Zsoltee Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Remélem a tömegterméken már megtanultok középre flexelni nútot. :lol: :lol: :lol: :lol:
Demó Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Zsoltee87 írta: Remélem a tömegterméken már megtanultok középre flexelni nútot. :D :lol: :lol: :lol: Igen, az az én kezem munkáját dícséri, mert azt még nekem kellett itthon beleflexelni. :P :lol: A többiben imbusz lesz, de ezt erre a próbadarabra már nem csináltuk meg. Ezen még sokminden marva lett, ami később esztergálva lesz, mert a srác jobban ért a CNC maróhoz, mint a síma eszterga géphez. Az esztergályos meg nem ért épp rá, így meg kellett oldania valahogy. :D
Zsoltee Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 De egyébként szép, meg biztos jó. Csak tudnám pontosan mi ez és mit csinál. :lol: :lol:
spzoli Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Zsoltee87 írta: De egyébként szép, meg biztos jó. Csak tudnám pontosan mi ez és mit csinál. :lol: :lol: Demó írta: 2-től 5 bar fölé tudom állítani a nyomást vele. tehát kereket cserél :lol:
Demó Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Zsoltee87 írta: De egyébként szép, meg biztos jó. Csak tudnám pontosan mi ez és mit csinál. :lol: :lol: Ez tuning, ettől jönnek a plusz lovak a motorodba! :lol: De előbb meg kell venni! :lol:
Lanti Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Demó írta: Ez tuning, ettől jönnek a plusz lovak a motorodba! :lol: De előbb meg kell venni! :lol: jár hozzá let kábelköteg is? :lol:
Zsoltee Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 spzoli írta: tehát kereket cserél :lol: nyomást állít. Rendben. Minek a nyomását? Gondolom mivel turbós topicba linkeli demo, töltőnyomást? Az én kocsimban nincs turbo, minek vennék ilyet?
Demó Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Zsoltee87 írta: nyomást állít. Rendben. Minek a nyomását? Gondolom mivel turbós topicba linkeli demo, töltőnyomást? Az én kocsimban nincs turbo, minek vennék ilyet? Jaa, bocs, nem írtam oda, hogy benzinnyomásszabályzó. :lol: De ha már a benzinhídon van, akkor gondoltam mindenki kitalálja, hogy miről is van szó. :lol: Tehát ez neked is Tuning! :lol:
Demó Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Lanti írta: jár hozzá let kábelköteg is? :lol: Mit akarsz LET kábelköteggel? :lol: Kell oda még sokminden más is, ha turbósítani akarsz. :lol:
Zsoltee Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Demó írta: Jaa, bocs, nem írtam oda, hogy benzinnyomásszabályzó. :lol: De ha már a benzinhídon van, akkor gondoltam mindenki kitalálja, hogy miről is van szó. :lol: Tehát ez neked is Tuning! :lol: hmm, jól gondoltam én azt, csak nem voltam benne biztos. a gyári érték kb. mennyi? Gondolom 2barnál valamivel nagyobb.
Lanti Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Demó írta: Mit akarsz LET kábelköteggel? :lol: Kell oda még sokminden más is, ha turbósítani akarsz. :lol: nyakamköré tekerném :lol: :lol:
Demó Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Lanti írta: nyakamköré tekerném :lol: :lol: Oda tudok valamit, ami jobb lenne erre a célra és még csak nem is lenne kár érte. :lol: Olcsóbb is lenne, de ha ragaszkodsz hozzá, odaadhatom egy LET-kábelköteg árán is! :lol: :P
Demó Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Zsoltee87 írta: hmm, jól gondoltam én azt, csak nem voltam benne biztos. a gyári érték kb. mennyi? Gondolom 2barnál valamivel nagyobb. A gyári vagy 2,5 vagy 3 bar, de általában rá van írva a szabályzóra, hogy neked melyik van.
Lanti Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Demó írta: Oda tudok valamit, ami jobb lenne erre a célra és még csak nem is lenne kár érte. :lol: Olcsóbb is lenne, de ha ragaszkodsz hozzá, odaadhatom egy LET-kábelköteg árán is! :lol: :lol: köszönöm lehetőséget, de maradnék az eredeti kötegnél :lol:
Lanti Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Demó írta: A gyári vagy 2,5 vagy 3 bar, de általában rá van írva a szabályzóra, hogy neked melyik van. és az általad gyártottba honnan látod, hogy mennyire emeled vele? érzésre?
Zsoltee Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Demó írta: A gyári vagy 2,5 vagy 3 bar, de általában rá van írva a szabályzóra, hogy neked melyik van. aha. Hát majd ha ráérsz megnézzük pályanapon. :lol:
Demó Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Lanti írta: és az általad gyártottba honnan látod, hogy mennyire emeled vele? érzésre? Van egy órám bent a műszerfalon. 6 barig mér, most sikerült megakasztani is, amikor teljesen bezártam a szabályzót. :lol:
Demó Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Zsoltee87 írta: aha. Hát majd ha ráérsz megnézzük pályanapon. :lol: Oké, szólj rám, megnézzük. :lol:
Demó Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Legkisebb nyomás vákum nélkül. Ennél feljebb már nem csavarnám, mert amikor kicsit tovább csavartam, akkor bezárt a szabályzó és kiakadt az óra. :lol:
Stock16v Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Demó írta: Ha valakinek kellene, akkor szóljon, mert sorozatgyártás is lesz. Lehet-e tudni az árát? :lol:
Sonique Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Stock16v írta: Lehet-e tudni az árát? :lol: profit orientalt multicég :lol: qrva nagy haszonkulcsal nem éri meg :lol:
Demó Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Stock16v írta: Lehet-e tudni az árát? :lol: Még nem tudom. De az tuti, hogy egy gyári is kell majd cserébe.
Zsoltee Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Demó írta: Még nem tudom. De az tuti, hogy egy gyári is kell majd cserébe. Na ezt most csak én nem értem? :lol:
Lanti Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Zsoltee87 írta: Na ezt most csak én nem értem? :lol: valószínű :lol:
Demó Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Zsoltee87 írta: Na ezt most csak én nem értem? :lol: Ez azt jelenti, hogy kell majd egy gyári szabályzó cserében, mert abból kell felhasználnom a membránt és a rugót.
Recommended Posts