mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 tessék, engem meg nem hagysz békibe, hogy 3 éve építem a semmit..... :wacko: :wacko: 3 ? khhhhhmm...... :wacko: Soha nem mondtam, hogy semmi az amit építesz :D Inkább azt, hogy nem semmi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Nem, de lehet a Soros már csókolommal köszönne... :wacko: :wacko: nem mondod komolyan, hogy soros attól tönkre ment volna, hogy te nem b@szod el a zsebpinyót a kék-feketére? :D :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Majd elfelejtettem, szereztem Omega 3000 kovácsolt felgeneket patent állapotban. Ha valamilyen módon felfaragható a fékeimre, hogy a súlyok is elférjenek, akkor könnyen lehet, hogy jövőre 15"-on fog gurulni a Corsa, 195, vagy 205/50R15 R888-on, vagy hasonló kaliberű gumin. Mondjuk ez még csak terv, egyelőre bírja ki ezt a szezont a Corsa. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Ahaaa, ez most melyik felni amúgy ? :D :wacko: :wacko: a polir calibra genyó lefujtam matt feketére és elvettem magamnak nekd ugyse kell már :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 nem pont erre a csapatra gondoltam sokkal többen voltunk a turboteam a 13 al kezdődök klubja volt állítolag....de régen opelesek lássuk csak: Pirisi, Csabi,muha ,géza,zoli,laller,gyurci,flex,balázs,robi,imike,hogolyó,sonik,már peti,sanyi,gigszer, stb....mind opelesek voltak és egy csomnak a nevét nem tudom ezek 2004 körül voltak nemsokan maradtunk ja, ezt már vágom, nekem egyszer mondta ezt a csabi, hogy mérjek, mert nem lehet tagja a turbótímnek, csak aki 13-as hitelesített időt fut. na én juszt se futottam, miszterdínóval persze elég sokat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Majd elfelejtettem, szereztem Omega 3000 kovácsolt felgeneket patent állapotban. Ha valamilyen módon felfaragható a fékeimre, hogy a súlyok is elférjenek, akkor könnyen lehet, hogy jövőre 15"-on fog gurulni a Corsa, 195, vagy 205/50R15 R888-on, vagy hasonló kaliberű gumin. Mondjuk ez még csak terv, egyelőre bírja ki ezt a szezont a Corsa. :D zsir melyik et? me nekem van 4db első azaz et33 as az vot a peremesebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 a polir calibra genyó lefujtam matt feketére és elvettem magamnak nekd ugyse kell már :D Mármint azt, ami frissen volt polírozva ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 3 ? khhhhhmm...... :wacko: Soha nem mondtam, hogy semmi az amit építesz :D Inkább azt, hogy nem semmi :wacko: köszi pityka, jól esik, komolyan! de az a baj, hogy már is nem érdekel egy dolog, hogy ha más szerint az nagyon jó! :wacko: :D úgy, hogy szíggggyad, mint az antal, az visz előre! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 zsir melyik et? me nekem van 4db első azaz et33 as az vot a peremesebb majd megkérdezem, nyíregyházán vannak még. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 hát így konkrétan nem merném megtippelni, hogy a hürlimanntól mennyivel lesz erősebb a kocsi, de talán lali...... :D :wacko: :wacko: mivel ugyse te döntöd el hanem mi ezé válaszolok én: kb420-440 le Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 ja, ezt már vágom, nekem egyszer mondta ezt a csabi, hogy mérjek, mert nem lehet tagja a turbótímnek, csak aki 13-as hitelesített időt fut. na én juszt se futottam, miszterdínóval persze elég sokat. :wacko: Akkor lassan ki kell találni egy 11-es Opelek klubját. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 a polir calibra genyó lefujtam matt feketére és elvettem magamnak nekd ugyse kell már :wacko: :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Mármint azt, ami frissen volt polírozva ? :wacko: ja amit nem fizettél ki :D ezé kibaszta a esőbe ahol khmm hogyis fogalmazzak nem használt a friss polirnak pláne a hó meg a nap se a meteorrajrol nem is beszélve Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 meteorraj? lesz@rtad? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Akkor lassan ki kell találni egy 11-es Opelek klubját. :D :wacko: háh akkor egymagddal klubolsz majd legyen inkább 12 es Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Akkor lassan ki kell találni egy 11-es Opelek klubját. :D :wacko: maradjunk a 13-nál, arra legalább lenne pár tag most is. :wacko: anti is jöhetne akkor......... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 háh akkor egymagddal klubolsz majd legyen inkább 12 es Bízok benne, hogy azért lesz még 1-2 11-es. :D Tucco is közeledik, asszem futott ő is 12,2-t legutóbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 mivel ugyse te döntöd el hanem mi ezé válaszolok én: kb420-440 le legyen 400 felett, ennyi az elvárás, 3-mal ne kezdődjön, attól már hányok :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 meteorraj? lesz@rtad? :D HEJ DEMO VAGY VOSZI HOL LEHET 2SZINKRONT KAPNI F28BA ÉS MENNYI? Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Bízok benne, hogy azért lesz még 1-2 11-es. :D Tucco is közeledik, asszem futott ő is 12,2-t legutóbb. SZÁMOMRA AZ NEM SZÁMIT AUTONAK AZ A TÁKOLMÁNY ,NEM IS ÉRTEM MÉRT ENGEDIK EZT...FOKOZOTTAN VESZÉLYES MIND MAGÁRRA MIND A NÉZŐKRE EGY ILYLEN... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 HEJ DEMO VAGY VOSZI HOL LEHET 2SZINKRONT KAPNI F28BA ÉS MENNYI? drága, egy sebességhez a szinkronszett 220€ körül van. Én a GEMA Motorsporttól tudom beszerezni ezeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 köszi pityka, jól esik, komolyan! de az a baj, hogy már is nem érdekel egy dolog, hogy ha más szerint az nagyon jó! :wacko: :wacko: úgy, hogy szíggggyad, mint az antal, az visz előre! :D :D Mész te magdtól is, töretlenül :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 HEJ DEMO VAGY VOSZI HOL LEHET 2SZINKRONT KAPNI F28BA ÉS MENNYI? fingom sincs, komolyan. :D nekem van még egy adag f23-hoz, de az nem jó az f28-hoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 drága, egy sebességhez a szinkronszett 220€ körül van. Én a GEMA Motorsporttól tudom beszerezni ezeket. BAZZ PEDIG VAN EGY JO F28AM CSAK QVÁRA SZINKRONOS Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Voszi! Ha annyira öregnek érzed magad(ami szvsz hülyeség,mert belül a lényeg mennyinek érzed :wacko: ),add egy kicsit kölcsön azt a széria masinát,majd körbekínálom én neki a lágymányositól a flóriánig! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts