Demó Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Annó az NE corsával is fonni kellett néha a kalácsot,mert próbált indulni ide-oda,pedig az még puding a tiédhez képest.El sem merem képzelni mit művelne a kékvillám egy esti hungáriás rajtnál... :wacko: Öregszünk öregszünk,de engem még mindig boldoggá tesz,amikor széria kinézettel odavágsz egy jóval drágább autócsodának! :D Azért az a Corsa messze nem volt olyan stabil, mint egy bölcsős Astra! Már a tiéd is sokkal stabilabb lenne, főleg ha hallgatsz is rám és nem kell mindennek a legolcsóbbnak lennie. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 egyébként elvitték az OPC felniket.... igen jó áron. sajnálom szegényeket, de nem férnek rá a fékrendszerre, csak álltak a sarokban. :D azért rossz érzés volt látni, hogy viszik azt a négy fostalicskát.... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Már a tiéd is sokkal stabilabb lenne, főleg ha hallgatsz is rám és nem kell mindennek a legolcsóbbnak lennie. :D Meglátjuk. Egyelőre haladunk sorban,a padlólemez renoválás után is van még mit tenni,köv project a futómű lesz,gyüjtöm a már a cuccokat hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 megszoktad, hogy fogod a kormányt valamennyire. ez ide kevés lesz, de te még nem sejted. a kocsi ugyan sperres, de nagyon nehéz. ez lesz a probléma forrása. lenyomod a padlót. letépi a körmeidet a kormány, elfordul balra, mint az állat, és a kocsi kitör. ennyi. na balázs is ezért nem tekerte fől 1,5re bezzeg nálam..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 egyébként elvitték az OPC felniket.... igen jó áron. sajnálom szegényeket, de nem férnek rá a fékrendszerre, csak álltak a sarokban. :wacko: azért rossz érzés volt látni, hogy viszik azt a négy fostalicskát.... :wacko: Laci ? :wacko: Nekem az soha nem teccet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 olyan többször volt a lali féle programmal, hogy megb@sztam a száját rajtnál, hogy tegy már félre a tévhiteit a kolléga, hogy befér a valamijével. a kerék elforgott, a kocsi meg se indult, kicsit levettem a gázból (6000 rpm -> 5200 rpm :D), akkor meg kitört. azt az előbb leírtam, hogyan. ugye az idegtől, hogy nem indultam el, a kormányt se fogtam már annyira..... aztán, ha minden klappolt, akkor volt nemulass. 2,5 mp 80-ról 120-ra az nagyon brutál idő, azzal szopattam igazából, arra nagyon nem számított senki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Azért az a Corsa messze nem volt olyan stabil, mint egy bölcsős Astra! Már a tiéd is sokkal stabilabb lenne, főleg ha hallgatsz is rám és nem kell mindennek a legolcsóbbnak lennie. :D igen az elöbb utobb megbosszulja magát Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Meglátjuk. Egyelőre haladunk sorban,a padlólemez renoválás után is van még mit tenni,köv project a futómű lesz,gyüjtöm a már a cuccokat hozzá. a kasztnit nyald ki, ez fontos. utána ráérsz tolni bele NE motort! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 oké, nem szépségszalon, de én is rühellem a gsi felnit, mégis tisztában vagyok vele, hogy igazi gsi-snek az kincs.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 a kasztnit nyald ki, ez fontos. utána ráérsz tolni bele NE motort! :wacko: Nem ugrálom át a sorrendet.Hol marad akkor az építés öröme? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 olyan többször volt a lali féle programmal, hogy megb@sztam a száját rajtnál, hogy tegy már félre a tévhiteit a kolléga, hogy befér a valamijével. a kerék elforgott, a kocsi meg se indult, kicsit levettem a gázból (6000 rpm -> 5200 rpm :wacko:), akkor meg kitört. azt az előbb leírtam, hogyan. ugye az idegtől, hogy nem indultam el, a kormányt se fogtam már annyira..... aztán, ha minden klappolt, akkor volt nemulass. 2,5 mp 80-ról 120-ra az nagyon brutál idő, azzal szopattam igazából, arra nagyon nem számított senki. Na ilyen értékekre én is kíváncsi lennék már az enyémről. :wacko: Viszont a 2,5 tényleg nem rossz érték, főleg utcán! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 oké, nem szépségszalon, de én is rühellem a gsi felnit, mégis tisztában vagyok vele, hogy igazi gsi-snek az kincs.... Turbo Kupé nekem jobban bejön, ánnyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 NE-vel én se pazarolnám az időm, az igaz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 a kasztnit nyald ki, ez fontos. utána ráérsz tolni bele NE motort! :D Szerintem csak elírás lehet, tuti XE-re gondoltál! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 NE-vel én se pazarolnám az időm, az igaz.... :wacko: :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Turbo Kupé nekem jobban bejön, ánnyi :D kinek mi. ez belőhetetlen. ami nekem jó, te lehányod, és fordítva. megmértem a felnit egyébként, tudod mennyi a tömege? 11,4 kg! :wacko: régen azt olvastam, hogy 7,5 kg. :wacko: :wacko: és megmértem egy szerelt Insignia OPC felnit, 20", 255/35 R20 gumikkal. mennyi a tömege? 20,4 kg. anyád. az én kocsim gyári szerelt kereke 21,9 kg volt............ upsz az inszi felnin rajta is van, hogy magnézium, valamint mindenhol, MINDENHOL ki van könnyítve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Én viszont elteszem magam holnapra. Örülök, hogy ennyien összejöttünk megint ebben a topicban! :wacko: Jó éjt mindenkinek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 kinek mi. ez belőhetetlen. ami nekem jó, te lehányod, és fordítva. megmértem a felnit egyébként, tudod mennyi a tömege? 11,4 kg! :D régen azt olvastam, hogy 7,5 kg. :wacko: :wacko: és megmértem egy szerelt Insignia OPC felnit, 20", 255/35 R20 gumikkal. mennyi a tömege? 20,4 kg. anyád. az én kocsim gyári szerelt kereke 21,9 kg volt............ upsz az inszi felnin rajta is van, hogy magnézium, valamint mindenhol, MINDENHOL ki van könnyítve! Nesze neked rugózatlan tömeg. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Na ilyen értékekre én is kíváncsi lennék már az enyémről. :wacko: Viszont a 2,5 tényleg nem rossz érték, főleg utcán! :D a szabik 1.2, ehhez mérten fos az időm, de ha azt mondom, hogy 507 lóerős e60 csekknorisz hídon mellettem elnyomta, hogy megmutassa, és kb. 190-ig fej-fej mellett mentünk. csak nézett a kopasz gecije, én meg röhögtem. na jó, ott elfogytam, és lelépett.... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 170-ig, csak színezem, csak kb. 170-ig mentünk együtt, onnan elment lassan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Én viszont elteszem magam holnapra. Örülök, hogy ennyien összejöttünk megint ebben a topicban! :wacko: Jó éjt mindenkinek! :D pihizzél, mert van az kék asztrás kopasz bébi dzsúzzz, jön holnap, kicsinál, ha nem leszel kész a váltójával! :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Na ilyen értékekre én is kíváncsi lennék már az enyémről. :wacko: Viszont a 2,5 tényleg nem rossz érték, főleg utcán! :D mérünk váze, ne aggódj! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 na mindenkinek elemet kell cserélnie az análintruderében? akkor megyek én is csicsikálni.... cső mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 na mindenkinek elemet kell cserélnie az análintruderében? akkor megyek én is csicsikálni.... cső mindenkinek! Ennyi papírkutyát! :D Na jó8,meet BW-n holnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 na mindenkinek elemet kell cserélnie az análintruderében? akkor megyek én is csicsikálni.... cső mindenkinek! Csak megvárjuk, amíg elpárologsz és dumázunk tovább :D Zamárdiba mikor jöttük ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts