Zsoltee Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Remélem a tömegterméken már megtanultok középre flexelni nútot. :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Remélem a tömegterméken már megtanultok középre flexelni nútot. :D :lol: :lol: :lol: Igen, az az én kezem munkáját dícséri, mert azt még nekem kellett itthon beleflexelni. :P :lol: A többiben imbusz lesz, de ezt erre a próbadarabra már nem csináltuk meg. Ezen még sokminden marva lett, ami később esztergálva lesz, mert a srác jobban ért a CNC maróhoz, mint a síma eszterga géphez. Az esztergályos meg nem ért épp rá, így meg kellett oldania valahogy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 De egyébként szép, meg biztos jó. Csak tudnám pontosan mi ez és mit csinál. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 De egyébként szép, meg biztos jó. Csak tudnám pontosan mi ez és mit csinál. :lol: :lol: 2-től 5 bar fölé tudom állítani a nyomást vele. tehát kereket cserél :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 De egyébként szép, meg biztos jó. Csak tudnám pontosan mi ez és mit csinál. :lol: :lol: Ez tuning, ettől jönnek a plusz lovak a motorodba! :lol: De előbb meg kell venni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Ez tuning, ettől jönnek a plusz lovak a motorodba! :lol: De előbb meg kell venni! :lol: jár hozzá let kábelköteg is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 tehát kereket cserél :lol: nyomást állít. Rendben. Minek a nyomását? Gondolom mivel turbós topicba linkeli demo, töltőnyomást? Az én kocsimban nincs turbo, minek vennék ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 nyomást állít. Rendben. Minek a nyomását? Gondolom mivel turbós topicba linkeli demo, töltőnyomást? Az én kocsimban nincs turbo, minek vennék ilyet? Jaa, bocs, nem írtam oda, hogy benzinnyomásszabályzó. :lol: De ha már a benzinhídon van, akkor gondoltam mindenki kitalálja, hogy miről is van szó. :lol: Tehát ez neked is Tuning! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 jár hozzá let kábelköteg is? :lol: Mit akarsz LET kábelköteggel? :lol: Kell oda még sokminden más is, ha turbósítani akarsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Jaa, bocs, nem írtam oda, hogy benzinnyomásszabályzó. :lol: De ha már a benzinhídon van, akkor gondoltam mindenki kitalálja, hogy miről is van szó. :lol: Tehát ez neked is Tuning! :lol: hmm, jól gondoltam én azt, csak nem voltam benne biztos. a gyári érték kb. mennyi? Gondolom 2barnál valamivel nagyobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Mit akarsz LET kábelköteggel? :lol: Kell oda még sokminden más is, ha turbósítani akarsz. :lol: nyakamköré tekerném :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 nyakamköré tekerném :lol: :lol: Oda tudok valamit, ami jobb lenne erre a célra és még csak nem is lenne kár érte. :lol: Olcsóbb is lenne, de ha ragaszkodsz hozzá, odaadhatom egy LET-kábelköteg árán is! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 hmm, jól gondoltam én azt, csak nem voltam benne biztos. a gyári érték kb. mennyi? Gondolom 2barnál valamivel nagyobb. A gyári vagy 2,5 vagy 3 bar, de általában rá van írva a szabályzóra, hogy neked melyik van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Oda tudok valamit, ami jobb lenne erre a célra és még csak nem is lenne kár érte. :lol: Olcsóbb is lenne, de ha ragaszkodsz hozzá, odaadhatom egy LET-kábelköteg árán is! :lol: :lol: köszönöm lehetőséget, de maradnék az eredeti kötegnél :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 A gyári vagy 2,5 vagy 3 bar, de általában rá van írva a szabályzóra, hogy neked melyik van. és az általad gyártottba honnan látod, hogy mennyire emeled vele? érzésre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 A gyári vagy 2,5 vagy 3 bar, de általában rá van írva a szabályzóra, hogy neked melyik van. aha. Hát majd ha ráérsz megnézzük pályanapon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 és az általad gyártottba honnan látod, hogy mennyire emeled vele? érzésre? Van egy órám bent a műszerfalon. 6 barig mér, most sikerült megakasztani is, amikor teljesen bezártam a szabályzót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 aha. Hát majd ha ráérsz megnézzük pályanapon. :lol: Oké, szólj rám, megnézzük. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Legkisebb nyomás vákum nélkül. Ennél feljebb már nem csavarnám, mert amikor kicsit tovább csavartam, akkor bezárt a szabályzó és kiakadt az óra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Ha valakinek kellene, akkor szóljon, mert sorozatgyártás is lesz. Lehet-e tudni az árát? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Lehet-e tudni az árát? :lol: profit orientalt multicég :lol: qrva nagy haszonkulcsal nem éri meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Lehet-e tudni az árát? :lol: Még nem tudom. De az tuti, hogy egy gyári is kell majd cserébe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Még nem tudom. De az tuti, hogy egy gyári is kell majd cserébe. Na ezt most csak én nem értem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Na ezt most csak én nem értem? :lol: valószínű :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Na ezt most csak én nem értem? :lol: Ez azt jelenti, hogy kell majd egy gyári szabályzó cserében, mert abból kell felhasználnom a membránt és a rugót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts