Matyi Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 kössz srácok de a vectrám 212 lovas. azt hagyom inkább úgy. amúgy legális a motorcsere. lehet mindent mindennnel cserélni. egyéb ötletek???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 kössz srácok de a vectrám 212 lovas. azt hagyom inkább úgy. amúgy legális a motorcsere. lehet mindent mindennnel cserélni. egyéb ötletek???? Esetleg egy 1.7TD Isuzu motort? Az passzol az 1.5-ös helyére, eleve intercooleres, és sztem 82LE-vel egy Corsával már elég dinamikusan lehet autózni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Dízel kasztniba a benyás motor nem épp ésszerű döntés, mert a motortartónak még csak köze sincs a benzines verziókéhoz. Tank-, benzincső- és kábelkötegcseréről nem is beszélve. Én se komolyan gondoltam................ :lol: Csak a hülyeségem határtalan :huh: Anno egy éve,ha pont akkor állok úgy anyagilag most egy Viper motor röfögne a seniben........ ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 ......... amúgy legális a motorcsere. lehet mindent mindennnel cserélni............. Kis országunkban ezt mikor fogjuk megélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Komoly :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Uh, ez nagyon komoly. Ráadásul meg merném kockáztatni, hogy az első 10-es autó, ami a saját lábán megy a versenyre :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Nincs ebben semmi meglepő....fehér gsi OZ kerekeken a titok ^_^ :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Nincs ebben semmi meglepő....fehér gsi OZ kerekeken a titok :lol: B) :P :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 B) :lol: :huh: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 B) :lol: :huh: ^_^ szeintem egy alkatrész nem maradt benne amit lehetne hasznalni :P na mi lett a tieddel ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 na mi lett a tieddel ? Az enyém ugyanazt csinálja, most már tényleg lehet ki kellene próbálnom valami phase chipet, mert már arra is gondoltam, hogy az XE-szívótengelyt nem tolerálja a gyári ECU... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Az enyém ugyanazt csinálja, most már tényleg lehet ki kellene próbálnom valami phase chipet, mert már arra is gondoltam, hogy az XE-szívótengelyt nem tolerálja a gyári ECU... :huh: Xe tengelyre ne is gondolj péntekig nem melozok szolj ha kell valami segitség ... amig van alkatrészem probalgatni és nem épitem be ^_^ bazz a kadettben szerintem a lendkerék valto vagy valami ilyen robbant szét .... mert ott szakadt ki a motorhaztetö.. nagyon durva B) nem szeretnék ilyet soha .. de az acél lendkerekem ugysem csinal ilyet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Xe tengelyre ne is gondolj péntekig nem melozok szolj ha kell valami segitség ... amig van alkatrészem probalgatni és nem épitem be :lol: bazz a kadettben szerintem a lendkerék valto vagy valami ilyen robbant szét .... mert ott szakadt ki a motorhaztetö.. nagyon durva ^_^ nem szeretnék ilyet soha .. de az acél lendkerekem ugysem csinal ilyet :huh: http://sonique.fw.hu/rndsz/kadett.JPG Igen, a lendkereke robbant fel, valószínűleg mert a gyári öntvénylendkerék volt és szinterrel használta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Igen, a lendkereke robbant fel, valószínűleg mert a gyári öntvénylendkerék volt és szinterrel használta... Az ellenfél meg egy Corsa volt. Az bezzeg bírja :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 hát ez brutál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 mutatok pár képet, nem turbó, de a kocsimra menne a cucc. a cseke (fauvé "isten") munkája: becsomagolta, ez ok: a nyergek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Az ellenfél meg egy Corsa volt. Az bezzeg bírja :huh: A Corsa nem is megy 10-es időt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 leszinterezte a fészkeket, még a dugók szélét is, mindent. külön könyörögtünk neki atival, hogy normálisan szinterezze le. 5 hétig csinálta, tuti mire hozzákezdett elfelejtette mit kellett volna. oszt ezt kaptam. 20 ropiért. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 az elsőket is: atinak nagyon sok melója lesz ezzel... :huh: azon gondolkodom, hogy visszaviszem, és lehomokfúvattatom vele megint, takarítsa el ezt a sz@rt róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 a színe, és a látszó része az mondjuk rendben lett, nagyon szépen illik az asztra színéhez: ati azt mondta megcsinálja, ne szedjük le, de el vagyok keseredve........................... nagyon sok pénz ment bele, remélem, hogy tökéletesen fog fogni, de erre a bénázásra igazán nem számítottam.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 másik jó hír, hogy meg lett az összes dugattyú a fékhez, mind titán :lol: mind szerencsével, 8db-ot gyakorlatilag ingyen kaptam (a javító készletben, amihez nem járnak dugattyúk, a levélben külön felhívták a figyelmem), 4-et meg acél dugók áráért kaptam - ezt is elnézték, mint kiderült. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Voszi bácsi, így még én is megcsináltam volna szerintem, pedig még életemben nem csináltam ilyet. Kitartásta szakinak, viszont lóvét én ilyen "minőségi" munkáért "sajnálnék" kiadni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 valamint készen vannak a spéci könnyűfém nyeregrögzítő elemek is, ezt ati intézte. az eredeti acél - 1kg-mal nehezebb - közdarabot visszaadtam muha csabinak, nekem nem kellett, neki meg igen. minden kész van tehát, ha minden jól megy, a közeljövőben komplett új futómű + fék + kerekek lesznek a gép alatt. eléggé várom....... (végre engedte editálni - voszi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts