Atommanó Elküldve Szeptember5, 2008 Szerző Elküldve Szeptember5, 2008 Az olcsó tuning eleve fából vaskarika.Az olcsóbb tuning már inkább helyénvaló kifejezés.Az olcsó tuningba maximum a gagyi direktszűrők,matricák, tescos kipufogóvégek tartoznak bele.De ezektől nem lesz aszfaltszaggató egy autó sem.Esetleg hasfalszaggató a röhögéstől.Egy két diszpéldány ott feszit a cicás autók részlegén.Óccsó vót mind <_< A fent említett cég tudja ugyan ezeket csak drágáéééé... :huh: :D
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2008 Elküldve Szeptember5, 2008 Szerintem tudom mire gondolt. Lexmaul cuccok. De, senki sem tud nekem eladót sajna. Pedig keresem. Ebay -en van csak, de azok meg nem küldik Magyarországra sajna. Négyleömlő dob a c20ne-n valamit? Állítólag kati nélkül is jobb lenne már, de én nem hiszem, hogy az fojtaná le. Nééé ne küldenék ? Rá kell kérdezni és előbb-utóbb csak rábolint valamelyik <_<
Seniman Elküldve Szeptember5, 2008 Elküldve Szeptember5, 2008 Nééé ne küldenék ? Rá kell kérdezni és előbb-utóbb csak rábolint valamelyik <_< Elfogult egy fasiszták azok.A jó cuccokat betartják a fajtársaiknak.Akármi értelmes cuccra,pl. M3 pillangósorra vagy Lotus alkatrészre kattintottam egyiket se küldték volna ide.
Seniman Elküldve Szeptember5, 2008 Elküldve Szeptember5, 2008 Szerintem tudom mire gondolt. Lexmaul cuccok. De, senki sem tud nekem eladót sajna. Pedig keresem. Ebay -en van csak, de azok meg nem küldik Magyarországra sajna. Négyleömlő dob a c20ne-n valamit? Állítólag kati nélkül is jobb lenne már, de én nem hiszem, hogy az fojtaná le. Jut eszembe,amennyiért a leömlőt megszámitja a német meg elpostázza,annyiért szerintem megcsinálják a proexnél is.Általában hengerenként egy tizes.
Seniman Elküldve Szeptember5, 2008 Elküldve Szeptember5, 2008 Na itt vannak a teljesitménylépcsők: http://www.imotecgmbh.de/PS-Bausatze/OHC_2.../ohc_2_0_i.html Az hogy a 20SEH,gyárilag katalizátormentes motor 130lovas,az jelenthet valamit <_<
Csorosz Elküldve Szeptember6, 2008 Elküldve Szeptember6, 2008 incontrol.hu Hehe.... Ilyen K&N légszűrőm van, ami az incontrolon van. A lap alakú. Persze én 13k-ért vettem vaci újba, kb 4 éve? Itt mg több mint 20? Akkor bax ezek 100%-os árréssel dolgoznak? <_< Ez a gáz manapság. Ez a rablókapitalizmus. :huh: Monjuk érdekes ez a légszűrő is. Már ha nem baj, ideirom tapasztalatom. Mikor betettem annó, kellet neki pár10 kilométer, hogy alkalmazkodjon a több levegőhöz. Addig magasabb volt az alapjárat, meg ingadozott. Na eltelt kb 10k km, mondom ideje takarítani. Szűrő ki, papír ideiglenesen be. Erre Vater szól, hogy ő biz megy Pestre.(egri vagyok ám) Vizes szűrőt vicca nemrakok, úgyhogy papírral ment. Mire hazaért, kb 60 litert evett a kocsi 300 km-en. És majd megfulladt apjuk a benzinszagban. Valamiért nem tudott visszaálni a kocsi. Azóta csak a textilszűrő van benne. :D (hisztis kis dög :D ) Seni: a seh magasabb kompresziójú nem?
Csorosz Elküldve Szeptember6, 2008 Elküldve Szeptember6, 2008 Na azthiszem megtaláltam a kérdéseimre az egyik megvalósult megoldást. C20 NE Ascona átiratban
Seniman Elküldve Szeptember6, 2008 Elküldve Szeptember6, 2008 Hehe.... Ilyen K&N légszűrőm van, ami az incontrolon van. A lap alakú. Persze én 13k-ért vettem vaci újba, kb 4 éve? Itt mg több mint 20? Akkor bax ezek 100%-os árréssel dolgoznak? :huh: Ez a gáz manapság. Ez a rablókapitalizmus. :D Monjuk érdekes ez a légszűrő is. Már ha nem baj, ideirom tapasztalatom. Mikor betettem annó, kellet neki pár10 kilométer, hogy alkalmazkodjon a több levegőhöz. Addig magasabb volt az alapjárat, meg ingadozott. Na eltelt kb 10k km, mondom ideje takarítani. Szűrő ki, papír ideiglenesen be. Erre Vater szól, hogy ő biz megy Pestre.(egri vagyok ám) Vizes szűrőt vicca nemrakok, úgyhogy papírral ment. Mire hazaért, kb 60 litert evett a kocsi 300 km-en. És majd megfulladt apjuk a benzinszagban. Valamiért nem tudott visszaálni a kocsi. Azóta csak a textilszűrő van benne. :D (hisztis kis dög :lol: ) Seni: a seh magasabb kompresziójú nem? Ha esetleg magasabb is a kompresszió,azt egy motorfelújitás kapcsán semeddig se tart kompenzálni.Apropó mocifelújitás.Ha esetleg majd generáloztatod fúrass bele nagyobb dugókat,azzal is nyersz pár lovat.A 100% árrés megszokott dolog kis országunkban.Anno néztem egy Mattig Lotus optikás első lökőt.Itthon 240ezret kértek érte.Katt ebay,ott UGYANAZ a lökő,ugyanazzal a fényképpel 240euro.Nem gyenge.Itthon egy fémmagos katalizátort 30 ezer alatt nem igen adnak oda,a jenki ebayen a legdrágább saválló magnaflow 125dollár. <_< A tanulságot vonja le mindenki maga.Megnézted az imotec linket?
voszi Elküldve Szeptember6, 2008 Elküldve Szeptember6, 2008 Az nagyon jó cég ám... :D :D :lol: hutyutyutyutyuuuuuuuuuuuuuuuu <_< na ezt jól mondta komámasszony anti :huh:
voszi Elküldve Szeptember6, 2008 Elküldve Szeptember6, 2008 Na azthiszem megtaláltam a kérdéseimre az egyik megvalósult megoldást. C20 NE Ascona átiratban ez korrektnek tűnik. de ilyet ne építs, hanem ócsóér' hozzál németektől kompletten. egyébként is szívó, mit akarsz vele itt a turbós hulladékok közt? <_< :huh: :D
Csorosz Elküldve Szeptember6, 2008 Elküldve Szeptember6, 2008 Ha esetleg magasabb is a kompresszió,azt egy motorfelújitás kapcsán semeddig se tart kompenzálni.Apropó mocifelújitás.Ha esetleg majd generáloztatod fúrass bele nagyobb dugókat,azzal is nyersz pár lovat.A 100% árrés megszokott dolog kis országunkban.Anno néztem egy Mattig Lotus optikás első lökőt.Itthon 240ezret kértek érte.Katt ebay,ott UGYANAZ a lökő,ugyanazzal a fényképpel 240euro.Nem gyenge.Itthon egy fémmagos katalizátort 30 ezer alatt nem igen adnak oda,a jenki ebayen a legdrágább saválló magnaflow 125dollár. <_< A tanulságot vonja le mindenki maga.Megnézted az imotec linket? Ja-ja. Meglestem. Azért ott is van mit nézelődni. A phase 5ben majdnem 300 fokos vezér? Uhh. :huh: Monjuk azért az árért majdnem használt Lotus Omegát vehetsz.
Seniman Elküldve Szeptember6, 2008 Elküldve Szeptember6, 2008 Ja-ja. Meglestem. Azért ott is van mit nézelődni. A phase 5ben majdnem 300 fokos vezér? Uhh. <_< Monjuk azért az árért majdnem használt Lotus Omegát vehetsz. Azért a Lotushoz van még mit gyűjtögetni 6000euroért csak lepukkantat vagy töröttet kapsz.Egy normális Lotus a friciknél 20E euro fölött van.
Seniman Elküldve Szeptember6, 2008 Elküldve Szeptember6, 2008 Ja-ja. Meglestem. Azért ott is van mit nézelődni. A phase 5ben majdnem 300 fokos vezér? Uhh. <_< Monjuk azért az árért majdnem használt Lotus Omegát vehetsz. Ha az tetszett,itt van a másik járható út: http://www.imotecgmbh.de/Leistungsteile/Hu...0/cih_4-30.html Ezt megcsináltatod és neked lesz egyedül az országban 3000-es négyhengeres Omegád :huh: C30NE négy hengerrel.A lista alján ott a leömlő(facherkrümmer)ára,szerintem nem sok érte.
Csorosz Elküldve Szeptember6, 2008 Elküldve Szeptember6, 2008 Ha az tetszett,itt van a másik járható út: http://www.imotecgmbh.de/Leistungsteile/Hu...0/cih_4-30.html Ezt megcsináltatod és neked lesz egyedül az országban 3000-es négyhengeres Omegád <_< C30NE négy hengerrel.A lista alján ott a leömlő(facherkrümmer)ára,szerintem nem sok érte. Szüzanyám......
Seniman Elküldve Szeptember6, 2008 Elküldve Szeptember6, 2008 Szüzanyám...... Ezek szerint elnyerte a tetszésed :huh: Jó cég ez,tudnak állat motorokat épiteni,mondjuk a fő profiljuk a versenyautóépités.Az én háromezresemből négyfelest tudnak faragni,vagy 3000-es szivót 354lóerővel,igaz 11ezres fordulaton <_<
voszi Elküldve Szeptember9, 2008 Elküldve Szeptember9, 2008 ezekre a bilincsekre asszem már nem lesz kifogása senkinek: vettem egy 82 fokos termosztátot, meg a lassan kifekvő vezműtengely jeladóm helyett egy vadi újat. hátra van még a direktszűrő körül a módosítás, ehhez már minden csövet összeszedtem, csak a fémidom készül még. ha ezzel is készen vagyunk, padra teszem a tragit. remélem 300LE meg lesz. a kerékteljesítmény alapján simán, de várjuk ki a végét.
Atommanó Elküldve Szeptember9, 2008 Szerző Elküldve Szeptember9, 2008 :D <_< Ha mondanál hozzá végre egy 400m-es időt, sebességet, akkor játszhatnánk mérés előtt tippelősdit... :huh:
voszi Elküldve Szeptember9, 2008 Elküldve Szeptember9, 2008 szonik felhomályosított, hogy az ő mocija a 470ccm-es injektor fennakadása miatt offolt be, kicsit befoftam. a teljesítményem még nem olyan vészesen magas, de ördög bácsi nem alszik, kicsi le se fekszik. jó injektort szeretnék venni, nem tiszta műanyagot, mint ez a boss 470-es. van vkinek ötlete, javaslata? előre is köszi. 550 körüli jöhet, sokkal nagyobbat nem szeretnék, nincs itt az ideje annak még. zoli említett valamit konkrétan, de azt szokás szerint elfelejtettem <_< :huh:
voszi Elküldve Szeptember9, 2008 Elküldve Szeptember9, 2008 :lol: <_< Ha mondanál hozzá végre egy 400m-es időt, sebességet, akkor játszhatnánk mérés előtt tippelősdit... :huh: de ha mondok, akkor mit tippeltek? :D :D
voszi Elküldve Szeptember9, 2008 Elküldve Szeptember9, 2008 0" rollouttal a legjobbja 13,95@172 - még a 215-ös gumikkal. ha minden igaz, ma lesz 235-ös próbára, majd azzal is futok egyet. az 10" rollouttal olyan 13,60@172 volt egy 13,53@174 is, de ott szerintem lejtett kicsit az út, azt nem tudom megismételni, tehát csirke.
Atommanó Elküldve Szeptember9, 2008 Szerző Elküldve Szeptember9, 2008 szonik felhomályosított, hogy az ő mocija a 470ccm-es injektor fennakadása miatt offolt be, kicsit befoftam. a teljesítményem még nem olyan vészesen magas, de ördög bácsi nem alszik, kicsi le se fekszik. jó injektort szeretnék venni, nem tiszta műanyagot, mint ez a boss 470-es. van vkinek ötlete, javaslata? előre is köszi. 550 körüli jöhet, sokkal nagyobbat nem szeretnék, nincs itt az ideje annak még. zoli említett valamit konkrétan, de azt szokás szerint elfelejtettem <_< :huh: Szerintem beszélj s timeslip-es brigáddal, vagy az schusziékkal, azért ott akad már némi tapasztalat...vannak akik 1000-1200 ccm-es injektorokkal tolják...
Atommanó Elküldve Szeptember9, 2008 Szerző Elküldve Szeptember9, 2008 0" rollouttal a legjobbja 13,95@172 - még a 215-ös gumikkal. ha minden igaz, ma lesz 235-ös próbára, majd azzal is futok egyet. az 10" rollouttal olyan 13,60@172 volt egy 13,53@174 is, de ott szerintem lejtett kicsit az út, azt nem tudom megismételni, tehát csirke. Szerintem kb 310-320 LE főtengelyen...
voszi Elküldve Szeptember9, 2008 Elküldve Szeptember9, 2008 hát igen, ez se egy rossz ötlet... <_< kösziii
Lanti Elküldve Szeptember9, 2008 Elküldve Szeptember9, 2008 0" rollouttal a legjobbja 13,95@172 - még a 215-ös gumikkal. ha minden igaz, ma lesz 235-ös próbára, majd azzal is futok egyet. az 10" rollouttal olyan 13,60@172 volt egy 13,53@174 is, de ott szerintem lejtett kicsit az út, azt nem tudom megismételni, tehát csirke. bazzzee ne az én időimet nézd! <_< :huh:
voszi Elküldve Szeptember9, 2008 Elküldve Szeptember9, 2008 Szerintem kb 310-320 LE főtengelyen... max... a dani (a németből jött mtb-s skac, aki az opc999 sanyinak hozta a cuccokat) szerint olyan 300LE lehet főtengelyen. azzal kezdte, hogy álljak ki a solyommal (qp kabrio vmax evo280 programmal, amit dani kijavított). azt mondta, szerinte rommá ver. solyom mondta, hogy nem áll ki, minek. 1,2mp-et vertem rá 1/4 mérföldön. <_<
Recommended Posts