J0hnny Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Már nagyon viszket a lábam, tavaly szeptember óta áll már a Corsa és azóta egy lassú 192 lovas E30-al kell mennem. :devlish: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) ;) :P Vadkertre átlesel?
Demó Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 :devlish: :lol: :lol: Vadkertre átlesel? Mindenképp tervben van. :lol: De oda még csak BMW-vel, a Corsa nem fog elkészülni hétvégéig. Feltéve, hogy átjöttök jópáran segíteni. ;) Csapatéptő tréning. :lol:
Johnny82 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Nem adtam el. Fent volt egy darabig használtautón, de igazából nem eladás volt a hirdetés célja. Tisztában voltam vele, hogy ennyiért itthon nem fog elmenni, de ha esetleg mégis adott volna valaki érte ennyit, akkor meggondoltam volna a dolgot. ;) Videó mindenképp lesz, tavaly sajnos elmaradt, csak olyan van, ahol még nem volt alatta kipufogó és rángatott is. Már nagyon viszket a lábam, tavaly szeptember óta áll már a Corsa és azóta egy lassú 192 lovas E30-al kell mennem. :lol: :lol: :lol: ;) ;) Gondolom, hogy senki nem adott volna érte annyit... Az én lábam is viszketne (kb) 300 paci iránt.... :devlish: Ja csak 192 paci... én örülök, hogy át lett alakítva NZ-ről SE-re a cucc :P Tudom itt jön az, hogy miért nem vettem gsi-t. Konkrétan azért mert nem tudtam, hogy létezik, és csak utánna láttam, hogy mennyibe fáj egy példány. Kb 2x-er többe került, mint az akkori autóm ára. Gondolkoztam ,hogy én is turbósítom az 1.4-est, de van ám ára a dologna.... :lol: Amúgy a c20xe leömlője milyen anyagból van???
Demó Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Elvileg rozsdamentes cuccból van a leömlő csövezése és rendes szénacélból a leömlőtalp.
warwolf Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Feltéve, hogy átjöttök jópáran segíteni. :lol: Csapatéptő tréning. :lol: Mikor grillezünk?Mert ugye az még nekünk járna, akik segítettek anno XE-síteni a jelenlegi turbót...... :devlish: :lol:
Johnny82 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Elvileg rozsdamentes cuccból van a leömlő csövezése és rendes szénacélból a leömlőtalp. Akkor jó. Arra gondoltam, hogy levágni a xe talpát, és csináltatok egy 1.4-es talapt és azt összehegesztetem. Szerinted???
andris_C14NZ Elküldve Május14, 2010 Elküldve Május14, 2010 Downpipe kész, hétvégén befejezzük a 76-os rendszert is és remélem jövő hét végén már mehetek Pécsre gyorsulni. :devlish: naggyon állat! :lol: bandázs lesz?
Demó Elküldve Május14, 2010 Elküldve Május14, 2010 Mikor grillezünk?Mert ugye az még nekünk járna, akik segítettek anno XE-síteni a jelenlegi turbót...... :devlish: :lol: Elsőnek az a kérdés, hogy hajlandóak lennétek lejönni idáig egy grillezésre? :lol: Mert ha nem, akkor felétek kellene valakinek bevállalnia a házigazda szerepét. ;) Akkor jó. Arra gondoltam, hogy levágni a xe talpát, és csináltatok egy 1.4-es talapt és azt összehegesztetem. Szerinted??? Kell hajlítgatni a csöveken is, de megoldható elvileg. Nem egyezik meg az 1.2-1.6 és az 1.8-2.2-es blokkok hengertávolsága. naggyon állat! :lol: bandázs lesz? Köszi! :lol: Holnap reggel 8-körül már kezdjük és mindenképp igyekszünk befejezni. Bandázs lesz, de csak amíg a karter alatt megy a cső, különben az alagútban túl forró lenne. Viszont az olajat nem akarom még azzal is fűteni, így nem fogom megúszni hővédő szalag nélkül.
warwolf Elküldve Május14, 2010 Elküldve Május14, 2010 Elsőnek az a kérdés, hogy hajlandóak lennétek lejönni idáig egy grillezésre? :lol: Mert ha nem, akkor felétek kellene valakinek bevállalnia a házigazda szerepét. :lol: Sztem csak egyeztetés kérdése...... :devlish: Amúgy síímán lemennénk.
Johnny82 Elküldve Május15, 2010 Elküldve Május15, 2010 Kell hajlítgatni a csöveken is, de megoldható elvileg. Nem egyezik meg az 1.2-1.6 és az 1.8-2.2-es blokkok hengertávolsága. Igen azt láttam, hogy kell hajlítgatni. Csak azon gondolkozok, hogy lakatoshoz vigyem, vagy kipufogoshoz??? :devlish:
Gab X Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 sziasztok, C20LET -es opel vásárlása előtt állok mik a típushibái, mire kell figyelnem, illetve megvétel után egyből cserélnem a biztonság érdekében? tudom, olvassam végig a 137 oldalas topicot, de erre most sajnos nincs időm :devlish:
mélykék76 Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 sziasztok, C20LET -es opel vásárlása előtt állok mik a típushibái, mire kell figyelnem, illetve megvétel után egyből cserélnem a biztonság érdekében? tudom, olvassam végig a 137 oldalas topicot, de erre most sajnos nincs időm :lol: Mondjuk ez alavetően tuning témakör :devlish: Egy gyárilag ilyen motorral ellátott autónál nem csak a motor állapota érdekes. Ajánlom figyelmedbe Adrián oladalát : http://users.atw.hu/ Vásárlási tanácsok : http://users.atw.hu/calibra/m_buyer/calibra.htm#top Melyik autót nézted ki amúgy ?
Gab X Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Mondjuk ez alavetően tuning témakör :devlish: Egy gyárilag ilyen motorral ellátott autónál nem csak a motor állapota érdekes. Ajánlom figyelmedbe Adrián oladalát : http://users.atw.hu/ Vásárlási tanácsok : http://users.atw.hu/calibra/m_buyer/calibra.htm#top Melyik autót nézted ki amúgy ? tuning egyenlőre nem hiszem hogy gondolatba fog kerülni nálam, max ha megadja magát a drága Adrián oldala sajnos nem jön be, Calibra-s tanácsot átnézem este 2001 -es speedster-ről lenne szó HA megfelelő állapotban lesz, elvileg 55.000km van benne, de egy ilyen gépnél ez majdnem verseny km -nek számít ami elég vészes... szóban már megalkudtunk, de élőben még nem láttam, elvileg szerdán megyek érte/megnézni
mélykék76 Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 tuning egyenlőre nem hiszem hogy gondolatba fog kerülni nálam, max ha megadja magát a drága Adrián oldala sajnos nem jön be, Calibra-s tanácsot átnézem este 2001 -es speedster-ről lenne szó HA megfelelő állapotban lesz, elvileg 55.000km van benne, de egy ilyen gépnél ez majdnem verseny km -nek számít ami elég vészes... szóban már megalkudtunk, de élőben még nem láttam, elvileg szerdán megyek érte/megnézni Rosszul írtam : http://calibra.atw.hu/ Ja hogy speedster. Akkor az nem c20let, hanem z20let. Viszont akkor itt talán többet tudnak mondani a motorról : http://forum.astra-coupe.hu/
Gab X Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Rosszul írtam : http://calibra.atw.hu/ Ja hogy speedster. Akkor az nem c20let, hanem z20let. Viszont akkor itt talán többet tudnak mondani a motorról : http://forum.astra-coupe.hu/ aha, elnéztem a motorkódot köszönöm a javítást
Mester91 Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Jólvan, látom Demó meg alkotja Godzillát.Videót tényleg tehetnél majd fel...leginkább a hangja miatt :devlish:
voszi Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 pityu úr, akkor mégis c20let motoros speedster lesz. a pécsi srác árulja a gépet, beszéltem is vele. 2001-ben még nem volt turbós speedster. ha jól emlékszem a laller működött közre a motor összerakásában, lehet, hogy őt kéne megkérdezned! a km pedig relatív, van aki 5000 km alatt hazavágja, és van akinek elmegy 200000 km-t különösebb gondok nélkül. az a kocsi kifejezetten építésre lenne jó alap, de persze elkocog ezzel a viszonylag alap kiépítéssel is igen rendesen.... :devlish:
mélykék76 Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 pityu úr, akkor mégis c20let motoros speedster lesz. a pécsi srác árulja a gépet, beszéltem is vele. 2001-ben még nem volt turbós speedster. ha jól emlékszem a laller működött közre a motor összerakásában, lehet, hogy őt kéne megkérdezned! a km pedig relatív, van aki 5000 km alatt hazavágja, és van akinek elmegy 200000 km-t különösebb gondok nélkül. az a kocsi kifejezetten építésre lenne jó alap, de persze elkocog ezzel a viszonylag alap kiépítéssel is igen rendesen.... :devlish: Dúl a legózás :lol: Beszéltél is véle ? Ezért kell többet írnod, mert minden magyar turbos Opelt ismersz :lol: :lol:
J0hnny Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Sztem csak egyeztetés kérdése...... :devlish: Amúgy síímán lemennénk. Bizony! :lol:
Demó Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Jólvan, látom Demó meg alkotja Godzillát.Videót tényleg tehetnél majd fel...leginkább a hangja miatt :devlish: Remélhetőleg már a héten mehetek majd a Corsával. :lol: Videó lesz, csak győzzétek kivárni. :lol: :lol:
Gab X Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 sajnos nem lettem speedster tulaj, hiába autóztam 4 órát nem, nem a pécsi vas volt ez gyors leírás 2001-es gyártás, de egy év után lett forgalomba helyezve Z20LET, és papírok szerint gyárilag ami elriasztott esőzések miatt beázik a gyújtás rész 3 henger ment, majd szétszedés után lehetett látni hogy áll a víz a gyertyáknál kipucol, tisztít, utána már ment rendesen de ez rossz kezdet sok esztétikai hiba (törött szélvédő, beázó lámpa, sok fényezési hiba) mintha a hátsó féltengely is kattogott volna természetesen az eleje már enyhén kapott, de nem csinálták meg 100% -osra, Airbag visszajelző világított amúgy nagyon kemény, hangos, élvezetes, gyors és nagyon nehéz a ki és beszállás de kit érdekel :devlish:
mélykék76 Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 sajnos nem lettem speedster tulaj, hiába autóztam 4 órát nem, nem a pécsi vas volt ez gyors leírás 2001-es gyártás, de egy év után lett forgalomba helyezve Z20LET, és papírok szerint gyárilag ami elriasztott esőzések miatt beázik a gyújtás rész 3 henger ment, majd szétszedés után lehetett látni hogy áll a víz a gyertyáknál kipucol, tisztít, utána már ment rendesen de ez rossz kezdet sok esztétikai hiba (törött szélvédő, beázó lámpa, sok fényezési hiba) mintha a hátsó féltengely is kattogott volna természetesen az eleje már enyhén kapott, de nem csinálták meg 100% -osra, Airbag visszajelző világított amúgy nagyon kemény, hangos, élvezetes, gyors és nagyon nehéz a ki és beszállás de kit érdekel :devlish: Azért érdekes, mert itt 2003-at ír a turbósra : http://de.wikipedia.org/wiki/Opel_Speedster Köszi különben a beszámolót :lol: Akkor most nézelődsz tovább a témakörben ?
Gab X Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Azért érdekes, mert itt 2003-at ír a turbósra : http://de.wikipedia.org/wiki/Opel_Speedster Köszi különben a beszámolót :devlish: Akkor most nézelődsz tovább a témakörben ? én is utánanéztem még régebbi netes cikkekben és a legelső turbo-s speedster hír felröppenés 2002 év vége felé volt, a tesztek pedig mind 2003 első negyedévben voltak "mese" amit nekem mondtak hogy voltak előregyártott speedsterek amik még nem voltak lerendelve/megvéve, a gyár pedig ezeket használta föl hogy kisöpörje a bent ragadt készletet, illetve hogy mielőbb piacra dobja a turbo -t hogy igaz-e... nézelődök, de nagyon tartják az árukat én meg ár alatt akarok venni :lol: illetve Turbo nincs itthon se, és kint se emberi árban nem azt mondom hogy a sima 2.2 gyenge lehet, de ezek után hogy tudom hogy a turbo milyen :lol: okay, tudom... 2.2 -re is vannak turbo szettek, de ez még +2-3.000 EUR
Recommended Posts