J0hnny Elküldve Március16, 2011 Elküldve Március16, 2011 Megint kívülről nyalogatod a mézescsuprot? :D :lol: :D Ebben csak az a vicc, hogy pont te kérdezed! :) Mi van már a kapuccsinófözővel? ;)
warwolf Elküldve Március16, 2011 Elküldve Március16, 2011 Miért? Nem látok benne semmi különlegeset :D Hát pont ettől érdekess! :lol:
Stefan Elküldve Március17, 2011 Elküldve Március17, 2011 Hát pont ettől érdekess! :) :D :lol: :D Ebben csak az a vicc, hogy pont te kérdezed! ;) Mi van már a kapuccsinófözővel? :D Mr.elégazegynégy... :D ;) Majd nemsokára az is elmegy aztán jöhet megint a vigyorgó verda :D
Atommanó Elküldve Március25, 2011 Szerző Elküldve Március25, 2011 egy ilyen benzinhídér' odaadnám a fél ... Én semmi különöset nem látok benne... <_<
dancsine Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Én semmi különöset nem látok benne... <_< lehet a benzinszagot hiányolnám...
dancsine Elküldve Április1, 2011 Elküldve Április1, 2011 Én semmi különöset nem látok benne... <_< de ha (összehasonlításnak) látnád a 'bilincstermő gumicsőerdőt' az én kocsimon... majd teszek fel képet a bontoszokeveny@takolmany.hu-ra :angry: 1.4-ről + az ugrik be, hogy mostanában használtam egy Go*f tsi-t és ... :P TURBÓT MINDEN MOTORRA !!! :P és ez nem áprilisi Tréfa!
Demó Elküldve Április16, 2011 Elküldve Április16, 2011 ugye nem a vw-zésből van a gond ?! B) Dehogyis, csak ez általában nem túl pörgős téma. Az én turbósom pillanatnyilag még darabokban, már csak hónapok kérdése és összerakom :D :)
dancsine Elküldve Április27, 2011 Elküldve Április27, 2011 Dehogyis, csak ez általában nem túl pörgős téma. Az én turbósom pillanatnyilag még darabokban, már csak hónapok kérdése és összerakom :) :( Nálam ez az érzés úgy 4 éve tart B) de nem :D a szám, mert melóba azért hoz visz, télen nyáron...
Stock16v Elküldve Május26, 2011 Elküldve Május26, 2011 Hali, nem tudom láttátok-e már és érdemes megnézni a gyerek többi videóját is.
MOR16V Elküldve Június17, 2011 Elküldve Június17, 2011 Valaki nem tud esetleg let-hez jó turbót? nem bánnám, ha nem emlékeztetne Dunaújváros kéményeire ha felszúrom a blokkra :D
Atommanó Elküldve Június18, 2011 Szerző Elküldve Június18, 2011 Valaki nem tud esetleg let-hez jó turbót? nem bánnám, ha nem emlékeztetne Dunaújváros kéményeire ha felszúrom a blokkra :D Gyári kő, vagy valami durvább, új vagy használt???
MOR16V Elküldve Június18, 2011 Elküldve Június18, 2011 Gyári kő, vagy valami durvább, új vagy használt??? gyári, használt-mivel az új horror áron van-, de jó lenne ha nem lógna a tengely, és blablabla. Magyarul, olyan kell ami jó. Bontottan minden lutri lehet, de hátha tud valaki egy megbízható forrást. A mostani darabokra van szedve és amíg az elkészül, kellene egy amit tudnék használni.
Atommanó Elküldve Június18, 2011 Szerző Elküldve Június18, 2011 gyári, használt-mivel az új horror áron van-, de jó lenne ha nem lógna a tengely, és blablabla. Magyarul, olyan kell ami jó. Bontottan minden lutri lehet, de hátha tud valaki egy megbízható forrást. A mostani darabokra van szedve és amíg az elkészül, kellene egy amit tudnék használni. Lali nem tud valamit?
MOR16V Elküldve Június18, 2011 Elküldve Június18, 2011 Lali nem tud valamit? na a főgurut még nem is kérdeztem :D
MOR16V Elküldve Augusztus2, 2011 Elküldve Augusztus2, 2011 Astra gsi 2.0 16v + c20let moci 800ezerért vihető, csak most, rövid ideig! Ha valakit érdekel, megtaláltok sok helyen :)
Demó Elküldve Augusztus3, 2011 Elküldve Augusztus3, 2011 Astra gsi 2.0 16v + c20let moci 800ezerért vihető, csak most, rövid ideig! Ha valakit érdekel, megtaláltok sok helyen :D Milyen Vectra turbó áll az aláírásodban? :) :D
MOR16V Elküldve Augusztus3, 2011 Elküldve Augusztus3, 2011 Milyen Vectra turbó áll az aláírásodban? :) :D micsoda? akkor valamelyik mod. belepiszkált :D itt az udvarban nem áll semmiféle vectra turbo :D
Demó Elküldve Augusztus5, 2011 Elküldve Augusztus5, 2011 micsoda? akkor valamelyik mod. belepiszkált :) itt az udvarban nem áll semmiféle vectra turbo :D "A jelen: Astra gsi 2.0 16v bordó (150 le); Vectra 2.0 16v turbo (204 le)" Én nem tudhatom, csak ezt látom az aláírásodban. :D :D
MOR16V Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 "A jelen: Astra gsi 2.0 16v bordó (150 le); Vectra 2.0 16v turbo (204 le)" Én nem tudhatom, csak ezt látom az aláírásodban. :lol: :lol: na most már aktuális :D de ha már ide tévedtem, meg tudja valaki mondani mi az hogy melegindítás szelep(95-ös hibakód). Akkor eddig ilyennel még nem találkoztam. Meg a másik, ami rejtett hiba, nem volt check, 55-ös az abs-nél, vezérlő egység hibás. Páff.
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 na most már aktuális :lol: de ha már ide tévedtem, meg tudja valaki mondani mi az hogy melegindítás szelep(95-ös hibakód). Akkor eddig ilyennel még nem találkoztam. Meg a másik, ami rejtett hiba, nem volt check, 55-ös az abs-nél, vezérlő egység hibás. Páff. Biztos jól olvastad ki a kódokat? Az 55 nem túl biztató...ECU hardware hiba :lol: Hot Start Valve Ez valahol a szívósoron kell legyen, kábelsztakadást keress szerintem...
MOR16V Elküldve Augusztus31, 2011 Elküldve Augusztus31, 2011 Biztos jól olvastad ki a kódokat? Az 55 nem túl biztató...ECU hardware hiba :lol: Hot Start Valve Ez valahol a szívósoron kell legyen, kábelsztakadást keress szerintem... pedig 55 az abs-nél, még jó hogy vannak vezérlőim, a másikat vágom már, csak le kell dugóznom :lol:
Recommended Posts