Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Beszéltem a ruszki gyerekkel, azért cserélte ki a motort, mert szarakodott neki a z16xe computere. :)

Nem volt neki Corsája is véletlenül? :o :D :)

Elküldve
Nem volt neki Corsája is véletlenül? :o :D :)

De volt! :)

Velem ellentétben ő a turbot akarta beletenni a corsába, de beszart neki a meriva, így abba került a móka.

Elküldve
De volt! :D

Velem ellentétben ő a turbot akarta beletenni a corsába, de beszart neki a meriva, így abba került a móka.

TUDTAM! Tipikus Kóórzás hozzáállás!!! :o

• 2 weeks later...
Elküldve
türelem rózsát terem. demó papa elkészült a váltómmal. :lol: el se hiszem.

Naaaaaaaa.....hááttt igeeen ?

Akkor pont itt az ideje, hogy 1 nap alatt szétcsapd az autót :excl: :( :lol: :lol:

Elküldve
türelem rózsát terem. demó papa elkészült a váltómmal. :lol: el se hiszem.

Kár, hogy nem egyből a megfelelő kinyomócsapágyat kaptad, különben már mindketten rég el is felejtettük volna, hogy egyáltalán itt járt az autó. :excl: :(

Elküldve
mind1 már, azt az 1 napot, amíg szétcsapom legalább odébb toltuk....... :excl: :(

Ez aztán a hozzáállás! :lol:

Azért majdcsak többet fog bírni 1 napnál. :lol:

Elküldve
ne ijesztgess! :lol:

Most nem ereszt amúgy a cső, pedig direkt nézegetem mindig a szintet, de tartja... :lol: :excl: :(

Szedjem szét még egyszer és próbáljak meg befaragni valami használt csövet, ha találok olyant, vagy ha nem ereszt, akkor hazaviszed így és majd ott ki lesz cserélve?

Elküldve
Most nem ereszt amúgy a cső, pedig direkt nézegetem mindig a szintet, de tartja... :lol: :excl: :(

Szedjem szét még egyszer és próbáljak meg befaragni valami használt csövet, ha találok olyant, vagy ha nem ereszt, akkor hazaviszed így és majd ott ki lesz cserélve?

üzembiztosan jusson haza, ennyi az elvárás..... :lol: sztem ha nem ereszt, akkor hagyhatod.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.