Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  Zsoltee87 írta:
Remélem a tömegterméken már megtanultok középre flexelni nútot. :D :lol: :lol: :lol:

Igen, az az én kezem munkáját dícséri, mert azt még nekem kellett itthon beleflexelni. :P :lol:

A többiben imbusz lesz, de ezt erre a próbadarabra már nem csináltuk meg.

Ezen még sokminden marva lett, ami később esztergálva lesz, mert a srác jobban ért a CNC maróhoz, mint a síma eszterga géphez. Az esztergályos meg nem ért épp rá, így meg kellett oldania valahogy. :D

Elküldve
  Zsoltee87 írta:
De egyébként szép, meg biztos jó. Csak tudnám pontosan mi ez és mit csinál. :lol: :lol:

Demó írta:
2-től 5 bar fölé tudom állítani a nyomást vele.

tehát kereket cserél :lol:

Elküldve
  Zsoltee87 írta:
De egyébként szép, meg biztos jó. Csak tudnám pontosan mi ez és mit csinál. :lol: :lol:

Ez tuning, ettől jönnek a plusz lovak a motorodba! :lol:

De előbb meg kell venni! :lol:

Elküldve
  spzoli írta:
tehát kereket cserél :lol:

nyomást állít. Rendben. Minek a nyomását? Gondolom mivel turbós topicba linkeli demo, töltőnyomást? Az én kocsimban nincs turbo, minek vennék ilyet?

Elküldve
  Zsoltee87 írta:
nyomást állít. Rendben. Minek a nyomását? Gondolom mivel turbós topicba linkeli demo, töltőnyomást? Az én kocsimban nincs turbo, minek vennék ilyet?

Jaa, bocs, nem írtam oda, hogy benzinnyomásszabályzó. :lol:

De ha már a benzinhídon van, akkor gondoltam mindenki kitalálja, hogy miről is van szó. :lol:

Tehát ez neked is Tuning! :lol:

Elküldve
  Lanti írta:
jár hozzá let kábelköteg is? :lol:

Mit akarsz LET kábelköteggel? :lol:

Kell oda még sokminden más is, ha turbósítani akarsz. :lol:

Elküldve
  Demó írta:
Jaa, bocs, nem írtam oda, hogy benzinnyomásszabályzó. :lol:

De ha már a benzinhídon van, akkor gondoltam mindenki kitalálja, hogy miről is van szó. :lol:

Tehát ez neked is Tuning! :lol:

hmm, jól gondoltam én azt, csak nem voltam benne biztos. a gyári érték kb. mennyi? Gondolom 2barnál valamivel nagyobb.

Elküldve
  Lanti írta:
nyakamköré tekerném :lol: :lol:

Oda tudok valamit, ami jobb lenne erre a célra és még csak nem is lenne kár érte. :lol:

Olcsóbb is lenne, de ha ragaszkodsz hozzá, odaadhatom egy LET-kábelköteg árán is! :lol: :P

Elküldve
  Zsoltee87 írta:
hmm, jól gondoltam én azt, csak nem voltam benne biztos. a gyári érték kb. mennyi? Gondolom 2barnál valamivel nagyobb.

A gyári vagy 2,5 vagy 3 bar, de általában rá van írva a szabályzóra, hogy neked melyik van.

Elküldve
  Demó írta:
Oda tudok valamit, ami jobb lenne erre a célra és még csak nem is lenne kár érte. :lol:

Olcsóbb is lenne, de ha ragaszkodsz hozzá, odaadhatom egy LET-kábelköteg árán is! :lol: :lol:

köszönöm lehetőséget, de maradnék az eredeti kötegnél :lol:

Elküldve
  Demó írta:
A gyári vagy 2,5 vagy 3 bar, de általában rá van írva a szabályzóra, hogy neked melyik van.

és az általad gyártottba honnan látod, hogy mennyire emeled vele? érzésre?

Elküldve
  Demó írta:

aha. Hát majd ha ráérsz megnézzük pályanapon. :lol:

Elküldve
  Lanti írta:
és az általad gyártottba honnan látod, hogy mennyire emeled vele? érzésre?

Van egy órám bent a műszerfalon. 6 barig mér, most sikerült megakasztani is, amikor teljesen bezártam a szabályzót. :lol:

Elküldve

Legkisebb nyomás vákum nélkül.

IMG_3052_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ennél feljebb már nem csavarnám, mert amikor kicsit tovább csavartam, akkor bezárt a szabályzó és kiakadt az óra. :lol:

IMG_3054_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve
  Zsoltee87 írta:
Na ezt most csak én nem értem? :lol:

Ez azt jelenti, hogy kell majd egy gyári szabályzó cserében, mert abból kell felhasználnom a membránt és a rugót.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.