy funkcióra teszteli a kipróbáláson kívül? Ha nem, akkor max majd felújíttatom és úgy adom el. A fogaskerék részét igen, de a viscot szerintem nemnagyon...:S Azért mindenképpen beszéljünk, mielőtt felújíttatod. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október20, 2008 Miért mennyi a gyári? Mert ahogy nézem csak maga a turbo sincs 1100-1300 usd alatt :lol: Kb ennyi a gyári...de most van egy jó vételi lehetőségem RS28-ra... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október20, 2008 Voxi, Vasárnap hajnalban nem kószáltatok az OPC-vel az Oktogonnál ? :lol: gondolom molerúzsoztak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts