MOR16V Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Baccameg mijé nem volt korábban EZ eladó??? ez is többször volt már fent, ennél is van vmi gebasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 ez is többször volt már fent, ennél is van vmi gebasz. Nem megy a 4x4, kopognak a hidrotőkék, gátlok kivannak, ívek kicsit fáradtak, de Lali szerint nincs rossz állapotban B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Úgy legyen :D Aki a www.szamlapok.hu oldalaon található cuccokat csinálja Rolandnak hívják és pénteket megtalálod általában a Lurdynál egy lila Calija van B) Beszéletnél vele, hogy miként tudná megvalósítani az elképzeléseidet. Ezért jó ide járni mert megvilágosodom mindig! B) Eszembe sem jutott ez a megoldás, hogy csináltatni hasonlót ,mint a gyári! Amúgy is terveztem, hogy kinézek a lurdyhoz , de most már akkor tuti kinézek valamikor! Tenkju ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2008 Hát mennyire üzembiztos egy ilyen??? Pont semennyire...alapnak jó, de mindig kell rákölteni...amúgy pont ezek miatt eladó...elég rég óta... Piiista, csak nem túrós vekit jársz nézegetni Lalival... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2008 Ki akarsz kapni????????? B) B) :D ;) ;) :lol: A család másik ópíszíjétől egyértelmű lenne a vereség, de a kicsi még kapna azért... :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Ezért jó ide járni mert megvilágosodom mindig! B) Eszembe sem jutott ez a megoldás, hogy csináltatni hasonlót ,mint a gyári! Amúgy is terveztem, hogy kinézek a lurdyhoz , de most már akkor tuti kinézek valamikor! Tenkju :D Arra figyelj, hogy mi általában csütörtökön vagyunk ott, Roland meg inkább pénteken. Ha holnap kijössz és Norbi ráér, akkor meg tudsz nézni egy nagyon korrekt Veki műszerfalat, amit a Roland csinál B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 ....Piiista, csak nem túrós vekit jársz nézegetni Lalival... B) :D.... Megnéztük a bordót és ezt : http://www.hasznaltauto.hu/1385846_opel_calibra_1993 Veki kapcsán csak annyi, hogy nem tegnap volt, mehetett azóta +ba és -ba az általam írt állapot B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 B) B) :D A család másik ópíszíjétől egyértelmű lenne a vereség, de a kicsi még kapna azért... ;) :P MÉG ;) Egy kis Dbilas csak bejátszik majd Voszi ugye ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Arra figyelj, hogy mi általában csütörtökön vagyunk ott, Roland meg inkább pénteken. Ha holnap kijössz és Norbi ráér, akkor meg tudsz nézni egy nagyon korrekt Veki műszerfalat, amit a Roland csinál B) Még nem tudom hogy hogyan alakul a holnap esté, de szerintem kinézek! B) Majd igyekszem közel settenkedni, mert még senkit nem ismerek személyesen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 én sem mondtam még le végérvényesen egy letről ;) ha tevely év végén elvitte volna haver a calijába az mv6-omat akkor már én is sziszegnék 300 pacival. De nem vitte, most meg van már cash-e de már nem adom ;) Ez mellett meg építeni egyet az kicsit húzós lenne :D Na majd lesz ebből turbinyekes B) okosodok ám már, mutittak pár felettébb érdekes dolgot B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 ....én sem mondtam még le végérvényesen egy letről B).... Ez alapvetően egy pártolandó hozzállás B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2008 MV6 turbóóó...ennyi...nem kell ide semmi okosság...felcsigázni, azt kész... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Még nem tudom hogy hogyan alakul a holnap esté, de szerintem kinézek! B) Majd igyekszem közel settenkedni, mert még senkit nem ismerek személyesen :D Okés, de másszunk át a gsi csetbe, mert ez már off itt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Okés, de másszunk át a gsi csetbe, mert ez már off itt B) Oki! Már én is ezt éreztem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 MV6 turbóóó...ennyi...nem kell ide semmi okosság...felcsigázni, azt kész... B) Anti mondja az frankót! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Anti mondja az frankót! :D Az olvaSZTÁR B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2008 Anti mondja az frankót! :D Hát szoktam én hülyeségeket beszélni??? B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 na mondjuk egy ilyen? B) A srácnak volt egy i500 turbója már, most x30xe biturbót épít. Oscherslebenre kész akart lenni de elmondása szerint nem lesz sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Hát szoktam én hülyeségeket beszélni??? B) B) Őőőőő.....csak az ügyvédem jelenlétében válaszolok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 http://www.mv6.de/files/zusammenbau1_906.jpg na mondjuk egy ilyen? B) Csiga biga gyere ki... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2008 Az olvaSZTÁR B) B) Attiék őrzik is a dugókat, mert ilyet még nem látott senki... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 http://www.mv6.de/files/zusammenbau1_906.jpg na mondjuk egy ilyen? ;) A srácnak volt egy i500 turbója már, most x30xe biturbót épít. Oscherslebenre kész akart lenni de elmondása szerint nem lesz sajna. B) :D Ez elég komolynak tűnik. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 ő viszont úgy fest el fog addigra készülni. Ez egy c25xe amire egy gt3076r lett rászúrva. 400 paci a cél egyenlőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2008 Na igen szép darab...mit mehet egy ilyen 4X4-el atya gatya... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 kezdenek épülgetni kint a gépek B) Tavaly még nemigen mertek turbósítani, egy-két próbálkozás volt csak. Tapossák csak ki az utat nekem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts