J0hnny Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Megint kívülről nyalogatod a mézescsuprot? :D :lol: :D Ebben csak az a vicc, hogy pont te kérdezed! :) Mi van már a kapuccsinófözővel? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Miért? Nem látok benne semmi különlegeset :D Hát pont ettől érdekess! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Hát pont ettől érdekess! :) :D :lol: :D Ebben csak az a vicc, hogy pont te kérdezed! ;) Mi van már a kapuccsinófözővel? :D Mr.elégazegynégy... :D ;) Majd nemsokára az is elmegy aztán jöhet megint a vigyorgó verda :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dancsine Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 egy ilyen benzinhídér' odaadnám a fél ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2011 egy ilyen benzinhídér' odaadnám a fél ... Én semmi különöset nem látok benne... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dancsine Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Én semmi különöset nem látok benne... <_< lehet a benzinszagot hiányolnám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dancsine Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Én semmi különöset nem látok benne... <_< de ha (összehasonlításnak) látnád a 'bilincstermő gumicsőerdőt' az én kocsimon... majd teszek fel képet a bontoszokeveny@takolmany.hu-ra :angry: 1.4-ről + az ugrik be, hogy mostanában használtam egy Go*f tsi-t és ... :P TURBÓT MINDEN MOTORRA !!! :P és ez nem áprilisi Tréfa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dancsine Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 ugye nem a vw-zésből van a gond ?! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 ugye nem a vw-zésből van a gond ?! B) Dehogyis, csak ez általában nem túl pörgős téma. Az én turbósom pillanatnyilag még darabokban, már csak hónapok kérdése és összerakom :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dancsine Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Dehogyis, csak ez általában nem túl pörgős téma. Az én turbósom pillanatnyilag még darabokban, már csak hónapok kérdése és összerakom :) :( Nálam ez az érzés úgy 4 éve tart B) de nem :D a szám, mert melóba azért hoz visz, télen nyáron... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Hali, nem tudom láttátok-e már és érdemes megnézni a gyerek többi videóját is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Volvo T5 szöcske :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Corsa A C20LET 2 éve készül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Valaki nem tud esetleg let-hez jó turbót? nem bánnám, ha nem emlékeztetne Dunaújváros kéményeire ha felszúrom a blokkra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június18, 2011 Valaki nem tud esetleg let-hez jó turbót? nem bánnám, ha nem emlékeztetne Dunaújváros kéményeire ha felszúrom a blokkra :D Gyári kő, vagy valami durvább, új vagy használt??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Gyári kő, vagy valami durvább, új vagy használt??? gyári, használt-mivel az új horror áron van-, de jó lenne ha nem lógna a tengely, és blablabla. Magyarul, olyan kell ami jó. Bontottan minden lutri lehet, de hátha tud valaki egy megbízható forrást. A mostani darabokra van szedve és amíg az elkészül, kellene egy amit tudnék használni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június18, 2011 gyári, használt-mivel az új horror áron van-, de jó lenne ha nem lógna a tengely, és blablabla. Magyarul, olyan kell ami jó. Bontottan minden lutri lehet, de hátha tud valaki egy megbízható forrást. A mostani darabokra van szedve és amíg az elkészül, kellene egy amit tudnék használni. Lali nem tud valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Lali nem tud valamit? na a főgurut még nem is kérdeztem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Astra gsi 2.0 16v + c20let moci 800ezerért vihető, csak most, rövid ideig! Ha valakit érdekel, megtaláltok sok helyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Astra gsi 2.0 16v + c20let moci 800ezerért vihető, csak most, rövid ideig! Ha valakit érdekel, megtaláltok sok helyen :D Milyen Vectra turbó áll az aláírásodban? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Milyen Vectra turbó áll az aláírásodban? :) :D micsoda? akkor valamelyik mod. belepiszkált :D itt az udvarban nem áll semmiféle vectra turbo :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 micsoda? akkor valamelyik mod. belepiszkált :) itt az udvarban nem áll semmiféle vectra turbo :D "A jelen: Astra gsi 2.0 16v bordó (150 le); Vectra 2.0 16v turbo (204 le)" Én nem tudhatom, csak ezt látom az aláírásodban. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 "A jelen: Astra gsi 2.0 16v bordó (150 le); Vectra 2.0 16v turbo (204 le)" Én nem tudhatom, csak ezt látom az aláírásodban. :lol: :lol: na most már aktuális :D de ha már ide tévedtem, meg tudja valaki mondani mi az hogy melegindítás szelep(95-ös hibakód). Akkor eddig ilyennel még nem találkoztam. Meg a másik, ami rejtett hiba, nem volt check, 55-ös az abs-nél, vezérlő egység hibás. Páff. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 na most már aktuális :lol: de ha már ide tévedtem, meg tudja valaki mondani mi az hogy melegindítás szelep(95-ös hibakód). Akkor eddig ilyennel még nem találkoztam. Meg a másik, ami rejtett hiba, nem volt check, 55-ös az abs-nél, vezérlő egység hibás. Páff. Biztos jól olvastad ki a kódokat? Az 55 nem túl biztató...ECU hardware hiba :lol: Hot Start Valve Ez valahol a szívósoron kell legyen, kábelsztakadást keress szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus31, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 Biztos jól olvastad ki a kódokat? Az 55 nem túl biztató...ECU hardware hiba :lol: Hot Start Valve Ez valahol a szívósoron kell legyen, kábelsztakadást keress szerintem... pedig 55 az abs-nél, még jó hogy vannak vezérlőim, a másikat vágom már, csak le kell dugóznom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts