Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Úgy legyen :D

Aki a www.szamlapok.hu oldalaon található cuccokat csinálja Rolandnak hívják és pénteket megtalálod általában a Lurdynál egy lila Calija van B)

Beszéletnél vele, hogy miként tudná megvalósítani az elképzeléseidet.

Ezért jó ide járni mert megvilágosodom mindig! B)

Eszembe sem jutott ez a megoldás, hogy csináltatni hasonlót ,mint a gyári!

Amúgy is terveztem, hogy kinézek a lurdyhoz , de most már akkor tuti kinézek valamikor!

Tenkju ;)

Elküldve

Hát mennyire üzembiztos egy ilyen??? Pont semennyire...alapnak jó, de mindig kell rákölteni...amúgy pont ezek miatt eladó...elég rég óta...

Piiista, csak nem túrós vekit jársz nézegetni Lalival... B) B)

Elküldve
Ezért jó ide járni mert megvilágosodom mindig! B)

Eszembe sem jutott ez a megoldás, hogy csináltatni hasonlót ,mint a gyári!

Amúgy is terveztem, hogy kinézek a lurdyhoz , de most már akkor tuti kinézek valamikor!

Tenkju :D

Arra figyelj, hogy mi általában csütörtökön vagyunk ott, Roland meg inkább pénteken.

Ha holnap kijössz és Norbi ráér, akkor meg tudsz nézni egy nagyon korrekt Veki műszerfalat, amit a Roland csinál B)

Elküldve
Arra figyelj, hogy mi általában csütörtökön vagyunk ott, Roland meg inkább pénteken.

Ha holnap kijössz és Norbi ráér, akkor meg tudsz nézni egy nagyon korrekt Veki műszerfalat, amit a Roland csinál B)

Még nem tudom hogy hogyan alakul a holnap esté, de szerintem kinézek! B)

Majd igyekszem közel settenkedni, mert még senkit nem ismerek személyesen :D

Elküldve

én sem mondtam még le végérvényesen egy letről ;) ha tevely év végén elvitte volna haver a calijába az mv6-omat akkor már én is sziszegnék 300 pacival. De nem vitte, most meg van már cash-e de már nem adom ;) Ez mellett meg építeni egyet az kicsit húzós lenne :D Na majd lesz ebből turbinyekes B) okosodok ám már, mutittak pár felettébb érdekes dolgot B)

Elküldve
Még nem tudom hogy hogyan alakul a holnap esté, de szerintem kinézek! B)

Majd igyekszem közel settenkedni, mert még senkit nem ismerek személyesen :D

Okés, de másszunk át a gsi csetbe, mert ez már off itt B)

Elküldve

zusammenbau1_906.jpg

na mondjuk egy ilyen? B) A srácnak volt egy i500 turbója már, most x30xe biturbót épít. Oscherslebenre kész akart lenni de elmondása szerint nem lesz sajna.

Elküldve

kezdenek épülgetni kint a gépek B) Tavaly még nemigen mertek turbósítani, egy-két próbálkozás volt csak. Tapossák csak ki az utat nekem B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.