voszi Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 SZÁMOMRA AZ NEM SZÁMIT AUTONAK AZ A TÁKOLMÁNY ,NEM IS ÉRTEM MÉRT ENGEDIK EZT...FOKOZOTTAN VESZÉLYES MIND MAGÁRRA MIND A NÉZŐKRE EGY ILYLEN... lali, ne légy ilyen, mindenki jár egy utat. a tuccó is járja a magáét. nekem se az testesíti meg az ideált, ami miatt érdemes ezzel foglalkozni, de ettől még az is egy nagyon komoly célgép!!!!!!!!!!!
voszi Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 drága, egy sebességhez a szinkronszett 220€ körül van. Én a GEMA Motorsporttól tudom beszerezni ezeket. az szép. 88 ropi volt az f23-hoz egy szett. de az legalább két fokozathoz való adagot tartalmaz.
Demó Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 BAZZ PEDIG VAN EGY JO F28AM CSAK QVÁRA SZINKRONOS Rákérdezek majd a váltósomra, hogy talált-e már valami okosságot, mert ő biztos benne, hogy valamelyik Vito Getrag váltóban ugyanez van, de mióta csináltattam nála a váltót, még nem került hozzá olyan.
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 BAZZ PEDIG VAN EGY JO F28AM CSAK QVÁRA SZINKRONOS Meglepő-meglepő :wacko: Lantinak lehet lesz majd valami maradéka :D
voszi Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Voszi! Ha annyira öregnek érzed magad(ami szvsz hülyeség,mert belül a lényeg mennyinek érzed :wacko: ),add egy kicsit kölcsön azt a széria masinát,majd körbekínálom én neki a lágymányositól a flóriánig! :D dzsonifirpó! a vén trottyok lusták, nem pedig hülyék :wacko: :wacko: nem adják oda a sz@rukat, mert arra nem lusták, hogy odakenjenek a szájának egy lekvároskenyeret! de majd rájössz anno te is!
Demó Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Meglepő-meglepő :wacko: Lantinak lehet lesz majd valami maradéka :D Így van, az még működhet, mert egy szar F28-ból jobb esetben 2 másikat fel lehet javítani.
laller Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Meglepő-meglepő :wacko: Lantinak lehet lesz majd valami maradéka :D me ezen múlik majd mennyin fujjasam meg 08 al f20 vagy maxon amik tud f28al
voszi Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 most akkor van fényképed demó papa az asztrás váltózásról, vagy valamit befigyeltem, és a piros korza építéséről van? :D
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 me ezen múlik majd mennyin fujjasam meg 08 al f20 vagy maxon amik tud f28al Patyiék ugye balcsin vannak + váltó le az nem toom hogy áll. Elfogyott az only váltóbelső vagy mi van ?
voszi Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 me ezen múlik majd mennyin fujjasam meg 08 al f20 vagy maxon amik tud f28al mennyi egy f20 cakk-pakk berakva a gépbe újabb roppantáshoz? az f23 nem jó buli, mert akárhogy berheled, 120 alatt nem áll meg egy ilyen mutatvány.....
Demó Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 most akkor van fényképed demó papa az asztrás váltózásról, vagy valamit befigyeltem, és a piros korza építéséről van? :D Lali írt valami képekről, gondolom a svájci túráról, amikor elkísérték a váltódat a Wellnessre. :wacko:
J0hnny Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 dzsonifirpó! a vén trottyok lusták, nem pedig hülyék :wacko: :wacko: nem adják oda a sz@rukat, mert arra nem lusták, hogy odakenjenek a szájának egy lekvároskenyeret! de majd rájössz anno te is! Nyugi! Tudom,hogy miről regélsz,csak szívom a véred kicsit! :wacko: Amikor gurulsz a városban vele,sosem kap el a racsing vágy? :D :D Én még a csoró 90lóval is próbálom szívatni a népet,de már viszket a seggem egy 20XE után.Kinyírom először ezt a felújított önindítót(X14XE) aztán Demó nagyúrtól átveszem a cuccokat. :D
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Lali írt valami képekről, gondolom a svájci túráról, amikor elkísérték a váltódat a Wellnessre. :wacko: Ték ? :D
Demó Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Én még a csoró 90lóval is próbálom szívatni a népet,de már viszket a seggem egy 20XE után.Kinyírom először ezt a felújított önindítót(X14XE) aztán Demó nagyúrtól átveszem a cuccokat. :D Na végre! Úgy látom csak sikerült lebeszélnelek a 8V-ről! :wacko: :wacko:
Demó Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Ték ? :wacko: A Balázs volt és elkísérte :wacko: :D
