Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

kössz srácok de a vectrám 212 lovas. azt hagyom inkább úgy. amúgy legális a motorcsere. lehet mindent mindennnel cserélni. egyéb ötletek????

Elküldve
kössz srácok de a vectrám 212 lovas. azt hagyom inkább úgy. amúgy legális a motorcsere. lehet mindent mindennnel cserélni. egyéb ötletek????

Esetleg egy 1.7TD Isuzu motort? Az passzol az 1.5-ös helyére, eleve intercooleres, és sztem 82LE-vel egy Corsával már elég dinamikusan lehet autózni... :)

• 2 weeks later...
Elküldve
Dízel kasztniba a benyás motor nem épp ésszerű döntés, mert a motortartónak még csak köze sincs a benzines verziókéhoz. Tank-, benzincső- és kábelkötegcseréről nem is beszélve.

Én se komolyan gondoltam................ :lol:

Csak a hülyeségem határtalan :huh:

Anno egy éve,ha pont akkor állok úgy anyagilag most egy Viper motor röfögne a seniben........ ^_^

• 2 weeks later...
Elküldve
na mi lett a tieddel ?

Az enyém ugyanazt csinálja, most már tényleg lehet ki kellene próbálnom valami phase chipet, mert már arra is gondoltam, hogy az XE-szívótengelyt nem tolerálja a gyári ECU... :huh:

Elküldve
Az enyém ugyanazt csinálja, most már tényleg lehet ki kellene próbálnom valami phase chipet, mert már arra is gondoltam, hogy az XE-szívótengelyt nem tolerálja a gyári ECU... :huh:

Xe tengelyre ne is gondolj

péntekig nem melozok

szolj ha kell valami segitség ...

amig van alkatrészem probalgatni és nem épitem be ^_^

bazz a kadettben szerintem a lendkerék valto vagy valami ilyen robbant szét .... mert ott szakadt ki a motorhaztetö..

nagyon durva B) nem szeretnék ilyet soha ..

de az acél lendkerekem ugysem csinal ilyet :lol:

kadett.JPG

Elküldve
Xe tengelyre ne is gondolj

péntekig nem melozok

szolj ha kell valami segitség ...

amig van alkatrészem probalgatni és nem épitem be :lol:

bazz a kadettben szerintem a lendkerék valto vagy valami ilyen robbant szét .... mert ott szakadt ki a motorhaztetö..

nagyon durva ^_^ nem szeretnék ilyet soha ..

de az acél lendkerekem ugysem csinal ilyet :huh:

http://sonique.fw.hu/rndsz/kadett.JPG

Igen, a lendkereke robbant fel, valószínűleg mert a gyári öntvénylendkerék volt és szinterrel használta...

Elküldve
Igen, a lendkereke robbant fel, valószínűleg mert a gyári öntvénylendkerék volt és szinterrel használta...

Az ellenfél meg egy Corsa volt. Az bezzeg bírja :huh:

Elküldve

leszinterezte a fészkeket, még a dugók szélét is, mindent. külön könyörögtünk neki atival, hogy normálisan szinterezze le. 5 hétig csinálta, tuti mire hozzákezdett elfelejtette mit kellett volna. oszt ezt kaptam. 20 ropiért. :huh:

Elküldve

az elsőket is:

ap-fekek-cseke-090806-06.JPG

ap-fekek-cseke-090806-07.JPG

atinak nagyon sok melója lesz ezzel... :huh: azon gondolkodom, hogy visszaviszem, és lehomokfúvattatom vele megint, takarítsa el ezt a sz@rt róla.

Elküldve

a színe, és a látszó része az mondjuk rendben lett, nagyon szépen illik az asztra színéhez:

ap-fekek-cseke-090806-05.JPG

ap-fekek-cseke-090806-08.JPG

ap-fekek-cseke-090806-09.JPG

ati azt mondta megcsinálja, ne szedjük le, de el vagyok keseredve........................... nagyon sok pénz ment bele, remélem, hogy tökéletesen fog fogni, de erre a bénázásra igazán nem számítottam..........

Elküldve

másik jó hír, hogy meg lett az összes dugattyú a fékhez, mind titán :lol: mind szerencsével, 8db-ot gyakorlatilag ingyen kaptam (a javító készletben, amihez nem járnak dugattyúk, a levélben külön felhívták a figyelmem), 4-et meg acél dugók áráért kaptam - ezt is elnézték, mint kiderült. :huh:

ap-racing-titan-dugattyuk-090521-01.JPG

ap-racing-titan-dugattyuk-090521-02.JPG

ap-racing-titan-dugattyuk-090521-03.JPG

Elküldve

Voszi bácsi, így még én is megcsináltam volna szerintem, pedig még életemben nem csináltam ilyet.

Kitartásta szakinak, viszont lóvét én ilyen "minőségi" munkáért "sajnálnék" kiadni.

Elküldve

valamint készen vannak a spéci könnyűfém nyeregrögzítő elemek is, ezt ati intézte. az eredeti acél - 1kg-mal nehezebb - közdarabot visszaadtam muha csabinak, nekem nem kellett, neki meg igen.

minden kész van tehát, ha minden jól megy, a közeljövőben komplett új futómű + fék + kerekek lesznek a gép alatt. eléggé várom.......

(végre engedte editálni - voszi)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.