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Na végre! Úgy látom csak sikerült lebeszélnelek a 8V-ről! :wacko: :wacko: Feletébb üdvös :D
J0hnny Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Na végre! Úgy látom csak sikerült lebeszélnelek a 8V-ről! :wacko: :wacko: Még ne vegyél mérget! Van most egy nagyon tuti svájci 20NE,összeszúrom F13-al és kész az utcai harcos! :D Tud valaki jó életbiztosítást? :wacko:
voszi Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Nyugi! Tudom,hogy miről regélsz,csak szívom a véred kicsit! :wacko: Amikor gurulsz a városban vele,sosem kap el a racsing vágy? :D :wacko: Én még a csoró 90lóval is próbálom szívatni a népet,de már viszket a seggem egy 20XE után.Kinyírom először ezt a felújított önindítót(X14XE) aztán Demó nagyúrtól átveszem a cuccokat. :wacko: néha van ilyen, ezt elismerem. de ahhoz meg kéne szokni sok dolgot, mert utoljára akkor éltem együtt a kocsival úgy szívvel-lélekkel, amikor az inkontártól kihoztam 2006 végén...... akkor lehetett mondjuk 260 pacis. utána már nem volt idő se megszokni a gépet, mert mindig összeesett.... :D egy fronthajtású kocsival, 300 lóerővel, pirostól kilőni nagy-nagy bátorság, gyakorlat nélkül tuti sikertelenség. ahhoz sokat kell reszelni a technikán, hogy egy 6 mp-es 0-100-at összehozz, még ilyen teljesítmény mellett is ám! persze péntek esténként a racsing iskolába kellett volna járni, de nem volt nekem ehhez kedvem sose. :D
Demó Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Még ne vegyél mérget! Van most egy nagyon tuti svájci 20NE,összeszúrom F13-al és kész az utcai harcos! :wacko: Lehet akármilyen jó, akkor is csak egy gyenge, lusta NE. :D :wacko: :wacko:
J0hnny Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Lehet akármilyen jó, akkor is csak egy gyenge, lusta NE. :D :D :wacko: :wacko: :wacko:
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 ....Tud valaki jó életbiztosítást? :D.... Minek ? Nagy túlélők vannak itt :wacko: :wacko: :wacko:
Demó Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 egy fronthajtású kocsival, 300 lóerővel, pirostól kilőni nagy-nagy bátorság, gyakorlat nélkül tuti sikertelenség. ahhoz sokat kell reszelni a technikán, hogy egy 6 mp-es 0-100-at összehozz, még ilyen teljesítmény mellett is ám! persze péntek esténként a racsing iskolába kellett volna járni, de nem volt nekem ehhez kedvem sose. :wacko: Ááá, 0-100 felejtős, nekem most még 4-ben is csak kapar, amint megjön a nyomás. :D
voszi Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 amikor a laliék megcsináltk, akkor meg már mesze túl volt a padlógázos használat lehetőségétől, gázzal kanyarban gyakorlatilag a kocsi bárhonnan kisodródott, stb. bele kellett fogni a futómű, fékek, kerekek rendbetételéhez. ez megtörtént. szép lassan. :D most visszatérek a mocihoz. ott is van sok tennivaló...
J0hnny Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 néha van ilyen, ezt elismerem. de ahhoz meg kéne szokni sok dolgot, mert utoljára akkor éltem együtt a kocsival úgy szívvel-lélekkel, amikor az inkontártól kihoztam 2006 végén...... akkor lehetett mondjuk 260 pacis. utána már nem volt idő se megszokni a gépet, mert mindig összeesett.... :wacko: egy fronthajtású kocsival, 300 lóerővel, pirostól kilőni nagy-nagy bátorság, gyakorlat nélkül tuti sikertelenség. ahhoz sokat kell reszelni a technikán, hogy egy 6 mp-es 0-100-at összehozz, még ilyen teljesítmény mellett is ám! persze péntek esténként a racsing iskolába kellett volna járni, de nem volt nekem ehhez kedvem sose. :wacko: Annó az NE corsával is fonni kellett néha a kalácsot,mert próbált indulni ide-oda,pedig az még puding a tiédhez képest.El sem merem képzelni mit művelne a kékvillám egy esti hungáriás rajtnál... :wacko: Öregszünk öregszünk,de engem még mindig boldoggá tesz,amikor széria kinézettel odavágsz egy jóval drágább autócsodának! :D
voszi Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 megszoktad, hogy fogod a kormányt valamennyire. ez ide kevés lesz, de te még nem sejted. a kocsi ugyan sperres, de nagyon nehéz. ez lesz a probléma forrása. lenyomod a padlót. letépi a körmeidet a kormány, elfordul balra, mint az állat, és a kocsi kitör. ennyi.
Recommended Posts